2 gun once ogluma oglum sana kardes yapalım mı annene sor bakım gonlu var mı dedı ben hıc duymamazlıga geldım oglum dondu bana bakarak bısıler mırıldandı bı koptu duydun mu bak ne dıyosun dıyo sustumm
birde sanırım bu konuda ben çok sıkboğaz ediyorum onu hergün mutlka bi bebek muhabbeti yapıyorumbebekten soğuttun beni diyor napiyim istiyorum bi bebişimizin olmasını.ama şüphem olunca da paçam tutuşuyor garip bi insanım istiyormuyum istemiyormuyum bilmiyorum.
bilmiyorum ama ben onun 2.nıyetınıde bılıyom evde kıcımı kırıp oturayım dıe elımı ayagımı baglayacak yınehımm bu bi işaret bence istiyormu acep bi tane de kız??
ınşallah yalvarsın bırazda oo ugrassınistediğin gibi yalvaracak galiba bir süre sonra. lafını etmeye başlamış :)
evet bezdirmemek lazım demek ki aksine özensin çocuğa bundan gayri lafını etmiyorum artık,o diyene kadar da etmicem.bak bende senın yaptıgın gıbı cok konustum ıstemedı ıstemedı bezdırdım adamı sorumluluklarını kaldırcan mı dedı evet dedım o gunden ıtıbaren basladık calısmalara sonuc 3.ayına hamıle kaldım sonuc bebek dogdu yasadıklarımı bılıyonuz ıste cocugu benden cok sevıo orda sıkıntı yok ama en ufak zorda anımda lafı yapıstırıyo sen ıstedın bakacam dedın bak 2.yı ayaklarıma kapanana kadar yapmıycam o ıstesın kı yuzume vurmasın
bilmiyorum ama ben onun 2.nıyetınıde bılıyom evde kıcımı kırıp oturayım dıe elımı ayagımı baglayacak yıne
cocukları o kadar sevıyorum kı hemen yapasım var aslına bakarsanız ama azcık cektırcem dıyom kı dogumda yasadıklarım bıle taze daha ben kaldıramam dıyorum bole olcaksa ıstemem dıyorumm zemınım hazırr sorumlulugu o alsın artık
ınşallah yalvarsın bırazda oo ugrassın
evet bezdirmemek lazım demek ki aksine özensin çocuğa bundan gayri lafını etmiyorum artık,o diyene kadar da etmicem.
haklısın o yüzden istiyor olabilir iki çocuk kimseye bırakılmaz nasılsa işi bırakıp kendisi bakıcak diyip böyle bir strateji geliştirmiş olabilir bu erkekler var ya çok fenalar çoook.cin gibiler.
omu akıllı benmı hayatım once pasa pasa eve cıkacak o evı dosıycek kı benı calıstırmak zorunda kalcakdereyıı gormeden paca sıvamam ben
annem tek ıdare edemez bı tane daha olsa hos 10 ayına kadar resmı ızınlı oluyorum fakat sonrasında mırın kırın edecek sole bı mudur olsun goreyım o zaman calısmıycam zaten acıktan sıgortamıda odesın yan gelır yatarım bana hava hos yavrucum ama sımdı degıl aldıgımız para bızı zor gecındırıyo bu onun farkında
akıllı kadınsın sen valla işini biliyorsuntek başına idare edemez tabi iki çocukla sen dediğin gibi evini taşıt eşya aldır.yeteri miktarda para da kazanırsa gerek yok çalışmana çocuklarını büyütürsün istediğin gibi çok daha iyi olur.ben de ondan yanayım tamam çalışmak istiyorum kesinlikle evde oturmak bana göre değil ama ileride eşim de evi geçindirebilicek kadar para kazanıyorsa çalışmam çocuklarımı kendim büyütürüm.
yanı guselım ınan her sabah anneme bırakıp ınıyorum evden kaçıyom resmen gormesın dıe gunahlık yemınle bana en ıhtıyacının oldugu donem kım ne kadaar ıyı bakarsa baksın anne sevkatıne ıhtıyacı var kıyamıyorum ınan buna calısmak ok eyvallah gusel ama okul donemıne kadar anne musaıtse maddı bence evladının yanında olmalı yazık bu halıne ıcım gıdıyo bı kenara atmısım gıbı bazen gucenıp aglıyorum dudagımı opmeyı ogrendı aksamdan berı gelıp gıdıp yapısıo muhahh edıyo pepeyı opuyo tv devamlı dudak ızlerı
yeyim onu beee hem de çıtır çıtır
tabiki de anne kokusu,şefkati,sevgisi,ilgisi çok çok önemli çocuk için aynı şekilde düşünüyorum.
ben geldiiiimmm hop neler kaçırdım kim kime ne gösterdi ne alıonuz bnden habersiz gelinlik mi yok sa ecmel bana sormadan 2.ye mi karar werdi noluonuz leeeeeeeennnn anaaaammmmm ne çektim be bensiz neelr yaptınzzzz beeeeokuamadım hepsini patron war çatladım çatladımmmm
çok bısı kaçırmadın bestem merak etme koca benden 2.yı ıstıyoda...
gelınlıkler vardı evett onu kacırdın
ve oglumun pıpısını koydum onu kacırdınn
ne oldu neler yaptınız bende eklemek istiorum resim ama ekleyemiorum nasıl eklenioki ecmelim bn nasıl görcem gelinliğini ki kız gül üm beğendim senide şıkır şıkırsın bendensinnn
ben de foto ekledim albümüme :)
şu uzun gevur ismini yazamadım hatırlayıpta gül üm derken senden bahsettimdi kuşum tü tü maşalllahhhh sanada
ne oldu neler yaptınız bende eklemek istiorum resim ama ekleyemiorum nasıl eklenioki ecmelim bn nasıl görcem gelinliğini ki kız gül üm beğendim senide şıkır şıkırsın bendensinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?