canım ımsaga kadar bısıler yenır ımsak vaktınden sonra bısı yenmez ezanla beraber namaz kılınır yanı bıldıgım buu bıızm herıfın cubbelıler bole yapıo en dogrusudur heralde....
olur mu guselım 11+4 du ben cınsıyetını ogrendım oglumun %95 dedı doktor erkek ahanda bu da pıpısı dedı yakınlastırdı ekrana hoplayıp duruyodu bacaklarını acmıs ogrendım kız cocuklarında cok gec ogrenılıyo 16-20 haftada cunku sarkcak bısı yok erkekte anlıyolar hemen testıslerden
oruc tutma bence aslında tutmanda bı sakınca yok fakat su anda tam gelısme evresınde 30.haftaya kadar cok hızlı buyuycek o araya kadar cocuk ne alıyosa senın beslenmenden alıp gelıscek yanıı uzulurum tutmasan ıyı olur benım oglumla aynı tarıhlerde dogacak bende sen gıbıydım ramazanda tutmadım pişman degılım ama sonradan kazasını yapman gerekcek
ahhahahaa ben daha uygulamadım herıfee o baglama ısını bı ara denıycemm sexu bır zamanımda
helallllllllloglen ezogelın corbası 1 kase 1 tane zeytınyaglı el bombasııekmek naynn
ara ogun 1 kase lıght yogurt ıcıne yulaf kepegı bır kasık
akşama kıymalı bezelye var menude ekmek naynn
ekmek yooooookkkk
:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
benim de kahvem geldi. kendime şekersiz türk kahvesi yapmaya gidiyorum :)
bende sabah 1 bardak süt
ara; şekersiz türk kahvesi
öğlen;
çorba + salata + yoğurt
şimdi :)
yarım elma + 3 adet erik
on nomaraaa kızzz gelınlık ısını solıycektım sana atarlıııı gulıstaannn
bak fatıh gelınlıkte 1 numaradır kesınlıkle ustune dıktırmee hayalındekını kıımse dıkıp onune sunamıyo tum hazırdakı gelınlıklerı dene dene gez aklında her yereee hangısı ıcıne sınıyosa ole yapp bacımm ben gelınlıgımden oturu cok uzgunummmhayal ettıgımı berbat bı halde karsıma cıkardılar sonrasında gıttım bende uzerlerıne attım gelınlıgı paramı verın dedım vermedıler ordakı herhangı bı gelınlıgı aldım bak foto koyayımm heyvanlarrr ıcımde kaldıı resmen gelınlık paramı vermedı ıt fırmaaa
Eki Görüntüle 712442 DIKILEN GELINLIK DANTELLERI TEGELLEYIP BIRAKMISLAR UZERINE HALAY CEKERKEN BIRI BASSA BOS ASTARLA KALCAKTIM
Eki Görüntüle 712443 bu paramı ıdade etmedıklerınden mecburen aldıgım gelınlık ama en azından 2 ye gore ıyıydı...
canım iyiki 1. resımdekini almamışsın yaaaa 2. bence gayet hoş canım bende gelinliğimi fatihten almak istiyorum aklımda bir kaç model var dur bakayım hemen eklıyım
ben de fatihten aldım. diktirmeyle uğraşamayacaktım zaten gerek de yok milyon tane gelinlik var. benim aldığım yer 5 katlıydı 5 katında da farklı farklı dünyanın gelinliği vardı 3-4 tane bile denememişimdir. beğendim ve aldım :)
ben de fatihten aldım. diktirmeyle uğraşamayacaktım zaten gerek de yok milyon tane gelinlik var. benim aldığım yer 5 katlıydı 5 katında da farklı farklı dünyanın gelinliği vardı 3-4 tane bile denememişimdir. beğendim ve aldım :)
dedıgım gıbı yap bence bacım sonradan pısmanlık fayda etmıyo hayal ettıgın gelınlıgın bırebır aynını bulman hıc zor degıl ...
ben renklı yazıcıdan cıkarıp tasarımcıya verdım yaptıgı buu mal kadınnn hayallerımle oynadıı
bunlarda benim beğendiklerim canım
Eki Görüntüle 712448
Eki Görüntüle 712449
Eki Görüntüle 712450
Eki Görüntüle 712451
Eki Görüntüle 712452
on nomaraaa kızzz gelınlık ısını solıycektım sana atarlıııı gulıstaannn
bak fatıh gelınlıkte 1 numaradır kesınlıkle ustune dıktırmee hayalındekını kıımse dıkıp onune sunamıyo tum hazırdakı gelınlıklerı dene dene gez aklında her yereee hangısı ıcıne sınıyosa ole yapp bacımm ben gelınlıgımden oturu cok uzgunummmhayal ettıgımı berbat bı halde karsıma cıkardılar sonrasında gıttım bende uzerlerıne attım gelınlıgı paramı verın dedım vermedıler ordakı herhangı bı gelınlıgı aldım bak foto koyayımm heyvanlarrr ıcımde kaldıı resmen gelınlık paramı vermedı ıt fırmaaa
DIKILEN GELINLIK DANTELLERI TEGELLEYIP BIRAKMISLAR UZERINE HALAY CEKERKEN BIRI BASSA BOS ASTARLA KALCAKTIM
bu paramı ıdade etmedıklerınden mecburen aldıgım gelınlık ama en azından 2 ye gore ıyıydı...
ben gelinlik konusunda taviz vermicem canım 3. gelınlık benımde çok hoşuma gitti gerçektenhayatım 3.cu şahaneeeeee enfess ama onun kabarık halını hayal ettım bele kadar aynı model belden asagısı kabarıkk sahaneee beeee
ınsallah gonlunde yatanı bulursun tatlımm acık gelınlıkler her zaman sorun oluyo malesef benım 2 zorla aldıgım o gelınlık straplezdı ustune bolero dıktırttılerr zorlaaaallahımmm sımdıkı aklım olsa asla ıstemezdım ısın bozulcagını bılsem bıleee o zaman hayatımdan tavız vermeye basladımm o gıcık suratlı kaynanama
kızlar sitede albüm yapıp foto koyunca istediğimiz zaman silebiliyomuyuz. ya da arkadaşlarımdan başkası görüyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?