• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazar mi sizce ?

bak adil yıldırım hocanın dediğine göre buluşulmadan önceki tüm sözler yalandır inanma buluşursun bakarsın oldu olmadı ve mesafeni hep koru sevgilerimle
Yorum icin tesekkurler valla duzgun yorum yapan 2. Kisi falansiniz boyle yazmak cok zor degil .

Oncelikle merhaba , ablamin eski lise grubunda dolasiyorken bir tane cocuga denk geldim cocuk dediysem 30lu yaşların basinda ben 22 yasindayim bu arada neyse ben bunu cok begendim ve kendi rehberime kaydettim.Whatsapptan cocugu yanlislikla aradim numarasi yaptim dikkatini cekmek adina neyse bu adam profilimi goruyor bu arada .Buna yazdim ki ya iste çok pardon arkadasimi ariyoken sizi aradim o da merhaba onemli degil iyi aksmlar falan bir de omoji koydu konusmamiz bitti.Bu cocuk beni rehberine kaydetmis nasil ve neden kaydettigini bilmiyorum sizce neden kaydetmistir yazar mi bu bana ? Cevap icin simdiden tesekkurler
Kim olduğunuzu profil fotonuzdan anlamak için kaydetmiştir. Bu kadar etkileşimle yazmaz. Biraz daha dikkatini çekmeniz lazım. sosyal medyadan ekleyebilirseniz acaba dedittirirsiniz

Bir sey diym mi disarda kadinlar kulubu icin bir suru yorum yapiyolarya sadece milleti linclemek adina yapilan kezbanimsi yorumlar vallahi /90 i sizden bahsediyor anca nefret dokup egonuzu tatmin ediyorsunuz
:KK55: hava şartları gereği türbülansa girebiliriz değerli yolcularımız, uçuş boyunca emniyet kemerinizi çıkarmamanız önemle rica olunur.

-Mune havayolları.

Mune Mune

Oncelikle merhaba , ablamin eski lise grubunda dolasiyorken bir tane cocuga denk geldim cocuk dediysem 30lu yaşların basinda ben 22 yasindayim bu arada neyse ben bunu cok begendim ve kendi rehberime kaydettim.Whatsapptan cocugu yanlislikla aradim numarasi yaptim dikkatini cekmek adina neyse bu adam profilimi goruyor bu arada .Buna yazdim ki ya iste çok pardon arkadasimi ariyoken sizi aradim o da merhaba onemli degil iyi aksmlar falan bir de omoji koydu konusmamiz bitti.Bu cocuk beni rehberine kaydetmis nasil ve neden kaydettigini bilmiyorum sizce neden kaydetmistir yazar mi bu bana ? Cevap icin simdiden tesekkurler
Ver bana ilgi diyorsunuz yani..

Bir sey diym mi disarda kadinlar kulubu icin bir suru yorum yapiyolarya sadece milleti linclemek adina yapilan kezbanimsi yorumlar vallahi /90 i sizden bahsediyor anca nefret dokup egonuzu tatmin ediyorsunuz
Böyle düşünebilirsiniz ve haklılık payınız da var ama buradaki yorumları 'kezbanımsı' buluyorsanız konu açmamanız gerekir o halde.

Bir de açtığınız konu da insanların alaya almasına müsait. Yani kimsenin kalkıp size yardımcı olabileceği bir dert değil çünkü dert değil sorduğunuz şey.

Derseniz ki bu çocuk bana yazmazsa başka nasıl bir yol izleyebilirim dikkatini çekmek için, o zaman farklı tavsiyelerde bulunur insanlar. Müneccimlik yapacak hali yok kimsenin diğer türlü.

Istedigi yorumlari alamayan senin gibi her Kezban bu yorumu yapiyor. 😅

Yazmaz. Ne alaka yahu tanımadığı insana yanlışlıkla aradı diye yazsın. Öyle yazan biriyse sorunlu bir insan olduğunu düşünürdüm şahsen ben.

Ay zaten bir daha ben buraya gelir miyim
Daha çok gençsiniz bu size bir dert gibi geliyor olabilir ama burada ciddi manada eşi ve ailesi tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğrayan, maddi manevi istismar edilen, sağlık problemleri yaşayan çocuğu olmayan, iş bulamayan mobbinge uğrayan kadınlar dertlerini paylaşıyor. Dilerim öyle dertler yaşamaz ve gelmek zorunda kalmazsınız.

Lise fotosunda gördüğünüz cocuk aynı mı kalmıştır. 12 sene önceki fotoğrafa bakıp mesaj atmak da neyin varlığı? Umarım öncesinde adam evli mı sözlü mu bir araştırmışsınızdır

Lise fotosunda gördüğünüz cocuk aynı mı kalmıştır. 12 sene önceki fotoğrafa bakıp mesaj atmak da neyin varlığı? Umarım öncesinde adam evli mı sözlü mu bir araştırmışsınızdır
Uf okudugunu anlayamayan da yorum yapmasin bir zahmet ya yeni grup actilsr ablamin yaklasik 10 kusur yil once okudugu okul adina orda o grupta su anki goruntusunde olan bir cocuga yurudum

Back
X