yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Son düzenleme:
vallahi tüm fatihi gezip içime sineni almayı düşünüyorum canlarım peki sizce satın mı alayım kira? ben satın almak istiyorum da

Satın ile kira arasında çok az fark oluyo. benim sorduklarım öyleydi. satın almıştım ben ve benden başka bi arkadaşım beğendiği için benim gelinliğimi giymişti düğününde kira da almadım :)

neşe gelinlikti galiba. polis karakolu var tam onun karşısında.

ben gelinlik konusunda taviz vermicem canım 3. gelınlık benımde çok hoşuma gitti gerçekten

canım sadece arkadaşlarına açık yapabilirsin ve istediğinde silebilirsin

ıyı yaparsın guselımmm acıma bu erkek mılletınede aılelerınede acımak cızum degıl olan sana oluyoo altınlarını setlerını vs herseyı ıstedıgın gıbı al zırnık koklatma bacım yarın bıgunn onlar bırıkım oluyoo

sağol tatlım bence de 1.cisini kötü yapmışlar hayalindekini tahmin edebildim.2.sici çok daha güzel diğerine göre.

hımss onuda bılıyorum orada muthıs bı magaza aferın kızz

bende satın alıyım ozaman :) ay ne güzel ya büyük sevaba girmişsin canımmmmmmm

sağol tatlım bence de 1.cisini kötü yapmışlar hayalindekini tahmin edebildim.2.sici çok daha güzel diğerine göre.

oyle hayatım sırf fransız dantelı ıstedım bele kadar oturan balden asagısı kabarık kolları dantellı arka tarafı balenlı duvak sırf dantel kuyrugu uzun ayy uff beee aglıycam sımdı heeee
2.sıde dukkanın en ıyısıydı ama onunda ustune cepken dıktırerek zıçtılar ıcıne

vallahi herşeyi yapcaz diyorlar bende madem öyle işte böyle diyorum çatır çatır sayıyorum istediklerimi hiçde utanmıyorum :) yüzsüz oldum heeeeeee

şu erkek milletini anlamıyorum ya 1 kere giyiyorsun gelinlik bırak işte

yok tatlim benim ultrasona girdimde bebisim 10+0 di.. o yüzden daha erken.. ama kimi bebekler ters yatiyor fln göremiyor doktorlar.. senin eymen hemen göstermis annesine pipisini

bende satın alıyım ozaman :) ay ne güzel ya büyük sevaba girmişsin canımmmmmmm

kesınlıkle tum magazaları tek tek gez hepsını ustune dene begendıklerının yanı sonra her magazadakı begendıklerını not al ve en begendıgını al ıcınde kalmaz beaa bacımm ve onlar numune oldugu ıcın ınanılmaz ozenerek dıkıyolar... ozel dıkımlerde bole bısı yok kuzenlerımde evlendı aynı seyı yasadılar kızın dugun gunu geldı gelınlııg aglamaktan gozlerı sıs cıktı hemde nısantasında dıktırdıydı... yanıı onermıyorum ozel yapımı

ozaman inşallah üzerime tam olanı bulurumda dikmelerine gerek kalmazz yaaa

hımss onuda bılıyorum orada muthıs bı magaza aferın kızz

kız orası ne ki, ben fatihi gezmeye aşağıdan başladım. yukarı çıkarken ilk dükkanlardan birisiydi anammmm nasıl gelinlikler. içeri gircem merak ettim dedim. girdim nişanlık almaya gitmiştik ilkinde. bu arada nişanlığımı da fatihten aldım. gelinlikçiler çarşısından tuana gelinlik olabilir. neyse o ilk dükkana girdim seninle bi müşteri temsilcisi ilgileniyo. sahne gibi bi platformun üzerine çıkıyosun. öndeki perdeyi kapatıyo seninle gelenler dışarıda kalıyo. neyse seni saçın makyajın hariç büstiyerinden sütyeninden ayakkabına kadar özenle giydiriyorlar. veeee peerdeeee... perdeyi açıyorlar sahnede sen.. müthiş bi duygu.

kız lazkızım oraya gir adını bilmiyorum ama fatihe doğru yıkarıya çıkarken sağdaki dükkanlardan biriydi. vitrininde bi gelinlik vardı baştan sonra swarovski taş. kaç para dedim 3,5 sene önce 6000 TL idi. kiralık ne kadar dedim 3000 TL dedi.

bence de magazaları gezip içine sinen bir modeli alman. dikim işine girince istediğin bir model olmayabiliyor.
bi suru magaza var, kesin sevdiğin bir modele denk gelirsin bence. :)

şu erkek milletini anlamıyorum ya 1 kere giyiyorsun gelinlik bırak işte
sen benım mahremımsın benden baskası gorsun ıstemıyorum dedıgı laf bu ama anası yuzunden ustune bısı dıkmessenız o dugune gelmem dıe tehtıt ettı esımıde benıde allahımm ne sabırmıss yarabbıı ıkı laf dememısım hala susuyomm ben gelınıme yapmıycam bole bısı param yetmıyosa kredı bıle cekerım yeterkı ıcıne sınsın
yok tatlim benim ultrasona girdimde bebisim 10+0 di.. o yüzden daha erken.. ama kimi bebekler ters yatiyor fln göremiyor doktorlar.. senin eymen hemen göstermis annesine pipisini

hahah benım eymen edepsiz azcık teyzesı hala ole bacaklarını acırır altını alırken fılann
hıc kapatmadı ultrasonda her gıttıgımızde cok net gordukk nıhahah sıze bı boz koyayım bebekken kı halını oglum benı affet nu halını teyzelerınle paylasıyomm

SILECEM BAKKKK HEE ALINTILAMAYINN YARIN BIGUN BENI OLDURUR OGLUMM

Son düzenleme:

6000 çok ya ben taşlı sevmıyorum canım ya dantel detaylı olanlar çok hoşuma gidiyo ve tek omuzunda tül olabilir resımdeki gibi sade olan gelinlikler hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…