Dugun salonundan sonra yemege 200 kisi sizin eve gelecek?? Hayatimda oyle bise duymadim gormedim. Yoksa olay su mu, dugun sehirde olacak, orada onlarin evi yok, o yuzden dugun sonrasi gelin damat yakin akrabalar sizde biseyler yiyecek.. Boyle olmasin? 200 kisi senin evin neresine sigsin adeti toreyi gecti mantik dahilinde degil
umarım zaten izin verse boşanma sebebi:)
Valla kim olsa sizin yerinizde sizin yaptığınızı yapar. Kendi kendilerine planlar kuruyorlar hiç sizin fikrinizi almadan iyice saçmalamışlar yani.. Hmm ozamn eşiniz az daha düğün tarihinin yakınlaşmasını bekliyor inşallah onlara güzel bi ders verir..
Dugun masrafini da siz ustlenin bari.Ilk defa duyuyorm boyle birsey
Yok ya Allah korusun hiç öyle şeyler düşünmeyin iş ciddiye binerse eşiniz tepkisini ortaya koyarumarım zaten izin verse boşanma sebebi:)
inanın bende ilk defa duyuyorum böyle birşeyi.
şu şekilde,düğün salonuna gitmeden önce yemek verilir bizim burada.evin önüne masalar serilecekmiş,misafirelr direk bana gelip yemeklerini yedikten sonra düğün salonuna gidecekmiş.tabi bi çok insan yemeği eve çıkıpta yiyecek yani.
Yok ya Allah korusun hiç öyle şeyler düşünmeyin iş ciddiye binerse eşiniz tepkisini ortaya koyar
Hmm anladim, yok canim o olacak is degil yani dediginiz gibi siz dugun sahibi degilsiniz ki o cileyi cekesiniz cok sacma.. Neyse ki esiniz zaten akli selim insanmis. Siz hic muhatap bile olmayin, hem siniriniz bozulmaz, hem yuz goz olmazsiniz. Zamani gelince esiniz reddeder
Kendinizi sıkıntıya sokmayın belki onlarında amacı odur zaten sizi strese sokmak. Mühim olan burda sizin ve eşinizin ne düşündüğü eğer eşiniz öyle düşünüyor olsaydı kaynananıza da sizin bakmanızı isterdi demek o düşüncede olan biri değil siz içinizi ferah tutun..zaten takıntılı bi insanım.araya hamilelikte girince herşeyi takar oldum.seneler sonra olacak bir düğün için bile sıkıntıya girdim şimdiden.
Kendinizi sıkıntıya sokmayın belki onlarında amacı odur zaten sizi strese sokmak. Mühim olan burda sizin ve eşinizin ne düşündüğü eğer eşiniz öyle düşünüyor olsaydı kaynananıza da sizin bakmanızı isterdi demek o düşüncede olan biri değil siz içinizi ferah tutun..
Rica ederim tatlım ne zaman anlatmak istersen dinlerimhaklısınız,teşekkür ederim,anlatınca biraz rahatladım:)
200-300 biraz abarti ama yine de 50 kisiyi bulur.ki o da sacma gereksiz.elin eglencesi icin evinizin canina okumaya asla degmez.emin olun kimse ne oncesinde ve sonrasinda biseycige el atmaz.evinizin b.ku cikar.maddi olarak sarsar ve en onemlisi yorgunluktan geberirsiniz.bebeginizde olacakmis,o zaman on kat daha yorgunluk.bu kadinlar beyinlerini kahvaltida yemis sanirim.
yok gerçekten abartmıyorum.bizim düğünümüzde 1200 kişi vardı e bunlardan 200-300 üde yemeğe gelmiştir evin önüne.
evet,düğün sahibi el gibi gelir kendi düğününe bende aralarda ay şöyle ay böyle diye dolanır dururum.ne temizliğe yardım ederler,ne düğünden sonra arayıp sorarlar...
Ya sokakta bile olsa ev kullanilacak nihayetinde.ayakkabiyla giren mi dersin,tuvalete giren onlarca insan mi?coluk combalak vizir vizir.mutfakta kaplar tencereler tabaklar öfff ne bulasik ne pislik.ayy anlatirken bile afakanlar basti aaayyyy.....,
hanımefendi düğün benim evimde olacakmış.oldu,düğün sahipleri el gibi gelip düğün yapsınlar bende eşimin amcasının oğlunun düğününü evimde yapayım,her türlü zahmeti ben çekeyim.
dert etme eşin seni savunur bak onada cazip gelmemiş komik gelmiş gerçektende çok saçma sen elalemin hizmetçisi olucak değilsin bu devirdemerhaba arkadaşlar.
kayınvalidem eltisiyle birlikte köyde aynı evde yaşıyor.kayınpederim vefat etmiş.kayınvalidemin eltisininde bir oğlu var,bi kaç sene sonra düğünü olacakmış,düğünü şehirde düğün salonunda yapacaklarmış.gelin benim evime gelecekmiş,yemekte benim evimde verilecekmiş.kayınvalidem ile eltisi öyle diyor.ayyy deliricem yaaaa...tamam daha seneler var zaten iznim olmadan böyle birşey olmaz (asla izin vermem)ama böyle bişeyi düşünmeleri beni çıldırttı. bu arada gelin başka bir şehirde yaşıyor.eşime söyledim güldü geçti öyle şeymi olur diye.sanırım birazda hormonlardan dolayı herşşeyi fazla takıp sinirleniyorum.sizce?
hanımefendi düğün benim evimde olacakmış.oldu,düğün sahipleri el gibi gelip düğün yapsınlar bende eşimin amcasının oğlunun düğününü evimde yapayım,her türlü zahmeti ben çekeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?