ne cenesi dusuksunuz beee ınsan bekler konusmazz okuyamadım heee ısım var yogunum ne kaynattınız bu kadar bakımmm
bilgisayar başında ay o gün aklıma geldikçe deliriyorum :113::113::113: aldatma falan değil.anlamış olmalısınızz :113::113::113:
eşini uygunsuz mu yakaladın öyle tahmin ettim.ben yakaladım da :113::113::113::113::113:
ya yok uygunsuz yakalasam affetmem herhalde. allah göstermesin.
durumda ikisi tarafından da bi uygunsuzluk yok gibi ama kıza gıcık oldum ne hakla eşimin üzerindeki gömleği beğenip ister?
ya yok uygunsuz yakalasam affetmem herhalde. Allah göstermesin.
Durumda ikisi tarafından da bi uygunsuzluk yok gibi ama kıza gıcık oldum ne hakla eşimin üzerindeki gömleği beğenip ister?
beynimden vurulmuşa döndüm lazkızım malesef evliliğin bu yanları da varanladım canım oda kötü ya
ya yok uygunsuz yakalasam affetmem herhalde. allah göstermesin.
durumda ikisi tarafından da bi uygunsuzluk yok gibi ama kıza gıcık oldum ne hakla eşimin üzerindeki gömleği beğenip ister?
aman fıstığım sakin olwaay patlattın pombayı dayanamayıp sonun da yeter kıslar ne olur gidip fabrikaya benimkini gırtlağına yapışcam şimdi
aman fıstığım sakin ol
vuvvvvv konu hassasss amanınnı bu konuda benden cadolozunu bulmanız ımkansız aldatmak yada beynen yada bedenen adamın bı tarafını keser agzına sıkarım yemın olsunnn
Balık beyinlere ölüm balık beyinlere ölüm gergadan yawrularına ölüm
vuvvvvv konu hassasss amanınnı bu konuda benden cadolozunu bulmanız ımkansız aldatmak yada beynen yada bedenen adamın bı tarafını keser agzına sıkarım yemın olsunnn
bu konuda çok hassastım ecmelim ama baktım kendimi yıpratmaktan öteye geçemiyorum koyverdim gitsin dedim şimdi umrumda değil ne yaparsa yapsın diyorum..
kızlar süpersınız ne guldum kocalara sahıp cıkmak lazım bıse oldumu hep beraber dalalım yalnız olmak yok butun kadınlar toplandık :):):):):):)
Balık beyinlere ölüm balık beyinlere ölüm gergadan yawrularına ölüm
hala yapıyor mu canım?
inan tebrik ederim ben o olgunluğa erişemedim daha keşke allah bnm içimi de öle yapsabu konuda çok hassastım ecmelim ama baktım kendimi yıpratmaktan öteye geçemiyorum koyverdim gitsin dedim şimdi umrumda değil ne yaparsa yapsın diyorum..
kızlar süpersınız ne guldum kocalara sahıp cıkmak lazım bıse oldumu hep beraber dalalım yalnız olmak yok butun kadınlar toplandık :):):):):):)
o karıyı yasatmazdım allah canımı alsınn baglar o gomlegı gıydırır bı gusel kırbaclardımmm mall karııı ..............................ya yok uygunsuz yakalasam affetmem herhalde. allah göstermesin.
yeyim seniiiişte buuuuu gargimmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmm
bi dakk aşkım konuyı bı yaz anlamadımm kocan bırıne mı baktı pcde yazısırken mı gordun??? anlamadımmmbu konuda çok hassastım ecmelim ama baktım kendimi yıpratmaktan öteye geçemiyorum koyverdim gitsin dedim şimdi umrumda değil ne yaparsa yapsın diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?