Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hafta içi böyle oluyoruz inşallah bi kaç ay daha böyle gider ve narincik oluruz :34:

Oluruz oluruz ben buradaki birlige ve azme inaniyorum. Resmen kendimi sorumlu hissediyorum kacamak yapinca vicdan yapiyorum :) burdan takibe devam ettikce bu kilolar gider :)

Son düzenleme:
ahh bende istikrar yok istikrar..hiç bi zaman çok zayıf olmadım,evlendiğimde 67 kiloydum en son 81-82 lerde vah tüh diyordum bebek istiyorum onun için 3ay önce sigarayı bıraktım oldum mu şimdi 88 kilo :((((((((((((

canım bende senin gibiydim ilk defa diyette başladım bende de istikrar olmadıgını düşünüyordum takkiii 75 şi görene kadar :) bu gün 4 gün oldu ama şimdiden incelmeye başladığıım ben ve çevremdekiler fark ettiler yaşasınnnnn sende başarırsın azmetmek gerekiyo ve sabırr .Asil beni motive eden şey burası oldu .herkeze teşekkürlerrr:9:

günaydın canlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallaah:)
kahvaltım 1 dilimden azıcık fazla ekmek,biraz domates,1 kk peynir ve yumurta

günaydın kızlarrr :) sabah kahvaltım bir kase yogurt ve bir adet kivi. tabi sirkeli suyumuda ihmal etmedim. bakalım öğlene ne yicez?

Günaydınlar güzel günler hepinize kahvaltim : 2dlm ek domates peynir yumurta roka maydanoz bir kayısı 4petibor biskuvi çay bu sabah biraz fazla kaçırdım dur diyemedim kendine:(

kızlaar herkese iyi akşamlar :)
ancak yazabiliyorum ne güzel kaynatmışsınız bu aralar akşam yemeğimi geç yiyorum belki erken yiyebilsem daha çok gitcek kilolar ama:(
neyse akşam yemeğim bir kase çorba,kıymalı yumurta,yoğurt ve salata (pınarcım sözünü tuttum :34: )
öğleden sonra arada elma yedim 1 tane birazdan da süt içer kapatırım günü

bu arada yazdıklarınızı okuyorum da bu hafta herkes süper gidiyo cumaya sıkı bi yarış var anlaşılan hadi devam devam :46:

canım tebrik ederim seni, kendimizi aç iken tutup, düzgün bişiler yedikten sonra nasıl da mutlu hissediyoruz kendimizi değil mi :34:

harika gidiyoruz, devammmmm:21:

günaydın kızlarrr :) sabah kahvaltım bir kase yogurt ve bir adet kivi. tabi sirkeli suyumuda ihmal etmedim. bakalım öğlene ne yicez?

canım takip ediorum seni, sabahları kivi ve sirkeli suyu düzenli olarak yapıosun, tebrik ederim.
bağırsaklarının çalışma durumu umarım güzeldir. :32:

Günaydınlar güzel günler hepinize kahvaltim : 2dlm ek domates peynir yumurta roka maydanoz bir kayısı 4petibor biskuvi çay bu sabah biraz fazla kaçırdım dur diyemedim kendine:(

4petibor bisküviye gerek yokmuş canım zaten 2 ekmek yemişsin.
uzak tut o biskuvileri kendinden :34:

bugün sana başka ekmek, şeker yok bilgin olsun :1:

canım takip ediorum seni, sabahları kivi ve sirkeli suyu düzenli olarak yapıosun, tebrik ederim.
bağırsaklarının çalışma durumu umarım güzeldir. :32:

teşekkür ederim. burasının enerjisi acayip iyi kendimi frenlemek zorunda hissediyorumm. bu yüzden ilk defa bu kadar uzun süre diyete sadık kalıyorum :D bağırsak problemim hiç yok şuan desem :))) birde dün aktarım bana bir karışım yaptı bu sabah onuda kullandım bakalım sonuç ne olacak fayda ederse içeriğini öğrenip paylaşırım. aktarın kendi kızı 15 kg vermiş bu karışımla . :)))

Hadiya bisi olmaz gerci salla:)

haftasonu 3 günlük kaçamaklarıma rağmen kilo vermiş olduğumu görmek bile yeter bana, yoksa 1 haftada 4 kilo vermek de fazla olur zaten canım :1: o kadar da değil yaneeee :1::1:

regl oldumya ondan dolayı bir anda hızlı bir iniş oldu.
bi de bu hafta öğlen yemeğimi geç saate kaydırıp, akşam yemeği yemedim, incirli tarçınlı süt içtim sadece akşamları
o yuzden de güzel bir rakam görmüş olabilirim, cezalıyım ben bu hafta :1::1:

Ya kızlar benim moralim bozuldu nolurrr destek olun bana kendi kendime diyomki birsuru kilo var bukadar ay var yapamicam herhalde dün gece birden böyle düşünmeye başladım gece bebisim cok gec uyudu geneldede öyle uyuyo ve cok aclik hissettim dun gece moralim bozuldu yaa offf nerden çıktı bu psikoloji birden

haftasonu 3 günlük kaçamaklarıma rağmen kilo vermiş olduğumu görmek bile yeter bana, yoksa 1 haftada 4 kilo vermek de fazla olur zaten canım :1: o kadar da değil yaneeee :1::1:

bi de bu hafta öğlen yemeğimi geç saate kaydırıp, akşam yemeği yemedim, incirli tarçınlı süt içtim sadece akşamları

o görüdğün kilo çok uzağında değilki :) bu azimle onada ulaşman an meselesi bence. çok iyi gidiyorsun :) tebrikler. incirli sütü nasıl yapıyorsun ?

teşekkür ederim. burasının enerjisi acayip iyi kendimi frenlemek zorunda hissediyorumm. bu yüzden ilk defa bu kadar uzun süre diyete sadık kalıyorum :D bağırsak problemim hiç yok şuan desem :))) birde dün aktarım bana bir karışım yaptı bu sabah onuda kullandım bakalım sonuç ne olacak fayda ederse içeriğini öğrenip paylaşırım. aktarın kendi kızı 15 kg vermiş bu karışımla . :)))

OoOoOoOoOo iyiymiş valla 15 kilo, ne kadar sürede vermiş ki? Bi de diyet yapmış mı? Bi sor bakalım neymiş :52:

canım senin o sabahları aç karnına yediğin kivi ve sirkeli su bağırsakların için iyi olmuştur, o yuzden sordum merak edip.
Çünkü en büyük sorunumuz diyet yaparken kabızlık sıkıntısı yaşamak, genellikle rastlanan bir sorun olduğundan dolayı zaten bana diyetisyenim kiviyi, incirli sütü ve suyu alkali yapan sirke, limon ve karbonatı uygulayabileceğimi söylüyor.

Yaa aslinda kacamak yapsak bile normalde yedimizin yarisini yedimiz icin vermeye devam ediyoruz bide reglinin etkisi oluyo şişligi ve ödemi atiyosun bide bu donemde bünye biraz daha hızlı calisiyo iyi degerlendirmek gerek sende öyle yaptin cnm bunun ödülu tartidaki rakam:)♥♥

Back
X