yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

allah yardım etmiş sewgin büyük olmasa güven de olmazdı hep mutlu olun inşallh tatlımmmm

eee laskısım biz şu ex eee dalalım şimdilik o maz mı
evet sevgim çok büyük onun da öyle eminim.bana karşı ilgisini sevgisi asla eksik etmez ne yapayım gençlikten kalmış alışkanlık diyorum öyle teselli ediyorum kendimi zaten çok ileri boyutta değil.iyi dileklerin için sağol canımm
yok kız bekarlık sultanlık vallahi

kesinlikle ben de öyle düşünüyorum lazkızım

allah canımı alsın gülme krizine girdim dükkan ayağa kalktı konu konu değil ki 5 erkeğe anlatayım kasıklarım ağrıdı bbunun üstüne bi kahwe gider dün çok ağladım bugün çok güldüm

Ta ta tann
ben en çok hamileken korkuorummm
korkma ben o şişko tontık gobewkle sexı gozukmedıgımı bılerekten ayıptır dımesı her gece cıbıldanak dalıyodum koynuna dayanamıyodu normal dogumumu buna borcluyumm
kız güldürdün beni Allah netmesin seni :)
ahahahah gulun bak ıcım bu kadar dısımda affet kocam benııı
ahahahah çok komık dımı ılk zamanlar tokat salladıgım bıle oluyodu adama :26: şimdilerde kıyamam utanıyo benden

olmuyor öyle işte benimde elim ayağım kaşım gözüm düzgün ama adam kendi kendine de bunu yaşamak istiyor çok araştırdım bu konu üzerine çoğu bilirkişiler normal olduğunu bireyin kendine ait hayatları olduğunu falan söylüyorlar ilk başlarda asla kabul etmiyordum bunun normal olduğunu eşimle çok konuştuk o da normal görüyor her erkek bunu yapar niye bu kadar kızıyorsun diyor.diyorum ki ama bizim cinsel hayatımızda sorun yok olsa tamam dicem onunla alakası yok ki bu bireyin kendi iç dünyasıyla ilgili bişey bi ihtiyaç olarak görülür diyor.işin özü yıllar sonra anladım ki ben ne kadar parçalasam da kendimi yırtsam da bu iş değişmeyecek ben de bununla yaşamayı öğrendim ne yapayım.
Ta ta tann
ben en çok hamileken korkuorummm
evet o kısım çok daha yıpratıcı olur herhalde.hamilesin onunla birlikte bi parçayı büyütüyorsun içinde adam dışarıya yöneliyorsa o adam,adam değildir...
ama benım kocam yapmıyorrr bıraz dıncıdır kendısıde oyle seylere ıtıbar etmez bıde ıs yerınde var netı ıs yerındemı ızlıcek aksamları net bnde cunkummmmm
elbette iş yerinde izleyemez zaten illaki kendini tatmin etmesi için bişeyler izlemesi gerekmiyor ki..

HOPPALA TAMAM ARTIK İŞEMEYEDE DUŞADA BİRLİKTE ABİ BENLE NİYE EWLENDİN O WAKİT BN ANAMIN EWİNDE KALAYDIM KENDİ İŞİNİ KENDİN GÖRÜOSUN NEYSE Bİ KADIN OLMASINDA SA BU TABİKİ DAHA İİ ALLAHIM HERŞEYİ BİİZİM GÖNLÜMÜZE GRE WERSİN ONLARIN GÖNLÜNÜ ÇÖBE ATSIIN

yavrucum sana dedım tasss dıe zatenn kocana bısı dmeıyorum evet her adamın ıhtıyacı ok ıste dıom ya benımkıde o tur seylerle ılgılenmeyınce ruyasında uykusunda oluyo olan ole sınır oluyom kı bu duruma ne edımmm be adam madem senı rahatsız edıyo karın var yanında ısteee yanassana sokulsana ıstedın de ben mı yanasmadım susuyooo
dedıgın gıbı bırazda alıskanlıkkk

o degıl ben bakıre bı kocayla evlendım oylekıı yemın bıllah edıyo benden baskasınla bısı yasamadıgına gülüyorum
ama evlendıgım gunun gecesınde anladımm çok sanslıyım bu konuda kaynanama dua edıyomm tek hayırlı ısı bu olmusss asla hıcbır kıza dokunmadıgını opmekten ılerı gıtmedıgını bılmek super bısı

Son düzenleme:

fıstık gıbı karısı var benden baskasına bakan o gozlerını oyar dokunan ellerını kırar dırı dırı mezara gömerım adamı valla sıkar o bıraz :):):)

Ben akşama güzel bi kıafet giyim dantelli faaln olmaz bölee renk söleyin her renk war en son siyah giymiştim

anladım canım seni..evet işte yanında sen varsın halbuki ama rüyasında yaşıyor o da demekki bişeyleri.garip yaratıklar yaa bizim gibi değiller işte.biz kadınlar çıplak erkek görsek etkilenmeyiz ama erkekler çıplak kadın görseler etkilenirler fark bu işte.beyin yapıları o yönde çalışıyor..ne yazık kiii.hepsinin köküne turp suyuuuuu :113:

turp yetmez bi kaç özel karışım a ihtiac war

fusya yada murdum gıyınnn bendede koleksıyon varrr ama su bı gercek en cok sevılen sey jartiyerlı takımlar oluyo

ben hiç giyemiyorum öyle şeyler sevmiyor benim koca zaten ne kadar süre kalıyor ki üstünde birde çıkarmakla uğraşıyoruz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…