yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

iyi demişsin biraz da o düşünsün bakalım o mücadele etsin sorunlarla.umarım anlamıştır da bundan sonra farklı olur herşey.ayrı odalarda uyumanız çok kötü olmuş ben hiç yapamıyorum öyle ya hemen yanına gidip sokuluyorum tek başıma uyuyamıyorum çünkü sabaha kadar yüz kere uyanıyorum.
geçmiş olsun gofredom. neden oldu ki acep?:44::44::44::44::44::44:

sağol canım .ben de anlamadım ki :44:

bende uyumadım ıste sabaha kadar gozlerım kıp kırmızı sınırerım bıseyı kaldırmıyo artık kenar susu gıbıyım duygusuz cansız bı bıblo

bende uyumadım ıste sabaha kadar gozlerım kıp kırmızı sınırerım bıseyı kaldırmıyo artık kenar susu gıbıyım duygusuz cansız bı bıblo

yıpratma bu kadar kendini be kuşum olan sana oluyor elbet eşin de üzülüyordur ama erkekler çok daha rahat oluyorlar bu konuda.biraz akışına bırak elbet yeri gelince kızgınlığını,öfkeni belli et içinde kalmasın ama sonrasında bari biraz kendini düşün.yıpranma bu kadar.lütfen

konular oyle bı hal alıyokı gofredom anlam veremıyom susuyom susuyom karsımda devamlı bagıran cagıran bı adam en sonunda uzerıme dogru hıddetle gelınce kontrolu kaybedıyomm yapma dedıkce daha cok dır dır edıo tukendım artık ınankı ne olacaksa olsun herseyı cekmeye razıyım...

of ecmelimm anlıyorum seni hem de çok iyi anlıyorum keşke elimden bişey gelse senin adına da yapabilsem.senin tavrına,duruşuna da hak veriyorum bu evlilik için elinden geleni yapıyorsun.karşındaki insan sanki herşeyin tek suçlusu senmişsin gibi davranıyor orda film kopuyor bunu da biliyorum ama biraz daha sabır göster eşinden yana hatasını anlamasını sağla düzgünce konuşun sinirliyken hiçbişeyi çözemezsiniz mesela bu akşam al karşına sakin bi şekilde bu evlilikte ikinizde neyi doğru,neyi yanlış yaptığınızı tartışın bi çözüm bulun :105:

kızlar akşam eve gittiğimde 1 tabak kuru fasulye 1 kase yoğurt yedim

gece sahura kalktım....
1 tabak kurufasulye
1kase yoğurt
bol salata
bol bol su

Son düzenleyen: Moderatör:
bu akşam olmaz ustunde uzunca zaman geçmesı gerek artık pişmiş kelle gibi sırıtıp ağzımı acmıycam dırdırımdan bıkmıs belkı bu yaraya merhem olur cnm bunları defalarca konustum tartısmadan 2 gun duzelıo 3.gunu aynı
günaydın canlarım kandiliniz mübarek olsunn oruç tutanların oruçları dua edenlerin duaları kabul olsunnnn inşallahhh
senınde kandılın mubarek olsun cnm gunaydın

ıyı kandıller cnım

bende uyumadım ıste sabaha kadar gozlerım kıp kırmızı Sınırerım bıseyı kaldırmıyo artık kenar susu gıbıyım duygusuz cansız bı bıblo
bitanem ya kelimenin bittiği noktadayım ben
konuşmalısın bi tanem bizler anca konuşa konuşa anlaşabiliriz biliosun sonuna razıyım derken hangi sonuçlara katlanabilirsin bi de bakım bana madem sonuçlarını hazırdın bu kadar seni ezmesine nie izin werdin bi tanem sakin ol ağlamyıda kes artık tamam mı senin canından değerli değil kimse bnm eşimde tamam dediğimi kaldrırır belki ama bi yere kadar senin fazla sesin çıkmaya başladı der biraz susupta sonra tepki werdiğimde bak bak sesimin ayarından sanane demi bn bu laf için bile kawga ederim zamanında çok ezdi beni de eşim ama haklıdı ben suçludum ama yetti we ben boşanalım olmuo dedim sonrada dedğim gibi kawga kawga bu yıl düzene girdik tabi senin ewladın war daha ılımlı yaklaşmak zorundasın ama o onunda ewladı çeyziin den gelmedi senin....tek tavsiyem artık kendinden ödün werme lütfen en azından bunun la başla daha sakin daha sessiz daha ılımlı ama onun werdiği tepkide kendini ezdirme en azından bu kadrını yap kendin için çoçuğun için akıl wermek değil karı koca arasına girilmez ama senin bu gözlerine kan oturtcak kadar üzmeye de kimsenin hakkı yok
günaydın canlarım kandiliniz mübarek olsunn Oruç tutanların oruçları dua edenlerin duaları kabul olsunnnn inşallahhh

slm kizlar!!

Kandiliniz mübarek olsun...
Allah hepimizin dualarini kabul etsin..

amin bitanem

hepinizn kandili mübarek oruçları ve dualarımız kabul olsunnnnn

amin canımmmmm

canım 24 yaşındayım. henüz nişan yok temmuzda isteme + nişan bir olcak sanırım :) ailesiyle tanıştım oturcağım evi gördüm yavaş yavaş evi hazırlıcaz yüzük takıldığı gibi

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BEBİŞİM AH BU MİNİK GÖZ AĞRIMIZ TEK BEKARIM DİODUN KIZZZ ANNAAAAMMMMM EWLENDİRCEZ BE A SENİ BURDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…