yok kız bekarlık sultanlık vallahi
evet sevgim çok büyük onun da öyle eminim.bana karşı ilgisini sevgisi asla eksik etmez ne yapayım gençlikten kalmış alışkanlık diyorum öyle teselli ediyorum kendimi zaten çok ileri boyutta değil.iyi dileklerin için sağol canımmallah yardım etmiş sewgin büyük olmasa güven de olmazdı hep mutlu olun inşallh tatlımmmm
eee laskısım biz şu ex eee dalalım şimdilik o maz mı
yok kız bekarlık sultanlık vallahi
valla yavrucumm benımkı yapmıyomudur bılemıycem ama ısı sebebı bole bısı yapması zor uygun ortam yok masa bası degıl evde zaten mumkun degıl ben azrail gıbı basındayım benım adam bı garıp sanırım cenabetlikten korktugu ıcın sagda solda yapıp dolasmaz anca evde tek olması lazımm oda yapmaması ıcın elımden gelenı yapıyom valla strıptız borusu bıle koyabılırım eveAma yakaladıgım an vururum onu ulan balık kafalı ıhtıyacın mı var hatuna bı bakkk taşşşş beee dahası karın ıstedıgını yap o zencılerden mıdesızlerden ne anlıyonnn
hahahaha hıcbırının bıseyı sapamasın ınsallah ole yapanların
Benım adamın yapmadıgı bellı anam benlede oglan yuzunden sık sık yapamıyo yazık cogu zaman ruyasında .... O dahada beterHangi karıyı gordun dıyıp tepesıne cıkıyommmm
korkma ben o şişko tontık gobewkle sexı gozukmedıgımı bılerekten ayıptır dımesı her gece cıbıldanak dalıyodum koynuna dayanamıyodu normal dogumumu buna borcluyummTa ta tann
ben en çok hamileken korkuorummm
ahahahah gulun bak ıcım bu kadar dısımda affet kocam benıııkız güldürdün beni Allah netmesin seni :)
ahahahah çok komık dımı ılk zamanlar tokat salladıgım bıle oluyodu adama :26: şimdilerde kıyamam utanıyo bendenallah canımı alsın gülme krizine girdim dükkan ayağa kalktı konu konu değil ki 5 erkeğe anlatayım kasıklarım ağrıdı bbunun üstüne bi kahwe gider dün çok ağladım bugün çok güldüm
sevıdıgnle evlenırsen evlılık cok guzelll bıde guzel anlasıyorsanız rahatsan cok guzel tatlımmm :)
olmuyor öyle işte benimde elim ayağım kaşım gözüm düzgün ama adam kendi kendine de bunu yaşamak istiyor çok araştırdım bu konu üzerine çoğu bilirkişiler normal olduğunu bireyin kendine ait hayatları olduğunu falan söylüyorlar ilk başlarda asla kabul etmiyordum bunun normal olduğunu eşimle çok konuştuk o da normal görüyor her erkek bunu yapar niye bu kadar kızıyorsun diyor.diyorum ki ama bizim cinsel hayatımızda sorun yok olsa tamam dicem onunla alakası yok ki bu bireyin kendi iç dünyasıyla ilgili bişey bi ihtiyaç olarak görülür diyor.işin özü yıllar sonra anladım ki ben ne kadar parçalasam da kendimi yırtsam da bu iş değişmeyecek ben de bununla yaşamayı öğrendim ne yapayım.valla yavrucumm benımkı yapmıyomudur bılemıycem ama ısı sebebı bole bısı yapması zor uygun ortam yok masa bası degıl evde zaten mumkun degıl ben azrail gıbı basındayım benım adam bı garıp sanırım cenabetlikten korktugu ıcın sagda solda yapıp dolasmaz anca evde tek olması lazımm oda yapmaması ıcın elımden gelenı yapıyom valla strıptız borusu bıle koyabılırım eveama yakaladıgım an vururum onu ulan balık kafalı ıhtıyacın mı var hatuna bı bakkk taşşşş beee dahası karın ıstedıgını yap o zencılerden mıdesızlerden ne anlıyonnn
hahahaha hıcbırının bıseyı sapamasın ınsallah ole yapanların
benım adamın yapmadıgı bellı anam benlede oglan yuzunden sık sık yapamıyo yazık cogu zaman ruyasında .... o dahada beterhangi karıyı gordun dıyıp tepesıne cıkıyommmm
evet o kısım çok daha yıpratıcı olur herhalde.hamilesin onunla birlikte bi parçayı büyütüyorsun içinde adam dışarıya yöneliyorsa o adam,adam değildir...Ta ta tann
ben en çok hamileken korkuorummm
elbette iş yerinde izleyemez zaten illaki kendini tatmin etmesi için bişeyler izlemesi gerekmiyor ki..ama benım kocam yapmıyorrr bıraz dıncıdır kendısıde oyle seylere ıtıbar etmez bıde ıs yerınde var netı ıs yerındemı ızlıcekaksamları net bnde cunkummmmm
olmuyor öyle işte benimde elim ayağım kaşım gözüm düzgün ama adam kendi kendine de bunu yaşamak istiyor çok araştırdım bu konu üzerine çoğu bilirkişiler normal olduğunu bireyin kendine ait hayatları olduğunu falan söylüyorlar ilk başlarda asla kabul etmiyordum bunun normal olduğunu eşimle çok konuştuk o da normal görüyor her erkek bunu yapar niye bu kadar kızıyorsun diyor.diyorum ki ama bizim cinsel hayatımızda sorun yok olsa tamam dicem onunla alakası yok ki bu bireyin kendi iç dünyasıyla ilgili bişey bi ihtiyaç olarak görülür diyor.işin özü yıllar sonra anladım ki ben ne kadar parçalasam da kendimi yırtsam da bu iş değişmeyecek ben de bununla yaşamayı öğrendim ne yapayım.
