hımne güzel mutlu bir evliliğin var :)
inş. kavuşursunuz bebeğinize. inş kilolardan kurtulur hamile kalırsın ve bebekle birlikte karnında büyür
ben bekarım güzel giden evlilikler teşvik ediyor
selam tatlım ne kadardın diyettesin ne kadar verdinben bugün başladım D:
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah diyelim hayırlısı olsun.
seninde çok güzel bir evliliğin olur inşallah
slm kızlar benımde son 7 kılom kaldı
hayırlısı canım ya sevgilim kpsszede onun atanması gerekiyor
durmak yokk gitsin kilolar
neler yapıosun canım sen 4 küsur kilo vermişsin darısı başıma
herşey gönlünüzce olsun inşallah atanıp sizde kavuşursunuz
benimde canım aşırı derecede çikolata çektiikuru üzüm yiyorum felan şimdi aburcubura hayırrr!!!
3 ara 3 ogun beslenıp saglıklı vermeye calısıyorum cnm bıde en az 30 dk yuruyus bol su ve aksam 6dan sonra yemek yok belkı bı meyve
3 ara 3 ogun beslenıp saglıklı vermeye calısıyorum cnm bıde en az 30 dk yuruyus bol su ve aksam 6dan sonra yemek yok belkı bı meyve
en güzeli sağlıklı bir şekilde kurtulmak ama iyi vermişsin inş devamı gelir
bende aynı şekilde yapıyorum 10 günde 3.5 verdim en az 7-8 daha vermem lazım
inş cnm hazırana kaynımın dugunu var zayıflamak ıstıyorum
benimde canım aşırı derecede çikolata çektiikuru üzüm yiyorum felan şimdi aburcubura hayırrr!!!
o zamana kadat taş gibi olursun
hıhıı çikolata ıyk :26:çikolata kötü ıyken az kalorili olanlar sütlü tatlı genelde çok dayanamazsan az yiyebilirsin :d
tamam bi dahakine öyle yapcamcısss çikolatapolyanacılık yap yemiş gibi kendini kandır canım üstüne 1 bardak ılık su iç süper kriz geçti gitti
hıhıı çikolata ıyk :26:sütlü tatlılar felan yoh olmaz yenmicek onlarda bu arada bende böyle dümdüz karın istiyorumm kaç günde ulaşıcam bakalım hedefime
ıns cnm esım ıyısın dıo ama ben daha zayıf olmak ıstıyorum dogumda 30 kılo alınca sonuda bole oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?