iyi fikir canım galiba öyle yapıcam bide yavaş yavaş yer gibi yaparımartık gelince tam gaz devam ederim napimmm
Bende 7 kilo aldım 53 ten 60 a çıktım boyun 169 göbeğim var bir an önce gitsin istiyorum
kızlar hemen hemen aynı ebatlardayızhedeflerde yakın birbirimize destek olalım vazgeçmek yok fit günlere geri dönelim kendimize en güzel hediye bence bu olur. aynaya bakınca ne kadar hoşum diyebilelim
ben 27 yaşında 4 ay önce özel sektörden ev hanımlığına atandım
izmir'den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
hahaiyi olan zayıflayısn
aynen hepimize başarılar bu arada öğretmenlere ayrı bir saygım var çok istemiştim öğretmen olmayı ama olmadı kısmet değilmiş.
teşekkürler tatlım şu an kendimi çok iyi hissettirdin öğrencilerde saygı kalmadığı için
dünyanın en güzel mesleği vede zor olanı insan yetiştiriyorsunuz kolay değil nesilde zor olunca dahada zor dur aminim eşimde öğretmen ordan biliyorum hiç yılma, tatilin keyfini çıkar tatlım
ben akşam yemeği hazırlıyım bari acıktım
menü de mercimek çorbası + zeytinyağlı patlıcan yemeği(az yicem bundan)+ olmazsa olmaz yoğurt
aynen canım tatil iyi gelecek :) hadi afiyet olsun sana az yeee
peki örtmenim
inşya evlilik nasıl gidiyor?
temmuzda 3. yılımız olacak çok şükür her şey yolunda
Bide çocuğumuz olsa keşke o zaman dahada güzel olacak. Onun için kilo vermeye çalışıyorum aslında pko var bende kilodan olabilir diye zayıflamam lazım
slm kızlar benımde son 7 kılom kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?