bn gelinlik konusunda çok şanslıdım ilk denediğim gelinlik ve başka beğenmedim denemedim bayılıorum hala gelinliğiimeeeeee
kıızım terziler hep böle güwenmicem kıamam ne güzel bedenin war hazır alsaydın keşkeeeeee
haAAAAAA
EYWALLAHHH KOÇUM BNM SENİN YÜZÜNDEN HAMİLE KALIRSAM ECMEL BÖLE WAKİTSİZ YOLLARIM ANNENİN YANINA (ADAMIN İŞTAHINI MI AÇTIM NE DURUP DURURKEN)ANNEM BAKAMAM DİOO...ZEYTİN ZAMANI KÖYE GİDİOLAR ONUDA AL DİOM YAZIK DİOOOO
yaaa annelere her zaman guven olmaz benımkıde yazın bakamam kardeşlerın var dedı şimdi yazın ya meymelet suratlı kaynana gelcek bakcak oda su saatten sonra hıc sanmıyorum kreşe vercez yada ısten cıkcam baska care yok yanısı
derdini de derman olayım anlaştık ozaman yazın annem bakar yolla sen oh bahçe havası tertemiz kışında ben yollarım annen bakar nasıll
hoşgeldın cnm hadı hep beraber gaza gelelım jıllıan 30 day shred yapmayıda ıhmal etme daha cabuk kg verırsın cnmSlm kızlar,
Benim bir an önce 10 kg vermem lazım. nazkız beni de ekle listeye boyum 160, kilom 64.
kızlaarr. kuşumuza erkek bulamadık.
bizim aldığımız yerde yeni yumurtadan çıkacaklar varmış. pet shoptan almamızı da önermiyorlar.
bakalım nasıl yapıcaz. kızım evde kaldı :))))
hoşgeldin canımSlm kızlar,
Benim bir an önce 10 kg vermem lazım. nazkız beni de ekle listeye boyum 160, kilom 64.
ay ben onu yerim ya bulursunuz tatlım bi kaç yere bakın yakızlaarr. kuşumuza erkek bulamadık.
bizim aldığımız yerde yeni yumurtadan çıkacaklar varmış. pet shoptan almamızı da önermiyorlar.
bakalım nasıl yapıcaz. kızım evde kaldı :))))
günaydın canlar hemen dünkü bildirimimi yapayım;
SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
şekersiz açık çay
ÖĞLE
roka,domates,peynirden oluşan salata
1 büyük bardak şekersiz limonata
ARA
6 adet kayısı
ARA
1 special k kraker
AKŞAM
3 küçük parça tavuk ızgara
2 dilim patates
1 kase yoğurt
ARA
1 bira
1 avuç leblebi
çok mu olmuş ne?yaz yaz bitmedi.dün akşam bayıldım ben kızlar neden olmuştur ki acep hem de ilişki sırasında
sağol canım valla ben de anlamadım bi anda kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı soğuk ter boşaldı üstümden ben bayılıcam galiba dedim ve gitmişim bi kalktım eşimin kucağındayım.kendime geldikten sonra 1 dk falan kulağımda cızırtı sesi vardı.ben kısa zamnda bi doktora görüneyim bari.genelde acı hissettiğimde bayılıyorum böyle bu sefer ne oldu anlayamadım..bismillah nie bi tanem çok mu aç kaldın dicem oda değil stresten yada tansiondan olabilir istersen bi dr görün rütin bi kontrol yaparlar hem ii olur....geçmiş olsun tatlım
günaydın kuşumgünaydın can larım akşam pat die çıktım doldular bianda sanayi falan buraya çarşı karışınca vınladım bnde saati unutuorum ben çeneye dalıp by diemeden çıkıorum o yüzdenbu akşam da yapmıcam jillan tezeyi olmassa 2 yi baştan alırım kasığımın altında ki ağrı hala gitmedi masamın halini bi görseniz walla bn hiç bukadar dağınık görmedim di.
sağol canım valla ben de anlamadım bi anda kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı soğuk ter boşaldı üstümden ben bayılıcam galiba dedim ve gitmişim bi kalktım eşimin kucağındayım.kendime geldikten sonra 1 dk falan kulağımda cızırtı sesi vardı.ben kısa zamnda bi doktora görüneyim bari.genelde acı hissettiğimde bayılıyorum böyle bu sefer ne oldu anlayamadım..
günaydın kuşumara ver bairaz bakalım yüklenme kasığına..
afiyet olsun kuzum ne oldu kı beeeee amannn bende akşam yıne tartısmalı bı gece geçırdım sonuc hıc olmadıydı oda oldu ayrı odalarda uyuduk sabahta duzeleceksen duzel duzelmeyeceksen gıt boşanma davası aç daha fazla kaldıracak gucum yok bu olayları dedım ... akşama kadar dusun dıyo bana duşundum dedım sen dusun sevgısızlık degıl bızım sorunumuz bu kavga gurultuyu kaldıracak derman kalmadı mucadele etmekten yoruldum dedım anladıysa artıkgünaydın canlar hemen dünkü bildirimimi yapayım;
SABAH
peynir
şekersiz açık çay
ÖĞLE
ARA
6 adet kayısı
ARA
1 special k kraker
AKŞAM
2 dilim patates
1 kase yoğurt
ARA
1 bira
1 avuç leblebi
çok mu olmuş ne?yaz yaz bitmedi.dün akşam bayıldım ben kızlar neden olmuştur ki acep hem de ilişki sırasında
alla alla yaaa cok ılgıncccsağol canım valla ben de anlamadım bi anda kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı soğuk ter boşaldı üstümden ben bayılıcam galiba dedim ve gitmişim bi kalktım eşimin kucağındayım.kendime geldikten sonra 1 dk falan kulağımda cızırtı sesi vardı.ben kısa zamnda bi doktora görüneyim bari.genelde acı hissettiğimde bayılıyorum böyle bu sefer ne oldu anlayamadım..
günaydın kuşumara ver bairaz bakalım yüklenme kasığına..
günaydın canlar hemen dünkü bildirimimi yapayım;
SABAH
peynir
şekersiz açık çay
ÖĞLE
ARA
6 adet kayısı
ARA
1 special k kraker
AKŞAM
2 dilim patates
1 kase yoğurt
ARA
1 bira
1 avuç leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?