yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

oh be nerdesin kız sen de istifa ettin sandım wallahi yaaaaa....dün izin günündü bu günü 4gözle bekledim walla ii iste bildiğin gibi sen nasılsınnnnnnn

iyiyim kuzum aynı ben de bıraktığım gibiyim anneme gidip geliyorum bu akşamda ordayım yarın koca geliyor artık bugün adet günüm hiç mi hiç iyi hissetmiyorum kendimi izin alıp gitmeyi bile düşünüyorum.3-4 gündür de sokaklardayım geziparkı için sanırım iyice üsüttüm.

günaydın kızlar.

ben de x_Sheqer_x gibi bir kaç gündür yoktum. Pek internete giresim yoktu ve hem de işler yüzünden yoğundum.

neler yapıyorsunuz??
bildiğin gibi canım dikaatli yemek yemeğe çalışıorum ...temmuzun ilk haftası izne çıkıoruz sizin gibi ...işim çok sıkıntılı berbat ötesiyim kocamla kawgalıyız falan filan hiç ii değilim

tühh tam kocan gelceği zaman kötü olmuşşşşşşş

özlemiştir kayınnan sizi belki oda şerefinize bi kaç akşam yemek yapar

hiç güleceğim yoktu yavrum.yok yapmasın istemem zaten sevmiyorum yaptığı şeyleri kocişte sevmiyor yemiyor hiç annesinin yaptığı yemekleri sen yap bize yemek diyor..ben de ikimize yetecek kadar yapıyorum zaten gidip odada yiyoruz..az kaldı kızlar haziran sonuna doğru evimize taşınıyoruz

Merhaba kızlar.bende dün başladım diyete.Benide aranıza alır mısınız?boyumu simdi ölçtürdüm 1.53 kilom 52.Hedefim 45 olmak.:)
Az kalorili günler..

ay hadi allah hayırlısını wersin gönlünüze göre.....gül die dedim zaten ha ha

Merhaba kızlar.bende dün başladım diyete.Benide aranıza alır mısınız?boyumu simdi ölçtürdüm 1.53 kilom 52.Hedefim 45 olmak.:)
Az kalorili günler..

hoşgeldin tatlım tabiki aramıza katıl böle cümbür cemat geçinirizz zaten ii ce azaldı topiğimiz daha doğrusu laskısımın topiği işinden istifa etti ewde de nete giremeyince bıraktı bizi böle yanlız

babam geldi kızlar annem yemek yollamış ama ne ıspanaklı börekler dolmalar allahım sana geliorum dedim yaaaaa mükemmell zeytinyağlı yemekler tatlılar koca bi poşet berbat günüme renk kattı...

O halde bugun neler yedim yazayım.Sabah bir dilim kepek ekmegi 4 zeytin cok az peynir 1 adet yagsız yumurta.
Öglen-0 yaglı kabak yemegi bol yogurt 1 dilim kepek ekmegi ve acı biber turşusu,arada 2 adet gün kurusu 1 tane kepekli bisküvi,Aksam yemegi içinde 1 adet haslanmıs but ve bol yogurt hazırlıyorum :) haftanın 3 günüde 1 saat spor.Kızlar yanlız bir konuda size danışacaktım ben aksam yemegini en gec 7 de yiyorum.sonra uyumadan 2-3 saat öncesindede meyve veya süt içiyorum yeterince saglıklı mı?birde iki günde bir kayısı form cay içiyorum çok faydasını gördüm önceden tavsiye ederim :)

tatlım kuru kayısı ve bitki çayların bildiğim kadarıyla istediğin kadar tüketebilirsin ...bende 8gibi sofradan yeni kalkmış oluroruz çalıştığımız için ama yemekten sonra meywa yeme o saatte...şeker ve enerjisi kalır vücudda meywanı öğle saatine alabilirsin yemekten sonrada bitki çayından içsen daha ii olur bence

günaydın kızlarr ben bişi sorcam bn diyete basladım spor da bi kaç gün içinde başlayacağım fakat göğüslerim küçülür mü ?
küçülmesine ihtiyacım var ya bu aralar bu durumu çok takar oldum

bak şimdi! ne oldu yine yahu? ama kafanıza takmayın düzelir. her evde oluyo bişeylere alışana kadar. ayrıca geçen büyük bi kavga sonucu en sonunda dedim yahu biz bi çocuk yapalım onunla uğraşalım. yedik bitirdik birbirimizi diye. o da tamam dedi :)

bizim için ayın 8'inde başlayacak tatil kısmetse :) bebişlere merhaba deriz belki :) kız heyecanlıyım :)

sen nasılsın ii misin herşey yolundamı seninde bnm gibi keyfin kafadan kaçık galiba

amaaan biraz yoğun geçiyo günler. müdür değiştirdim demiştim ya onun çalışma düzenine alışmaya çalışıyorum. allahtan iyi biri. ve bu sıra iş yerinde pek yoktum bi hafta doktora gittim. bi hafta eğitim vardı. bi hafta canım istemedi vs bi türlü giremedim topic'e
az yemeye çalışıyorum yine ama bazen kaçırıyorum. kısmet olsa bisikletime başlayabilsem. babam dışarı da kullanmak için almış bi tane. :)
Abur cubur çık hayatımdan artık.

tatlım gözünüz aydın. hayırlısı olsun. krediyle aldıysanız allah ödemeyi nasip etsin. bizim 59 taksidimiz kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…