merhaba arkadaşlar.
kayınvalidem eltisiyle birlikte köyde aynı evde yaşıyor.kayınpederim vefat etmiş.kayınvalidemin eltisininde bir oğlu var,bi kaç sene sonra düğünü olacakmış,düğünü şehirde düğün salonunda yapacaklarmış.gelin benim evime gelecekmiş,yemekte benim evimde verilecekmiş.kayınvalidem ile eltisi öyle diyor.ayyy deliricem yaaaa...tamam daha seneler var zaten iznim olmadan böyle birşey olmaz (asla izin vermem)ama böyle bişeyi düşünmeleri beni çıldırttı. bu arada gelin başka bir şehirde yaşıyor.eşime söyledim güldü geçti öyle şeymi olur diye.sanırım birazda hormonlardan dolayı herşşeyi fazla takıp sinirleniyorum.sizce?
sürekli sizde kalmıcaklar ki. yardımcı olsanız ne olucak ki
hanımefendi düğün benim evimde olacakmış.oldu,düğün sahipleri el gibi gelip düğün yapsınlar bende eşimin amcasının oğlunun düğününü evimde yapayım,her türlü zahmeti ben çekeyim.
sizden başka ev yok mu tanıdıkları
Madem öyle köy düğünü yapsınlar ne gerek var sizi zahmete sokmayamerhaba arkadaşlar.
kayınvalidem eltisiyle birlikte köyde aynı evde yaşıyor.kayınpederim vefat etmiş.kayınvalidemin eltisininde bir oğlu var,bi kaç sene sonra düğünü olacakmış,düğünü şehirde düğün salonunda yapacaklarmış.gelin benim evime gelecekmiş,yemekte benim evimde verilecekmiş.kayınvalidem ile eltisi öyle diyor.ayyy deliricem yaaaa...tamam daha seneler var zaten iznim olmadan böyle birşey olmaz (asla izin vermem)ama böyle bişeyi düşünmeleri beni çıldırttı. bu arada gelin başka bir şehirde yaşıyor.eşime söyledim güldü geçti öyle şeymi olur diye.sanırım birazda hormonlardan dolayı herşşeyi fazla takıp sinirleniyorum.sizce?
var tabi ki.zaten köy ile yaşadığım şehir arası 45 dk.
Madem öyle köy düğünü yapsınlar ne gerek var sizi zahmete sokmaya
yani ben sadece yemek olayı var sandım. düğünü de taşıcaklarsa fazla tabiki
Ya da yemeği de düğün salonunda versinler millet niye sizin eve gelip evinizi kirletsin ki? Birde eşinizin daha kuzeni enteresan valla..bencde,zaten söyledim.köyünüzde yapın düğünü millet ne der,elin evinde düğün yapılıyo demezler mi dedim ama laftan anlayan kim?
düğün salonunda düğün olacakmış ama gelin benim evimde olacakmış ve yemek verilecekmiş.onların düğünleri kalabalık olur,en az 200-300 kişi yemeğe gelir.
değil mi?işte bazı insanlar çok gamsız oluyorlar.ölsem aklıma gelmez çocuğumun düğününü eltimin gelininin evinde yapacağım.
Ya da yemeği de düğün salonunda versinler millet niye sizin eve gelip evinizi kirletsin ki? Birde eşinizin daha kuzeni enteresan valla..
o zaman bir gelsin,aynı şeyi bir daha tekrarlarsa görecekler tepkiyi.Tepkinizi sertçe bildirin
yok artık. ben gelin olucak bir de damat aile olarak düşünmüştüm. bu şekilde düşünmeleri çok saçma nasıl ağırlıcaksınız. hakkaten haklısınız
Haddinden fazla düşüncesizler eşinizin onları sert bir dille uyarması gerekiyor. Benim düğünümü kuzenimin evinde yapar mıydınız diye? Birde benim eşim hamile kalkıp o kadar insanın hizmetini nasıl yapsın yada buna mecbur mu desin.. O zaman akılları başlarına gelir belki..değil mi?işte bazı insanlar çok gamsız oluyorlar.ölsem aklıma gelmez çocuğumun düğününü eltimin gelininin evinde yapacağım.
o zaman bir gelsin,aynı şeyi bir daha tekrarlarsa görecekler tepkiyi.
öyle olsa başımla beraber.
Haddinden fazla düşüncesizler eşinizin onları sert bir dille uyarması gerekiyor. Benim düğünümü kuzenimin evinde yapar mıydınız diye? Birde benim eşim hamile kalkıp o kadar insanın hizmetini nasıl yapsın yada buna mecbur mu desin.. O zaman akılları başlarına gelir belki..
düğün salonunda düğün olacakmış ama gelin benim evimde olacakmış ve yemek verilecekmiş.onların düğünleri kalabalık olur,en az 200-300 kişi yemeğe gelir.
Valla kim olsa sizin yerinizde sizin yaptığınızı yapar. Kendi kendilerine planlar kuruyorlar hiç sizin fikrinizi almadan iyice saçmalamışlar yani.. Hmm ozamn eşiniz az daha düğün tarihinin yakınlaşmasını bekliyor inşallah onlara güzel bi ders verir..düğün bikaç sene sonra olacakmiş.o yüzden eşim hiç önemsemiyor öyle şey olmaz diyor.
bugün az daha boğazlıyordum iki eltiyi...
merhaba arkadaşlar.
300 kisi bir eve nasil sigar? Oyle sacma sey mi olur? Cidden niyet etseler de sizden once esiniz razi olmayacaktir. Bos yere hamile hamile caninizi sikmayin.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?