yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

dogru canım haklısın.Tamam birde böyle deneyecegim :)cok tesekkürler.

canım sahsen benim 90 cm den 86 a düştü.kilo verdikce küçülüyor yanlız spora önem ver sarkmalar olmasın mazallah

canım sahsen benim 90 cm den 86 a düştü.kilo verdikce küçülüyor yanlız spora önem ver sarkmalar olmasın mazallah

Pazartesiden itibaren yuruyuse ve jillian in hareketlerini yapmaya başlayacağım zaten nette de gogus küçültmek için egzersizler buldum onu da yapayim diyorum
İnşallah ise yarar

selam kızlar istifam kabul edilmedi :26:
ne ise ama eskisi kadar sık giremiyceğim aşıkar ispiyoncular yuzunden ortalık karıstı anlıycanız inşallah iyiysinizdir bugun cuma 67 kgyum :18: oruca haftanın 5 gunu devam kg konusundada malesef veremıyorum bu sebepten ama halen dıyet beslenıyorum ne bı eksık ne bı fazla yıyorum

merhaba tatlım bende hala 60,5 kg yum nie sen pat die istifaya kalkıştın ki canım neler oldu böle

kızlar ne yapıyorsunuz özledim sizi topic dağılmış galiba :26: ben uzun zamandır tartılmıyorum ama her gören epey kilo vermişsin diyor mutlu oluyorum çok.yarından itibaren yıllık iznim başlıyor 8 temmuzda dönücem işe dağılmayın ben gelene kadar

Son düzenleme:

kuşum bnde 8temmuzda dönüorum izinden ck da temmuzda yok amma denk geldik ii m ben aşkısın özledim sizi

ben hiç o modda değilim valla ne yalan söyliyim spor falan şuan benim için hayal.başımda bir sürü dert sıkıntı var kuzum kiracı çıkmadı onunla bi tartıştım eşyaları aldık bi an önce teslimat yapmak istiyor firma onların sıkıntısı ayrı öyle yani evime geçtikten sonra başlarım büyük ihtimalle.kimsecikler yok nasıl hepimiz tekrar biaraya gelicez bilemiyorum

kızlar ben günde1 kerede olsa hergun girip yazıcam artık inşallahhhh

şuanki kilom 53 hedef 45. jillian level2 1. gun bugun

sahurda
1 yumurta ile yağsız omlet ufak dilim pide
1 adet şeftali
1 kase cacık
2 adet hurma yedim hepinizi öpüyorummmmm

canım yaaa birde onların sıkıntısıyla uğraşıyorsun kıyamam sana ben ya inşallah kısa zamanda halleder rahata kavuşursun. bence istersek gelırız yaaa. ben işten çıktım dayımın yanına başladım. burda sadece gunde toplasan 40 dk falan girebılıyorum nete işler çok yoğun o yuzden her gun 1 kere yazıp çıkalım en azından bağımız kopmaz

Selam kızlar napıosunuz buralarda olmanıza sevindim siz de yazın tamam mı ben işten ayrıldım giremiorum artık nete lazkısım bayıldım söz de ki haline mükemmel öesi sin allahım tamamına erdirsin inşallah gofredom senınde alllahın yardımcın olsun ck bişi yapmamış sanırım özelden beni bilgilendr dicem hamiş kaldımı die

Ecmelim saatlerdir arıorum bulamadım erkek bebiş için tarif ettiklerini

kızlar napıyorsunuz yahu kimsecikler gelmemiş meraklardayım ecmelim,lazkızım,bestem özledim sizi..

Selam bizim köylüler ne alemdesiniz ben 64 kg da devam seyrediyorum kurban bayramından sonra hedefımı tutturucam 4 kg daha gıttımı cıllop jıllıanada o zaman baslıycam geceler kısa oglanla bısı yapamıyorum malumm hepiciğinizi cok osledım

erkek bebek ıcın ılıskıden sonra sagına yatıcan belıne yastık koyup 1 saat bekliycen sıcaga yakın suyla banyo etcen balım kaymagım

gofredom allah yardımcın olsun hayatım ne ettın tasındın mı?

Lazkızım dugun ne zaman?eylül filan diyodun kesin bi tarih varmı?

huuu huuuuu!!!!!!
kızlaaaarrrr toplanalım yinee bütün gün sıkıntıdan patlıyorum burda ne güzeldi burdayken tüm gün nasıl geçiyor farkına varmıyordum..
değişiklikler var herkeste ecmelle ara ara yazışıyoruz,lazkızım sen koptun gittin ne haldesin?
bestem bugün gördüm 3 aylık hamileymişsin kendim hamile kalmış gibi sevindim..
ben taşındım evimdeyim artık tek sıkıntımız eşimin iş bulamaması şu aralar..
bi kaç ay daha bulamazsa askere gitmeyi düşünüyor işin yoksa bir de asker yolu bekle....
böyle işte kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…