arkadaşlar sizin fikrinizi alabilirmiyim yürüyüş bandı alma konusunda alanlar hep ilk hevesle kullandıklarını sonrasında boş odada muhafaza ettiklerini söylüyorlar sizin fikrinizi alabilirmiyim.? yürüyüş bandı eve almak mantıklımı? kilo vermeyi çok istiyorum hedefim 55 şuan 70 kiloyum
teşekkür ederim laz kızı cevabın için. ben otuarark çalışıyorum gün içinde pek hareketim yok e malum spora da pek zaman ayıramıyrouz acaba evde olursa nasıl olur diye düşündümde sizinde fikirlerinizi alayım dedim çok canım sıkılıyor nasıl vercem ben bu kadar kiloyu yaaacanım eğer hevesin geçmeyecekse mantıklı ama dediğin gibi çoğu kişi kullanmaktan çabuk sıkılıyor:26:
çok iyi tatlım afiyet olsun
teşekkür ederim laz kızı cevabın için. Ben otuarark çalışıyorum gün içinde pek hareketim yok e malum spora da pek zaman ayıramıyrouz acaba evde olursa nasıl olur diye düşündümde sizinde fikirlerinizi alayım dedim çok canım sıkılıyor nasıl vercem ben bu kadar kiloyu yaaa((( canım çok sıkılıyor
ben bu kadını çok beğenirim motive olalım diye koydum..ama bestekız beğenmedi kaldırıyorum şimdiikız avatar ne öyle çok seksi
nayn hiç beğenmedim ki bni öle şeler hiç motive etmez aksine gerer çekemem yani
Canım hangi bölümde açmak istiyorsan o odaya girip sol üste yeni konu aç yazar ona tıklaman yeterli
ben bu kadını çok beğenirim motive olalım diye koydum..ama bestekız beğenmedi kaldırıyorum şimdii
tamam kuzum kaldırıyorum beğenmediysen
bende konuya cvp ver var sadece yenı konu ac yok cnaımyaa
olayyyy olleeeyyyy acayip oldum kadını görünce galiba ben çok kıskancım çok gerildim :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bitanem hepimiz oturark çalışıoruz jilian a başladın mı bize katıl bak arkadaşlar çok olumlu sonuçlar aldı üzülme
canım eğer hevesin geçmeyecekse mantıklı ama dediğin gibi çoğu kişi kullanmaktan çabuk sıkılıyor:26:
aaa neden ki acaba?tamam fiziği ben de kıskanırım da bu kadar etkilenmemNeyse bebiş koydum
bende konuya cvp ver var sadece yenı konu ac yok cnaımyaa
ay ben çok fenayım kız bildiğin gibi değil görsen hangi kanal açık ewde ne kadar kadın war ne giymiş çok fenayım allahım beni ıslah etsinnnnn ay yerim seni ben sonrada karpuzuuu
teşekkür ederim laz kızı cevabın için. ben otuarark çalışıyorum gün içinde pek hareketim yok e malum spora da pek zaman ayıramıyrouz acaba evde olursa nasıl olur diye düşündümde sizinde fikirlerinizi alayım dedim çok canım sıkılıyor nasıl vercem ben bu kadar kiloyu yaaa((( canım çok sıkılıyor
aaa eşimi ben de çok kıskanırım tav olurum o baktığı,beğendiğini hissettiğim kadınlara gırtlağını sıkasım gelir.evde halimizi görsen sen önünde arkasında dolaşıyorum ne yapıyor ne ediyor diyeHele internetimiz varken allaaaa hastalık boyutuna gelmişti bu takıntılarım..
aaa eşimi ben de çok kıskanırım tav olurum o baktığı,beğendiğini hissettiğim kadınlara gırtlağını sıkasım gelir.evde halimizi görsen sen önünde arkasında dolaşıyorum ne yapıyor ne ediyor diyehele internetimiz varken allaaaa hastalık boyutuna gelmişti bu takıntılarım..
canım sen suan benım konumdasın o yuzden öyle konudan çık diyet gunluklerı sayfasına gel göreceksın :)
ben bu kadını çok beğenirim motive olalım diye koydum..ama bestekız beğenmedi kaldırıyorum şimdii
tamam kuzum kaldırıyorum beğenmediysen
bna cokmus gıbı geldı nıe acaba yaaa karnımda doydu cayla suyu ıcıyom ondan olabılır heralde :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?