evet o kısım çok daha yıpratıcı olur herhalde.hamilesin onunla birlikte bi parçayı büyütüyorsun içinde adam dışarıya yöneliyorsa o adam,adam değildir...
elbette iş yerinde izleyemez zaten illaki kendini tatmin etmesi için bişeyler izlemesi gerekmiyor ki..
yavrucum sana dedım tasss dıe zatenn kocana bısı dmeıyorum evet her adamın ıhtıyacı ok ıste dıom ya benımkıde o tur seylerle ılgılenmeyınce ruyasında uykusunda oluyo olan ole sınır oluyom kı bu duruma ne edımmm be adam madem senı rahatsız edıyo karın var yanında ısteee yanassana sokulsana ıstedın de ben mı yanasmadım susuyoooolmuyor öyle işte benimde elim ayağım kaşım gözüm düzgün ama adam kendi kendine de bunu yaşamak istiyor çok araştırdım bu konu üzerine çoğu bilirkişiler normal olduğunu bireyin kendine ait hayatları olduğunu falan söylüyorlar ilk başlarda asla kabul etmiyordum bunun normal olduğunu eşimle çok konuştuk o da normal görüyor her erkek bunu yapar niye bu kadar kızıyorsun diyor.diyorum ki ama bizim cinsel hayatımızda sorun yok olsa tamam dicem onunla alakası yok ki bu bireyin kendi iç dünyasıyla ilgili bişey bi ihtiyaç olarak görülür diyor.işin özü yıllar sonra anladım ki ben ne kadar parçalasam da kendimi yırtsam da bu iş değişmeyecek ben de bununla yaşamayı öğrendim ne yapayım.
evet o kısım çok daha yıpratıcı olur herhalde.hamilesin onunla birlikte bi parçayı büyütüyorsun içinde adam dışarıya yöneliyorsa o adam,adam değildir...
elbette iş yerinde izleyemez zaten illaki kendini tatmin etmesi için bişeyler izlemesi gerekmiyor ki..
olmuyor öyle işte benimde elim ayağım kaşım gözüm düzgün ama adam kendi kendine de bunu yaşamak istiyor çok araştırdım bu konu üzerine çoğu bilirkişiler normal olduğunu bireyin kendine ait hayatları olduğunu falan söylüyorlar ilk başlarda asla kabul etmiyordum bunun normal olduğunu eşimle çok konuştuk o da normal görüyor her erkek bunu yapar niye bu kadar kızıyorsun diyor.diyorum ki ama bizim cinsel hayatımızda sorun yok olsa tamam dicem onunla alakası yok ki bu bireyin kendi iç dünyasıyla ilgili bişey bi ihtiyaç olarak görülür diyor.işin özü yıllar sonra anladım ki ben ne kadar parçalasam da kendimi yırtsam da bu iş değişmeyecek ben de bununla yaşamayı öğrendim ne yapayım.
Ben akşama güzel bi kıafet giyim dantelli faaln olmaz bölee renk söleyin her renk war en son siyah giymiştim
yavrucum sana dedım tasss dıe zatenn kocana bısı dmeıyorum evet her adamın ıhtıyacı ok ıste dıom ya benımkıde o tur seylerle ılgılenmeyınce ruyasında uykusunda oluyo olan ole sınır oluyom kı bu duruma ne edımmm be adam madem senı rahatsız edıyo karın var yanında ısteee yanassana sokulsana ıstedın de ben mı yanasmadım susuyooo
dedıgın gıbı bırazda alıskanlıkkk
kırmızı ateş kırmızısı bence :):):)
anladım canım seni..evet işte yanında sen varsın halbuki ama rüyasında yaşıyor o da demekki bişeyleri.garip yaratıklar yaa bizim gibi değiller işte.biz kadınlar çıplak erkek görsek etkilenmeyiz ama erkekler çıplak kadın görseler etkilenirler fark bu işte.beyin yapıları o yönde çalışıyor..ne yazık kiii.hepsinin köküne turp suyuuuuu :113:
Ben akşama güzel bi kıafet giyim dantelli faaln olmaz bölee renk söleyin her renk war en son siyah giymiştim
fusya yada murdum gıyınnn bendede koleksıyon varrr ama su bı gercek en cok sevılen sey jartiyerlı takımlar oluyoooo kırımızım çok bi püsküllü var mini geclik bide 2 parça altı mini war
fusya yada murdum gıyınnn bendede koleksıyon varrr ama su bı gercek en cok sevılen sey jartiyerlı takımlar oluyo
ooo kırımızım çok bi püsküllü var mini geclik bide 2 parça altı mini war
fusya yada murdum gıyınnn bendede koleksıyon varrr ama su bı gercek en cok sevılen sey jartiyerlı takımlar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?