yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

dün sabah simit
öğlen çorba bulgur yidim
ara kayısı kurusu
akşam 1kase çorba
toplam 2 lt su ve bi kaç bitki çayı

bugün
sabah simit şimdi de kayısı

çok sıkıldım nie yanlız kaldım böle ben topik topik geziom walllaaaaa hoşgeldin laskısımmmmmmmm

dün yazamadm ama Gene de yediklerimi yazayim.
sabah iki dilim börek ve şekersiz çay
öğlen birşey yemedim.
akşam da bi kase çorba bi tane dolma biber karpuz yoğurt yedim ekmek gene yemedim

bugün kahvalti da haslanmis yumurta ile salata gibi yaptım marul domates felan katip yedim.
öğlen de teyzemde idim çorba pilav salata vardı pek aç olmadığım için ikişer kasık yedim sonrasında 2 tane de yenidünya yedm
onlar tok tuttu sanırım şimdi karnım tok ilerleyen saatlerde acıksam yoğurt yemeyi düşünüyorum
suyu ve çayı sürekli içiyorum

Kızlar ya cook su içiyorum da kafama takılan birşey var ben diyete başlamadan önce de az yiyeyim diye yemek öncesinde yemekle beraber su içiyordum sisirsinde az yemek yeyim diye
arkadaşlar da bana yemekle içtiğim su midemi büyüttüğünü söyledi sizce böyle birşey doğru mu??

Bugün kahvalti da domates salatalık ve az yağda kızartilmş küp küp patates
öğlen makarna sossuz.
akşam küçük çorba kasesi ile patates yemeği ve pilav salata.
bugün nerdeyse 10 bardak çay ictim ya:)

Son düzenleme:
günaydın kıslar ecmelim laskısım gofredom sanırım artık toplanamıcaz gelen olursa dürtsün beni tamam mı sizi çok özledim yazın bana

slm kizlar uzun zamandir gelemedim..
Iki hafta is yerinden izin aldim biraz evdeydim.. Tbi hastada oldum biraz..

geçmiş olsun bi tanem hoşgeldin hayırdır ne oldu tatlım...oh izin ii gelmiştir istriht etmişsindir....tezosum nasıl bakim

günaydin kizlar!

dün benden sonra kimse gelmemis galiba.. noldu böyle hic kimse yok ?

günaydın tatlım ewet ecmelim laskısım istifa etti işlerinden yoklar gofredomu bilmiorum malesef topiğimiz dağılmış bende topik topik geziorum işte.can sıkıntısı...ayy maşallah ya bu altındaki takvimde de elleri yüzünde baksana demek bu aylarda bunları yapıolar iç güdüsel

günaydın kızlar uzun süredir giremedim iş yerinde yoğunluk var lys öncesi programlar var.neler yapıyorsunuz canlarım iyisiniz inşallah?

diytee yani sağlıklı beslenmeeye dewam tabiki ama berbat bi hafta geçiriorum hafta sonumda buna keza berbatıı we beklenen olay migrenim tuttu...dayanayım ilaç içmyim dedim ama nerde gözlerim çıkcak yerinden

günaydın kızlar uzun süredir giremedim iş yerinde yoğunluk var lys öncesi programlar var.neler yapıyorsunuz canlarım iyisiniz inşallah?

oh be nerdesin kız sen de istifa ettin sandım wallahi yaaaaa....dün izin günündü bu günü 4gözle bekledim walla ii iste bildiğin gibi sen nasılsınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…