- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
anladım tatlım zaten bildiğim kadarıyla uzun süre hap kullandığın için otomatikman hamile kalamıyorsun çünkü hapın etkisi 3 4 ayda gidiyor..peki şuan hamile kalsan ne gibi bi sıkıntı var o kısmı anlayamadım yani niye 3 aydan sonra demiş?
tatlım şöyle anlatayım bu drumun önerdiği ama bnm de zaten istediğim bir yöntem kendimce netten araştırmalarıma göre yasmin kullanıpta hamile kalanların yüzde 80i ilkini düşük yapmış
sebep bedenin we hormanların hazır olmamsı bende dr uma söledim ben bi kaç normal ilaçsız adet görüp yumurtalıklarım kendi çatlasın kendi tarihinde regl olaım dedim
o da bende bunu dicektim dedi bi kaç ay hormanlar ilaçsız çalışsın bide hamilelik gerçekleşirse hormanlar direk gebelikle yorulmasın zaten tam çatlamzsa düşük le sonuçlanır dedi. (allahın işi hamile kalıcak olursun ilaç etkisi die olmucak die bişi yok dedi )
böyle yani güzelim ilaç yumurtalıkların çatlamsını engelliomuş yumurtlamasını yani...e tam ilaç biterken ne olucak fifti fifti ya korucak ya korumucak allah korusun azcık döllense demek düşük tehlikesi çok olcak gibi heralde zaten benimde acelem yok borçlarımızın son 3 ayı kaldı işimizede geldi anlıcağın