bende 6kilo gitsin istiyorummmbaşlayalı çok olmadı ama 1.5 kilo gitmiş bilee geriye kaldı 6 kilo felan. umarım sende bende istediğimiz kiloya ulaşırızzz
Merhaba canım, aynı dertten bende de var malesefbende seninle aynı kiloda sayılırım ve 10 gündür diyet yapıyorum halada devam kararlıyım bu kez. Umarım başarırız.
inş canım gelmesinler zaten yanasıl bir diyet yapıyorsun peki?
özel bir diyet felan yapmıyorum sadece aburcubur yemiyorum (çikolata hastası biri olarak çok zorlandıminş canım ya rahatsız oluyorum ne ara aldım kiloloru farkında bile değilimçok sevindim 1,5 kilo gitmesine özel bir diyet yapıyor musun?
Herkese başarılar arkadaşlar, çorba+salata diyetini tavsiye ederim. birazda aktivite şart tabiiki. yürüyüş olabilir. salataya yağ tuz kesinlikle yok.
canım ben yediklerime dikkat ederek başladım önce, abur cubur ne varsa kestim.
sonra mutlaka kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek bol salatalık biber domates çayı vs i de zaten şekersiz içiyordum o yönden şanslıyım. aralarda sadece meyve akşamlarıda az ve ekmeksiz tabi. ama sporsuz da olmuyor evde egzersiz yapıyorum bide mutlaka yürüyorum evde veya dışarda.
özel bir diyet felan yapmıyorum sadece aburcubur yemiyorum (çikolata hastası biri olarak çok zorlandım) ekmeği baya azalttım vede 40dk felan egzersiz yaptım..yaklaşık 1hafta oldu işte
ben de abur cubur hastasıyım :) kahvaltı yapmaya çalşısacağım bakalım . ben de şeker kullanmıyorum normalde . inş istediğimiz kiloya ulaşırız da
bir de şu kilo verme şeyin var ya alttta onu nasıl yaptın ?
canım aşağıdaki linkte ayrıntılı anlatılıyor yapılışı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
profiline nasıl eklemen gerektiğide bu liktle
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
kızlar ben pazartesi itibariyle 1 hafta şehir dışına kayınvelide ziyaretine gidicem ama diyete nasıl devam edebilirim çaktırmadan çünkü çok ısrarcılar yeme içmede:18:
yiyomuş gibi yap :) sofradan bahanelerle ayrıl aa tuz nerde falan diye. bir de ilk günler yol rahatsız etti yemek yiyemiyorum ayağına yatsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?