Evet kahvaltım çok geç oluyor malesef ama hep böyle olmak zorunda benim engelli oğlum var gece uyku sorunu var bu yüzden sabah kalkip önce onun ihtiyaclarıni giderene kadar saat bu civarlar oluyorcanım kahvaltı geç değilmi?
ve yağda yiyorsun pilavda ?:26::26:
Evet kahvaltım çok geç oluyor malesef ama hep böyle olmak zorunda benim engelli oğlum var gece uyku sorunu var bu yüzden sabah kalkip önce onun ihtiyaclarıni giderene kadar saat bu civarlar oluyor
Pilav konusunda da çok haklısın eskiden hiç sevmezdim keşke gene sevmesem
Çok iyisin canım ya doyuyor musun bunlarla :)ben iki gündür yazmıyorum menü çünkü baya kaçak var bendeDün yediklerim;
Sabah;
3 zeytin
1 yeşil biber
peynir
domates
yağsız omlet
ara;
yeşilçay
öğlen;
döner (ekmeksiz)
akşam;
haşlanmış 1 adet patates
1kase yoğurt
1saat spor
Çok iyisin canım ya doyuyor musun bunlarla :)ben iki gündür yazmıyorum menü çünkü baya kaçak var bendesporda yok. Ama bugün elma detoks u yapıyorum sonucu yazarım ınş yarın
canım yaklaşık 6 kilo vermiş olmak çok güzel tebrik ederim seni. Aramıza hoşgeldinSelamlar benide aranıza alınn ilham geldi okuyunca konu sahibi arkadaşım azmin süper ve hırs verici
bende kendimden bahsedeyim 1 çocuk annesiyim boyum 168cm diyete ve spora başlayalı 19 şubattan beri ortalama 1,5 ay olcak 76 kg ile başladım şu anda 70,7kgyum (albüme bakabilirsiniz)her hafta pazartesi ölçülerimi alıyorum ve tartılıyorum...
Fakat bu diyetin yeterli olmadıgını görüyorum dahada sıkı diyet yapmalıyım hedefim 60 inşallah hazirana kadar kendimi bu kg da görürüm...
Yaptıgım sporu sizlerle paylaşayım muthiş etkili bende bel ve basende 7şer cm incelme yaptı kı dogru duzgun uygulayamadım evde video izleyerek ve uygulayarak yapılıyo jılıan mıchels 30 day shred diye patantli bir program 30 gunde 10 cm incelmeyi garanti ediyo diyetle birlikte uygulandıgındada ekstra bir o kadar etkili oluyo tek basına yagı kasa dönüştürüyo (oyle erkek kası gibi degıl tabisi) uygulaması şu 3 level halinde
1level 10 gun
2level 10 gun
3level 10 gun
motive olmak istiyernler google görsellerden bu sporu yapanların fotosunada bakabilir şaka değil hepsi gerçek arkadaşlar bizzat beni görün yani arkadaşlıga ekliycem sizleri diyetiniz benim için çok önemli birlikte sıkılaşalım kg kaybı tek basına basarı degıl cunku taş gibi olalım
ayyy sagolasın güselim seni tanıdıgıma gördüğüme cok sevindim sagol varol tekrar hırslandırdın beni :119canım yaklaşık 6 kilo vermiş olmak çok güzel tebrik ederim seni. Aramıza hoşgeldinEkle canım görmek isterim resimleri. 7 cm incelme süper bir şey internetten mi izliyorsun yoksa satın falan mı alınıyo bu program canım?
ayyy sagolasın güselim seni tanıdıgıma gördüğüme cok sevindim sagol varol tekrar hırslandırdın beni :119zmaan aktif biri olarak gel el ele verip filinta gibi olalım cnm ekledim seni birazdan talep gelir
şimdi programla ilgili yazayım google amcaya jılıan michales 30 day shred yazıon you tube vs bir cok siteden izleyebiliyosun ama spor o kadar iyi ki tüm bedene etkili ve bildigin selulit vs hiçbişi kalmıyo ve zımba gibi oluyosun ben her aksam yemekten 2 saat sonra yapıyom bunu dene bakalım bende senin diyetini uygulıycam
canım resimlerine baktım inanamadım şok oldum ya sadece bu programla mı bu kadar inceldin?
hadi bakalım guselim iletişimi koparmayalım devam her pazartesi tartılma ve incelme gunu olsun artı bak ne diycem bugun bir kagıda not al olculerini spora baslamadan ve bitirince bak nasıl fark oluyo şok olcan... Bende tekrar bastan alcam sporu yarım yamalak oldu bu seferki...canımmm bende çok sevindim. Benımde senın gibi diyet arkadaşına ihtiyacım vardı çok iyi oldu. Gidecek bu kilolar canım bende bu akşam başlıyorum bu programa canım baktım videosuna çok güzel. Ayyyy çok sevindimmmmmTekrar tekrar hoşgeldın canımmmmmmmm
evet tatlım bu program artı çok sıkı olmayan proteın dıyetı yani şekeri unu tuzu ve yagı kestim haslama veya ızgara et,tavuk,balık agırlıklı beslenıyorum bolca salata ara ogunlerde yogurt ve meyve yiyorum sabahta bir kibrit kutusu peynir 4 zeytin bir haşlanmış yumurta ... Mutlaka yiyorum gunde en az 2 bardak yeşil çay içiyorum zayıflamaya destek... 2lt su tuketiyorum budur tam olarak... Oglum musade ettıkcede spor yapıom teyzesi :)
ayyy nedendir bilmem 40 yıldır tanısıoz sanki içim fena ısındı sana super ya çok sevindim gokte ararken yerde buldum seni.işteyim çalışıyorum şimdi yemege çıkcam görüşürüz gelince ara ara giriyorum gun içinde benmaşallah teyzesi ona kurban olsun çok tatlı allah sana bağışlasın canımBende un, tuz, şeker, kızartma ve asitli içicekleri + kahveyi çıkarttım hayatımdan. 3 lt ye yakın su içiyorum gunde ve 1 bardak yeşil çay mutlaka içiyorum. Biz çok iyi anlaşıcaz bence menülerimiz aynı
ayyy nedendir bilmem 40 yıldır tanısıoz sanki içim fena ısındı sana super ya çok sevindim gokte ararken yerde buldum seni.işteyim çalışıyorum şimdi yemege çıkcam görüşürüz gelince ara ara giriyorum gun içinde ben
bende sözde diyete başladım ama tık yok yadaha çok yemeğe başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?