yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ohhh afiyet olsun süpersin canım. karnıyarık çok yağlı değildi dmi? senin yaptığın videoda 27 dk lık olan dimi canım.

ohhh afiyet olsun süpersin canım. karnıyarık çok yağlı değildi dmi? senin yaptığın videoda 27 dk lık olan dimi canım.
sagol güselim yok cok yaglı degıldi...
3 level 3de 27-30dk arasında
şimdi ilk 10 gun level 1 yapcan
sonra 10 gun level 2
sonra 10 gun level 3

ayy heveslendim bak şimdi akşam olsada yapsam canım yaaaa fıstık gibi olcaz desene

hiç birakmadan düzenli olarak yap hic kg vermesen bile 10 kg vermiş gibi vucut topluyo kendini beni kim görse aaa sana ne olmus bölee diyolar tabi bende mutluluktan kanatlanıyom ama daha var

hiç birakmadan düzenli olarak yap hic kg vermesen bile 10 kg vermiş gibi vucut topluyo kendini beni kim görse aaa sana ne olmus bölee diyolar tabi bende mutluluktan kanatlanıyom ama daha var

canım ya yazdıklarınla daha çok hırslanıyorum. bende öyle bir göbek varki sorma hele birde gıdık var :26::26:

canım ya yazdıklarınla daha çok hırslanıyorum. bende öyle bir göbek varki sorma hele birde gıdık var :26::26:

sana su kadar soylıyım dua etcen bana ama mutlaka olculerını al bı kagıda yaz olmayan ne kadar kıyafetın var ıse olacak
yanlız o vıdeodakı hareketlerı bırebır yapmaya calıs yanı yapabildiğinin en iyisini o gobek varya 1 haftada farketcen oturdugumda katlanan 3 kat göbegim vardı kı ben dogum yaptım sen daha cabuk toparlarsın evlide degılsın sanırım vaktın oluyodur her aksam duzenli yap aksatmadan 3 gun hamlıktan pert edıyo adamı ama dıren 5.gunde agrı filan bişi kalmıyo tartıda gordugunle mezurada gordugun seni sevincten 4 kose edecek...

bekarım canım vaktim bol vallahi akşamları koşuya çıkıyordum o yüzden ağrım pek olmaz sanırım. Peki videoyu gunde 1 kere yapmak yeterli mi canım

yuruyus yaptıgın için sadece ayakların calısıyodu ama sımdı tum bedenındekı kaslar calısacak her yerınden duzgunce gıtcek yağların yanı nerende fazla yag varsa erıdıgını goreceksın ...
ama hamlık mutlaka olur pilates yapan arkadaşlar bile bu nasıl spor bee geberttı benı dıyolar...
bu vıdeodakı tum hareketleri kendı agırlıgını ve beden kuvvetını uygulayarak yapıosun bu gece yap yarın konusalım ilk izlediğimde o da ne ole dıe dalge gectıgım vıdeonu arkasından yapınca bıttıgınde o gece nasıl uyudugumu hatırlamıyom o kadar yorulmusum jıllıana kufur ettım lann bıtırr dıe yalvardıgımı bıle biliyom ama sonrasında kadını alnından opesım geldı aynadakı goruntude

evet canım videoya baktım ama pek bişi olmıcak hissi verıyor ama bunca kişi helede senınde resmını gördum yani bunlardan sonra kesınlıkle yaparım. akşam ölçülerimi alıcam canım resımde çakaceğim. Her hafta cumartesi günü resım yüklerim farka bakarız farkı gördukten sonra bende senın alnından öperim :)

Son düzenleyen: Moderatör:

catlak guldum sen o resimleri gorunce zaten hırsın %100 artıcak bı ara bıtkınlık gelıo adama ama sonra tekrar motıve oluyosun benım senle motıve oldugum gıbı saygılar efem

bu arada agzım hıc bos degıl yemek saatlerının dısında agzımda bı sakız devamlı gevelıom ara ogun yerken bı cıkıo o agzımdan (çene kasıda yaptım ) şımdı yeşil çay zamanı haydı yagları eritmeye yardımcı ogemızı ihmal etmeyelim

canım şaka yapıyor olmalısın sana yemin ederim. şuan sakız çiğniyorum ve bir yandanda limonlu yeşil çayımı yudumluyorum.. bu kadar benzenlik olurmu yaaa şaka gibi

ben de katılmak istiyorum aranıza kabul ederseniz

Selam hanımlar :)
Bende boy 163, kilo 64. Yaza kadar 55'leri görmek istiyorum. Aranıza katılabilirmiyim :) Belki sizinle beraber hırslanırım bende.
Bir de bi programdan bahsetmişsiniz ama onu tam anlamadım. Bana da açıklarsanız sevinirim :)

Bu arada llazkizi34 sen nerelisin?

canım şaka yapıyor olmalısın sana yemin ederim. şuan sakız çiğniyorum ve bir yandanda limonlu yeşil çayımı yudumluyorum.. bu kadar benzenlik olurmu yaaa şaka gibi

ayyy koptummm hahahah cıddımı yaa kalpler bır ne burcusun kız sen adın sanın ne kımlerdensın bakım
bu ara ozel msjını aldım lirkette mail acamıyom kısa zamanda ekliycem seni msj atamadım daha yenı uyeyım 100 msj atmadan msj atamıyomusum ole dıyo yetkili merci
ben de katılmak istiyorum aranıza kabul ederseniz
hoşgeldin sefa getirdin cnm gaza gelcek ve getırecek arkadaşlar aranıyo die ilan versek super olmamı...?

tatlımmmm sende hoşgeldinnnnn diyetin yanında jıllıan michales 30 day shred diye program var 3 videodan oluşuyor.

level1
level2
level3
her 10 gunde bir levelini arttırıyorsun arama motoruna jıllıan michales 30 day shred yaz hemen karşına çıkar tatlım. muhteşem sıkılaşma sağlıyor.

ben trabzonluyum canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…