yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canım eğer hevesin geçmeyecekse mantıklı ama dediğin gibi çoğu kişi kullanmaktan çabuk sıkılıyor:26:

canım eğer hevesin geçmeyecekse mantıklı ama dediğin gibi çoğu kişi kullanmaktan çabuk sıkılıyor:26:
teşekkür ederim laz kızı cevabın için. ben otuarark çalışıyorum gün içinde pek hareketim yok e malum spora da pek zaman ayıramıyrouz acaba evde olursa nasıl olur diye düşündümde sizinde fikirlerinizi alayım dedim çok canım sıkılıyor nasıl vercem ben bu kadar kiloyu yaaa((( canım çok sıkılıyor

bitanem hepimiz oturark çalışıoruz jilian a başladın mı bize katıl bak arkadaşlar çok olumlu sonuçlar aldı üzülme

ben bu kadını çok beğenirim motive olalım diye koydum..ama bestekız beğenmedi kaldırıyorum şimdii

tamam kuzum kaldırıyorum beğenmediysen

olayyyy olleeeyyyy acayip oldum kadını görünce galiba ben çok kıskancım çok gerildim :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bnde alıcaktım kosu bandıda degmıyor evde spor harektlerını yapıyorum netten ızledıgım bıde kondısyon bısıkletı aldım 149 tlye onu ypıyorum bnce o kdr masrafa gerek yok cunku bı sure sonra gercekten yapmıyorsun onu daha eglencelı syeler al kı sıkılma

aaa neden ki acaba?tamam fiziği ben de kıskanırım da bu kadar etkilenmem Neyse bebiş koydum

ay ben çok fenayım kız bildiğin gibi değil görsen hangi kanal açık ewde ne kadar kadın war ne giymiş çok fenayım allahım beni ıslah etsinnnnn ay yerim seni ben sonrada karpuzuuu

ay ben çok fenayım kız bildiğin gibi değil görsen hangi kanal açık ewde ne kadar kadın war ne giymiş çok fenayım allahım beni ıslah etsinnnnn ay yerim seni ben sonrada karpuzuuu

aaa eşimi ben de çok kıskanırım tav olurum o baktığı,beğendiğini hissettiğim kadınlara gırtlağını sıkasım gelir.evde halimizi görsen sen önünde arkasında dolaşıyorum ne yapıyor ne ediyor diye hele internetimiz varken allaaaa hastalık boyutuna gelmişti bu takıntılarım..

canım bende öyle burdakı çoğu kişi masa başı bende bi ara almak istedim annem dedi sıkılırsın. teyzemın kızıda hevesle almıştı ama odasında süs diye duruyor

koçum bendensin

benim başıma ne geldi bi anlatsam ama anlatmayacağım.

can alırım affetmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…