dogru canım haklısın.Tamam birde böyle deneyecegim :)cok tesekkürler.tatlım kuru kayısı ve bitki çayların bildiğim kadarıyla istediğin kadar tüketebilirsin ...bende 8gibi sofradan yeni kalkmış oluroruz çalıştığımız için ama yemekten sonra meywa yeme o saatte...şeker ve enerjisi kalır vücudda meywanı öğle saatine alabilirsin yemekten sonrada bitki çayından içsen daha ii olur bence
canım sahsen benim 90 cm den 86 a düştü.kilo verdikce küçülüyor yanlız spora önem ver sarkmalar olmasın mazallahgünaydın kızlarr ben bişi sorcam bn diyete basladım spor da bi kaç gün içinde başlayacağım fakat göğüslerim küçülür mü ?
küçülmesine ihtiyacım var ya bu aralar bu durumu çok takar oldum
canım sahsen benim 90 cm den 86 a düştü.kilo verdikce küçülüyor yanlız spora önem ver sarkmalar olmasın mazallah
selam kızlar istifam kabul edilmedi :26:
ne ise ama eskisi kadar sık giremiyceğim aşıkar ispiyoncular yuzunden ortalık karıstı anlıycanız inşallah iyiysinizdir bugun cuma 67 kgyum :18: oruca haftanın 5 gunu devam kg konusundada malesef veremıyorum bu sebepten ama halen dıyet beslenıyorum ne bı eksık ne bı fazla yıyorum
kızlar ne yapıyorsunuz özledim sizi topic dağılmış galiba :26: Ben uzun zamandır tartılmıyorum ama her gören epey kilo vermişsin diyor mutlu oluyorum çok.yarından itibaren yıllık iznim başlıyor 8 temmuzda dönücem işe dağılmayın ben gelene kadar
slm kizlar... Uzun zamandir nerdeyse kimse gelmiyor topige...
Nasilsiniz bakalim.. Nerelerdesiniz böyle..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tekrar toplanalımmmmmmmmmmmmmmmm
evet kızlar ya toplanalım valla olmuyor böyle hadi bakalım...
ben hiç o modda değilim valla ne yalan söyliyim spor falan şuan benim için hayal.başımda bir sürü dert sıkıntı var kuzum kiracı çıkmadı onunla bi tartıştım eşyaları aldık bi an önce teslimat yapmak istiyor firma onların sıkıntısı ayrı öyle yani evime geçtikten sonra başlarım büyük ihtimalle.kimsecikler yok nasıl hepimiz tekrar biaraya gelicez bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?