yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

Bende 7 kilo aldım 53 ten 60 a çıktım boyun 169 göbeğim var bir an önce gitsin istiyorum

kızlar hemen hemen aynı ebatlardayız hedeflerde yakın birbirimize destek olalım vazgeçmek yok fit günlere geri dönelim kendimize en güzel hediye bence bu olur. aynaya bakınca ne kadar hoşum diyebilelim

kendinizi tanıtır mısınız kızlar ? ben 24 yaşımdayım öğetmenim :)

ben 27 yaşında 4 ay önce özel sektörden ev hanımlığına atandım

izmir'den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

aynen hepimize başarılar bu arada öğretmenlere ayrı bir saygım var çok istemiştim öğretmen olmayı ama olmadı kısmet değilmiş.

teşekkürler tatlım şu an kendimi çok iyi hissettirdin öğrencilerde saygı kalmadığı için

teşekkürler tatlım şu an kendimi çok iyi hissettirdin öğrencilerde saygı kalmadığı için

dünyanın en güzel mesleği vede zor olanı insan yetiştiriyorsunuz kolay değil nesilde zor olunca dahada zor dur aminim eşimde öğretmen ordan biliyorum hiç yılma, tatilin keyfini çıkar tatlım
ben akşam yemeği hazırlıyım bari acıktım

menü de mercimek çorbası + zeytinyağlı patlıcan yemeği(az yicem bundan)+ olmazsa olmaz yoğurt

aynen canım tatil iyi gelecek :) hadi afiyet olsun sana az yeee

hım ne güzel mutlu bir evliliğin var :)

inş. kavuşursunuz bebeğinize. inş kilolardan kurtulur hamile kalırsın ve bebekle birlikte karnında büyür

ben bekarım güzel giden evlilikler teşvik ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…