tatlımmmm sende hoşgeldinnnnndiyetin yanında jıllıan michales 30 day shred diye program var 3 videodan oluşuyor.
level1
level2
level3
her 10 gunde bir levelini arttırıyorsun arama motoruna jıllıan michales 30 day shred yaz hemen karşına çıkar tatlım. muhteşem sıkılaşma sağlıyor.
ben trabzonluyum canım sen?
ayyy koptummm hahahahcıddımı yaa kalpler bır ne burcusun kız sen adın sanın ne kımlerdensın bakım
bu ara ozel msjını aldım lirkette mail acamıyom kısa zamanda ekliycem seni msj atamadım daha yenı uyeyım 100 msj atmadan msj atamıyomusum ole dıyo yetkili merci
hoşgeldin sefa getirdin cnm gaza gelcek ve getırecek arkadaşlar aranıyo die ilan versek super olmamı...?
ayyy koptummm hahahahcıddımı yaa kalpler bır ne burcusun kız sen adın sanın ne kımlerdensın bakım
bu ara ozel msjını aldım lirkette mail acamıyom kısa zamanda ekliycem seni msj atamadım daha yenı uyeyım 100 msj atmadan msj atamıyomusum ole dıyo yetkili merci
hoşgeldin sefa getirdin cnm gaza gelcek ve getırecek arkadaşlar aranıyo die ilan versek super olmamı...?
Hoşbuldumm :80::80: Bende Trabzonluyum. Laz kızı falan yazınca belki hemşeriyizdir diye sorayım dedim :)
ben epey gazlıyım bu konuda..sokakta zayıf kadın gördümmü hasetleniyorum ne yalan söyliyim8 kilo fazlam var eskiye göre onu bi versem çok rahat hissedicem kendimi 1 aydır ekmeği kestim fakat çalıştığım için hergün kahvaltıda 1 simit yiyorum mutlaka..çalışırken düzenli beslenmek oldukça zor oluyor.ama zoru başarıcam bu sefer epey kararlıyım..
oooo hemşeriyizzzzz. toprağımmm benımmm. Trabzonun neresindensin
hoşgeldinn yehuu arkadaşlar cogalıyoo arrıba angelaaa angelaaaSelam hanımlar :)
Bende boy 163, kilo 64. Yaza kadar 55'leri görmek istiyorum. Aranıza katılabilirmiyim :) Belki sizinle beraber hırslanırım bende.
Bir de bi programdan bahsetmişsiniz ama onu tam anlamadım. Bana da açıklarsanız sevinirim :)
Bu arada llazkizi34 sen nerelisin?
canım hiç sorma ya bende çalışıyorum her sabah 2 poğça + börek yiyordum yanında nescafe. 1 bardak olsa gene iyi akşama kadar 5 bardak nescafe içiyordum yaaa
Ben merkezdenim. Öyle köyümüz falan yok malesef. Sen neresindensin? Bir kaç forumda görmüştüm seni tanışmak bugüne kısmetmiş :81:
hoşgeldinn yehuu arkadaşlar cogalıyoo arrıba angelaaa angelaaaçok mutluyum
şimdi program su jıllıan michales die bi hatun var bu apta 130 kusur kg imiş bigün kendi çapında spora başlamıs ve 55 kglara dusmus sonra bu yaptıgı sporun patentini almışsagolsun azcıkta kas yapmış kendını asmıs ole işte sonra 30 day shred die bir cd cıkarmış ve patlamış gitmiş nette gorsellerden bakın bu sporu yapanlara hepsi gerçek ben yaptım bizzat benimde resimlerim var dahada fazlam var devam ediyom
bu spor 3 levelden oluşuyo
1 level 10 gun 27dk
2 level 10 gun 28dk
3 level 10 gun 30dk
yapıyosunuz ve yagları kasa donusturuyosunuz erkek kası gıbı olmayan kasa bide diyet yapmıydınız 10cm incelmeyi garanti ediyo bu apla ben yarı yamalak yapmama ragmen gogusten 6cm belden 7cm basenden 7cm bacaktan 7 cm vermiş durumdayım toplamda 6,5 kg verdim 1 ayda
hoşgeldinn yehuu arkadaşlar cogalıyoo arrıba angelaaa angelaaaçok mutluyum
