yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

oglen ezogelın corbası 1 kase 1 tane zeytınyaglı el bombasıı ekmek naynn
ara ogun 1 kase lıght yogurt ıcıne yulaf kepegı bır kasık
akşama kıymalı bezelye var menude ekmek naynn

evet canım bende senın dediğin gibi yapıyorum :)

bende sabah 1 bardak süt

ara; şekersiz türk kahvesi
öğlen;
çorba + salata + yoğurt

şimdi :)
yarım elma + 3 adet erik

on nomaraaa kızzz gelınlık ısını solıycektım sana atarlıııı gulıstaannn
bak fatıh gelınlıkte 1 numaradır kesınlıkle ustune dıktırmee hayalındekını kıımse dıkıp onune sunamıyo tum hazırdakı gelınlıklerı dene dene gez aklında her yereee hangısı ıcıne sınıyosa ole yapp bacımm ben gelınlıgımden oturu cok uzgunummm hayal ettıgımı berbat bı halde karsıma cıkardılar sonrasında gıttım bende uzerlerıne attım gelınlıgı paramı verın dedım vermedıler ordakı herhangı bı gelınlıgı aldım bak foto koyayımm heyvanlarrr ıcımde kaldıı resmen gelınlık paramı vermedı ıt fırmaaa

DIKILEN GELINLIK DANTELLERI TEGELLEYIP BIRAKMISLAR UZERINE HALAY CEKERKEN BIRI BASSA BOS ASTARLA KALCAKTIM

bu paramı ıdade etmedıklerınden mecburen aldıgım gelınlık ama en azından 2 ye gore ıyıydı...

Son düzenleme:

canım iyiki 1. resımdekini almamışsın yaaaa 2. bence gayet hoş canım bende gelinliğimi fatihten almak istiyorum aklımda bir kaç model var dur bakayım hemen eklıyım

ben de fatihten aldım. diktirmeyle uğraşamayacaktım zaten gerek de yok milyon tane gelinlik var. benim aldığım yer 5 katlıydı 5 katında da farklı farklı dünyanın gelinliği vardı 3-4 tane bile denememişimdir. beğendim ve aldım :)

canım iyiki 1. resımdekini almamışsın yaaaa 2. bence gayet hoş canım bende gelinliğimi fatihten almak istiyorum aklımda bir kaç model var dur bakayım hemen eklıyım

dedıgım gıbı yap bence bacım sonradan pısmanlık fayda etmıyo hayal ettıgın gelınlıgın bırebır aynını bulman hıc zor degıl ...
ben renklı yazıcıdan cıkarıp tasarımcıya verdım yaptıgı buu mal kadınnn hayallerımle oynadıı

en guselını yapmıssın fırma ısmını hatırlıyomusun ben ızmır kemeraltında bu facıa basıma geldı
fatıhte bı modacım var benım fatıh hırka-i serıf camıı yokusunu cıktıgın gıbı karsına cıkıyo seval gelınlık adamlarr profsyonelll ama hakkınıda verıyolar kardeşlerımın sunnetınde bı kıyafet dıktırdıydım ıscılık fılan sahaneydıı ama ızmırde evlenınce kemeraltına mahkum kaldım buranın mahmutpaşası cok yuksek kalıte gelınlıkler alsancakta vardı kaynanayı sokamadık bıle o magzalara...

vallahi tüm fatihi gezip içime sineni almayı düşünüyorum canlarım peki sizce satın mı alayım kira? ben satın almak istiyorum da

hayatım 3.cu şahaneeeeee enfess ama onun kabarık halını hayal ettım bele kadar aynı model belden asagısı kabarıkk sahaneee beeee
ınsallah gonlunde yatanı bulursun tatlımm acık gelınlıkler her zaman sorun oluyo malesef benım 2 zorla aldıgım o gelınlık straplezdı ustune bolero dıktırttılerr zorlaaa allahımmm sımdıkı aklım olsa asla ıstemezdım ısın bozulcagını bılsem bıleee o zaman hayatımdan tavız vermeye basladımm o gıcık suratlı kaynanama

ama ben göremedim

ben gelinlik konusunda taviz vermicem canım 3. gelınlık benımde çok hoşuma gitti gerçekten
kızlar sitede albüm yapıp foto koyunca istediğimiz zaman silebiliyomuyuz. ya da arkadaşlarımdan başkası görüyormu?

canım sadece arkadaşlarına açık yapabilirsin ve istediğinde silebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…