yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Hoşbuldumm :80::80: Bende Trabzonluyum. Laz kızı falan yazınca belki hemşeriyizdir diye sorayım dedim :)

:) evet canım 100 msj yazman lazım. canım ben istanbulda oturuyorum 24 yaşındayım adım gül muhasebeciyim ve akrep burcuyum :) ilan fikri süper başlık değiştirebiliyormuyum ki?

Son düzenleyen: Moderatör:

ben epey gazlıyım bu konuda..sokakta zayıf kadın gördümmü hasetleniyorum ne yalan söyliyim 8 kilo fazlam var eskiye göre onu bi versem çok rahat hissedicem kendimi 1 aydır ekmeği kestim fakat çalıştığım için hergün kahvaltıda 1 simit yiyorum mutlaka..çalışırken düzenli beslenmek oldukça zor oluyor.ama zoru başarıcam bu sefer epey kararlıyım..

canım hiç sorma ya bende çalışıyorum her sabah 2 poğça + börek yiyordum yanında nescafe. 1 bardak olsa gene iyi akşama kadar 5 bardak nescafe içiyordum yaaa

oooo hemşeriyizzzzz. toprağımmm benımmm. Trabzonun neresindensin

Ben merkezdenim. Öyle köyümüz falan yok malesef. Sen neresindensin? Bir kaç forumda görmüştüm seni tanışmak bugüne kısmetmiş :81:

hoşgeldinn yehuu arkadaşlar cogalıyoo arrıba angelaaa angelaaa çok mutluyum

şimdi program su jıllıan michales die bi hatun var bu apta 130 kusur kg imiş bigün kendi çapında spora başlamıs ve 55 kglara dusmus sonra bu yaptıgı sporun patentini almış sagolsun azcıkta kas yapmış kendını asmıs ole işte sonra 30 day shred die bir cd cıkarmış ve patlamış gitmiş nette gorsellerden bakın bu sporu yapanlara hepsi gerçek ben yaptım bizzat benimde resimlerim var dahada fazlam var devam ediyom
bu spor 3 levelden oluşuyo
1 level 10 gun 27dk
2 level 10 gun 28dk
3 level 10 gun 30dk
yapıyosunuz ve yagları kasa donusturuyosunuz erkek kası gıbı olmayan kasa bide diyet yapmıydınız 10cm incelmeyi garanti ediyo bu apla ben yarı yamalak yapmama ragmen gogusten 6cm belden 7cm basenden 7cm bacaktan 7 cm vermiş durumdayım toplamda 6,5 kg verdim 1 ayda

canım hiç sorma ya bende çalışıyorum her sabah 2 poğça + börek yiyordum yanında nescafe. 1 bardak olsa gene iyi akşama kadar 5 bardak nescafe içiyordum yaaa

benim hiç aram yoktur çayla nescafeyle..bugün hergünden farklı olarak kahvaltımdan önce 1 bardak limonlu sıcak suyumu içtim yine her zamanki gibi simiti mi yedim.öğlen biraz yüklü bi kaçamak yapıp tatlı ekşi soslu tavuk yedim çok pişmanım ama oldu..az önce de karpuz-çilek sodamı içtim.akşama ne yicem bakalım..

Ben merkezdenim. Öyle köyümüz falan yok malesef. Sen neresindensin? Bir kaç forumda görmüştüm seni tanışmak bugüne kısmetmiş :81:

ben vakfıkebir - kıran köyündenim canım. Ama istanbulda yaşıyorum. evet kısmet bugüneymiş ne güzel yaaa iyi oldu hemşerimlede tanıştım ohhh

maşallah maşallah benim canıma tütütü nazar değmesin

Maşallah size Bu videoyu internetten izlemek kotayı doldurmasın sonra

ohhhhh afiyet olsun canımmm. İlk gün diye affedelim kaçamağını ben sabah sadece 1 bardak lıght süt içtim. sonra elma yedim. Öğlende peynir zeytin biber domates salatalık yedim ekmeksiz sonrada 1 tane portakal :) ohhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
:) evet canım 100 msj yazman lazım. canım ben istanbulda oturuyorum 24 yaşındayım adım gül muhasebeciyim ve akrep burcuyum :) ilan fikri süper başlık değiştirebiliyormuyum ki?

yok yok saka olmalı bu ben 26 yasındayım adım tugba ıstanbulda oturuyom muhasebeciyim gerçekten ve terazi burcuyum

aynen oyleydim şimdi bana bakılmaya baslandı cok keyıf verıyo gobegımı saklamaktan bıkmıstım dar gıyınmeye basladım ekleyın benı fotolara bakın albumden
bu spora esımın bı lafı ustune basladım sakayla karısık dedı ama dedı samrıyel lastıge donuyon yavastan dedı oylemıı dedım sımdı zayıflıyom zayıflıyom donuyom adama totomu yatıp uyuyom ama ne oluyo sana bole be tas oldun dıyıpte duruyo daha kaya olcam dedım sen gorr o lafı dıyen senmısın?

kız bak şimdi daha çok merak ettim seni :) benım yükselen burcum terazi istanbulun neresindensin?

süper valla ben keyfime düşkünüm biraz eskiye göre epey fazlam var 4 yıldır evliyim sürekli hominigırtlak tumba yatak yaptım sonuç 10 kilo fazlam vardı.3 aydan beri de 2 kilo verebilmişim.boyum 1.76 kilom 68 60a düşmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…