- 10 Ocak 2021
- 99
- 165
- 8
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
valla ümitlenme bu erkeklere güven yok bide yaşı 30 yani boş değildirOncelikle merhaba , ablamin eski lise grubunda dolasiyorken bir tane cocuga denk geldim cocuk dediysem 30lu yaşların basinda ben 22 yasindayim bu arada neyse ben bunu cok begendim ve kendi rehberime kaydettim.Whatsapptan cocugu yanlislikla aradim numarasi yaptim dikkatini cekmek adina neyse bu adam profilimi goruyor bu arada .Buna yazdim ki ya iste çok pardon arkadasimi ariyoken sizi aradim o da merhaba onemli degil iyi aksmlar falan bir de omoji koydu konusmamiz bitti.Bu cocuk beni rehberine kaydetmis nasil ve neden kaydettigini bilmiyorum sizce neden kaydetmistir yazar mi bu bana ? Cevap icin simdiden tesekkurler
Yaa iste Allah kimseyi dusurmesin pandemi beni bu konuda da vurdu napim yani aliskin degilim bu tur durumlara genelde gelip soylerlerdiYazsaydi yazardi "bu".
Aynen ben de bos olmamasindan supheleniyorumvalla ümitlenme bu erkeklere güven yok bide yaşı 30 yani boş değildir
Ya üffYazsaydi yazardi "bu".
Ya ben de oyle olabilirdi ama onu aramamdan sonra o beni aradi sonra mesaj atti baya zamana yayiliyor bu olanlarWhatsapptan resminize bakmak icin kaydetmistir. Bende yapıyorum kim diye kaydediyorum sonra silmeyi unutuyorum
Ay ben asik mi dedimKesin sana aşık
burdaki insanlar bir tecrübe edinmiş insanlarBir sey diym mi disarda kadinlar kulubu icin bir suru yorum yapiyolarya sadece milleti linclemek adina yapilan kezbanimsi yorumlar vallahi /90 i sizden bahsediyor anca nefret dokup egonuzu tatmin ediyorsunuz
ama ne olursa olsun çok kapılmaburdaki insanlar bir tecrübe edinmiş insanlar
Kezbanlandin ...kuzum konu acan sen inci su degilsin yani bu hesaplaBir sey diym mi disarda kadinlar kulubu icin bir suru yorum yapiyolarya sadece milleti linclemek adina yapilan kezbanimsi yorumlar vallahi /90 i sizden bahsediyor anca nefret dokup egonuzu tatmin ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?