bende bebiş istiyorummm yaa evlendiğim gibi Allah izin verirse hiç beklemeden olsun istiyorum :) Allah kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmm
bende bebiş istiyorummm yaa evlendiğim gibi Allah izin verirse hiç beklemeden olsun istiyorum :) Allah kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmm
bizden önce hamile kalcan sen bu gidişle lazkızım
afiet olsun bi tanem yaptabi kocana bi süpriz canım aaa walla okadar eğlendim ki bağlıcaklarımı hazırlarken şöyle bir ortaya yat dedim safçım ölee bakıoobak seeen bağladın demek eyi bakalım ben henüz bi atraksiyon yapamadım hastalığım bugün bitiyor akşama bi banyo sonra cup kocişin koynunaBen de artık bugün elbiseye geçiş yapıcam
Ben bugün öğle yemeği olarak salata yapmayı planlıyorum roka,domates,peynir karışımından.
Araya da yine special k fesleğenli krakerBir de meyve alırım tamam.akşama da tavuk ızgara var yanında da yoğurt.
kizlar size birsey sorucam.. Ben simdi hamileyim ya oruc tutabilirmiyim..?? Hani dayanabilirmiyim sizce..??
Her sene orucumu tutuyorum ben allah sükür bu sene tutamassam cok kötü hissederim kendimi..
jillian six week six pack sonrası :)
Eki Görüntüle 712403
banada öyle geliyo tatlımmm
bu da kim laskısımmmm uffff çok yoğunum çokkkkkkk çok yazmaın canım yrişemiom dönüp okumayaaaa
:) bilmiyorum ki sporu yapanlardan biri canım
lazkızım bi soru: sen bize video göndermiştin ya jillian ablamın. ben onları bilgisayarımdaki programlarda çalıştıramıyorum. acaba sen hangi programı kullanıyorsun onları açmak için.:44::44::44::44:
hee doğru yaaaa okadar sıkıntılı bi hafta ki anlatmam böle olcağı bellidi bi işim düz gitmedi bakalım bankalarda neler olcakkkk......
tatlım ben onda açtım ama ses yoktu. sanırım benim pc de ses dosyalarında bi problem var.
sağol.
öğle
bulgur pilavı
nohut
ekmek
dondurmaaaa
canım ımsaga kadar bısıler yenır ımsak vaktınden sonra bısı yenmez ezanla beraber namaz kılınır yanı bıldıgım buu bıızm herıfın cubbelıler bole yapıo en dogrusudur heralde....ya benim aklıma takılan ve erkek arkadaşımla 2 gündür tartıştığım bi konu var aydınlatırsanız beni sevinirim kızlar ramazanda sahura kalkıyoruz ya imsak vaktine kadar yemek yiyip ağzımızı çalkalıyoruz ve aradan 20 dk sonra falanda ezan okunuyor namaz kılıyoruz. ben böyle biliyorum fakat erkek arkadaşım birine sormuş o kişi ramazanda imsak vaktiyle ezan vaktinin aynı olduğunu söylemiş kafam karıştı?
olur mu guselım 11+4 du ben cınsıyetını ogrendım oglumun %95 dedı doktor erkek ahanda bu da pıpısı dedı yakınlastırdı ekrana hoplayıp duruyodu bacaklarını acmıs ogrendım kız cocuklarında cok gec ogrenılıyo 16-20 haftada cunku sarkcak bısı yok erkekte anlıyolar hemen testıslerdenyok tatlim daha cok kücük..32mm di pazartesi günü simdi biraz daha büyümüstür..
cinsiyetini ögrenmek icin daha cok erken...
afiet olsun bi tanem yaptabi kocana bi süpriz canım aaa walla okadar eğlendim ki bağlıcaklarımı hazırlarken şöyle bir ortaya yat dedim safçım ölee bakıoo
tatlım elhamdıllah müslümanız ama tutma hatta tüm çirkefliğimle sen kafaımı yedin dayanılırmı 2 canlı o sıcakta kaççççççç saattttt....allah günah yazmaz ki etrafımda hamile oruç tutan hiç görmedimmm
Ezan okunduktan sonra oruç başlar biliorum bn hep amaaaa namazını kılar uyursun işteeeeeeeay bn çok safımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?