şimdi program su jıllıan michales die bi hatun var bu apta 130 kusur kg imiş bigün kendi çapında spora başlamıs ve 55 kglara dusmus sonra bu yaptıgı sporun patentini almışsagolsun azcıkta kas yapmış kendını asmıs ole işte sonra 30 day shred die bir cd cıkarmış ve patlamış gitmiş nette gorsellerden bakın bu sporu yapanlara hepsi gerçek ben yaptım bizzat benimde resimlerim var dahada fazlam var devam ediyom
bu spor 3 levelden oluşuyo
1 level 10 gun 27dk
2 level 10 gun 28dk
3 level 10 gun 30dk
yapıyosunuz ve yagları kasa donusturuyosunuz erkek kası gıbı olmayan kasa bide diyet yapmıydınız 10cm incelmeyi garanti ediyo bu apla ben yarı yamalak yapmama ragmen gogusten 6cm belden 7cm basenden 7cm bacaktan 7 cm vermiş durumdayım toplamda 6,5 kg verdim 1 ayda
benim hiç aram yoktur çayla nescafeyle..bugün hergünden farklı olarak kahvaltımdan önce 1 bardak limonlu sıcak suyumu içtim yine her zamanki gibi simiti mi yedim.öğlen biraz yüklü bi kaçamak yapıp tatlı ekşi soslu tavuk yedimçok pişmanım ama oldu..az önce de karpuz-çilek sodamı içtim.akşama ne yicem bakalım..
:) evet canım 100 msj yazman lazım. canım ben istanbulda oturuyorum 24 yaşındayım adım gül muhasebeciyim ve akrep burcuyum :) ilan fikri süper başlık değiştirebiliyormuyum ki?
ben epey gazlıyım bu konuda..sokakta zayıf kadın gördümmü hasetleniyorum ne yalan söyliyim8 kilo fazlam var eskiye göre onu bi versem çok rahat hissedicem kendimi 1 aydır ekmeği kestim fakat çalıştığım için hergün kahvaltıda 1 simit yiyorum mutlaka..çalışırken düzenli beslenmek oldukça zor oluyor.ama zoru başarıcam bu sefer epey kararlıyım..
Maşallah sizeBu videoyu internetten izlemek kotayı doldurmasın sonra
yok yok saka olmalı bu ben 26 yasındayım adım tugba ıstanbulda oturuyom muhasebeciyimgerçekten ve terazi burcuyum
aynen oyleydim şimdi bana bakılmaya baslandı cok keyıf verıyo gobegımı saklamaktan bıkmıstım dar gıyınmeye basladım ekleyın benı fotolara bakın albumden
bu spora esımın bı lafı ustune basladım sakayla karısık dedı ama dedı samrıyel lastıge donuyon yavastan dedı oylemıı dedım sımdı zayıflıyom zayıflıyom donuyom adama totomu yatıp uyuyom ama ne oluyo sana bole be tas oldun dıyıpte duruyo daha kaya olcam dedım sen gorr o lafı dıyen senmısın?
bu formda bak bul 30day shred dıe ben ordayım ama link bılmıyom dvrmz var arkadaş link ıste kaydet onu kotaya girmessın benım netım sınırsız sıkıntım yok...Maşallah sizeBu videoyu internetten izlemek kotayı doldurmasın sonra
istanbulun en varos semtındenım aplaakız bak şimdi daha çok merak ettim seni :) benım yükselen burcum terazi istanbulun neresindensin?
ohhhhh afiyet olsun canımmm. İlk dün diye affedelim kaçamağınıben sabah sadece 1 bardak lıght süt içtim. sonra elma yedim. Öğlende peynir zeytin biber domates salatalık yedim ekmeksiz sonrada 1 tane portakal :) ohhhhhhh
bu formda bak bul 30day shred dıe ben ordayım ama link bılmıyom dvrmz var arkadaş link ıste kaydet onu kotaya girmessın benım netım sınırsız sıkıntım yok...
canım save2pc diye program var onu indir sonra linki yapıştır video indiriyor. Sürekli netten açmamış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?