yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Allah oruçlarınızı kabul etsin kızlar.

ben ramazan ayında oruç tutabiliyordum. bu sene onu da yapamayacağım. tatil zamanına denk geliyor. bu sene böyle olacak mecbuur.

afiet olsun bi tanem yaptabi kocana bi süpriz canım aaa walla okadar eğlendim ki bağlıcaklarımı hazırlarken şöyle bir ortaya yat dedim safçım ölee bakıoo
kizlar size birsey sorucam.. Ben simdi hamileyim ya oruc tutabilirmiyim..?? Hani dayanabilirmiyim sizce..??
Her sene orucumu tutuyorum ben allah sükür bu sene tutamassam cok kötü hissederim kendimi..

tatlım elhamdıllah müslümanız ama tutma hatta tüm çirkefliğimle sen kafaımı yedin dayanılırmı 2 canlı o sıcakta kaççççççç saattttt....allah günah yazmaz ki etrafımda hamile oruç tutan hiç görmedimmm

Ezan okunduktan sonra oruç başlar biliorum bn hep amaaaa namazını kılar uyursun işteeeeeeeay bn çok safımmmmm

lazkızım bi soru: sen bize video göndermiştin ya jillian ablamın. ben onları bilgisayarımdaki programlarda çalıştıramıyorum. acaba sen hangi programı kullanıyorsun onları açmak için.:44::44::44::44:

canım ımsaga kadar bısıler yenır ımsak vaktınden sonra bısı yenmez ezanla beraber namaz kılınır yanı bıldıgım buu bıızm herıfın cubbelıler bole yapıo en dogrusudur heralde....
yok tatlim daha cok kücük.. 32mm di pazartesi günü simdi biraz daha büyümüstür..
cinsiyetini ögrenmek icin daha cok erken...
olur mu guselım 11+4 du ben cınsıyetını ogrendım oglumun %95 dedı doktor erkek ahanda bu da pıpısı dedı yakınlastırdı ekrana hoplayıp duruyodu bacaklarını acmıs ogrendım kız cocuklarında cok gec ogrenılıyo 16-20 haftada cunku sarkcak bısı yok erkekte anlıyolar hemen testıslerden

oruc tutma bence aslında tutmanda bı sakınca yok fakat su anda tam gelısme evresınde 30.haftaya kadar cok hızlı buyuycek o araya kadar cocuk ne alıyosa senın beslenmenden alıp gelıscek yanıı uzulurum tutmasan ıyı olur benım oglumla aynı tarıhlerde dogacak bende sen gıbıydım ramazanda tutmadım pişman degılım ama sonradan kazasını yapman gerekcek

ahhahahaa ben daha uygulamadım herıfee o baglama ısını bı ara denıycemm sexu bır zamanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…