• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazar olmak

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
herkese iyi akşamlar :)

ben yazar olmak istiyorum :)))))))
ama kendi çapımda (zaten dünyaya açılmak istesem de imkansız bir durum olur :) ki öyle bir niyetimde yok )
ama bir türlü nerden başlasam bilemiyorum
ilk önce yazacağım konuyu düşünüp öyle mi yazayım ya da kafamda karakterler belirleyip onlara bir hayat mı dizayn edeyim hikayede
hiç bir tecrübem yok bu konuda . Eğer öyle kendi çapında bir şeyler karalayanlar varsa aranızda nasıl başladıklarını bana anlatabilirler mi ? bana ışı tutun lütfen. Bazen insanın ilerleyebilmesi için yardıma çok ihtiyacı oluyor . Ve ben o noktalardayım öyle hissediyorum
yazınca çok rahatlıyorum bunu keşfettim
belki başka hayatlar üretebilirim kafamda diye de böyle hikaye türü şeyler yazmak istiyorum belki hayal dünyamı zenginleştirir diye

yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bu konuda hiç deneyimim yok ama sana şans diliyorum umarım bu yolda çok başarılı olursun ve hedeflerini küçük tutma dünya çapında olmak için hiçbir engel yok babam sairlikle meşgul olduğu için biliyorum sadece ticari kaygı güden yayinevleri editörler biraz engel gibi olabilir ama onların arasından da siyrilabilirsin konuyu kabataslak oluşturup karakterleri sonra sekillendirebilirsin sanırım lise edebiyat bilgilerimden kalanlar bunlar :))

tam yerine açtın konuyu şeker burada öyle yazarlar varki sana akıl verebilecek,kısa sürede dünya çapında meşhur olabilirsin:KK53:

ben zaten yazar aramıyorum kendi çapında yazanlardan tavsiye istiyorum
ve kk nın bayanlarından iyi tavsiyeler geleceğini umduğum için açtım konuyu :) forumda hitabeti kuvvetli insanlar var gibi
ki dünya çapında ünlü olamayacağımıda belirttim hahaha :) :)

Bu konuda hiç deneyimim yok ama sana şans diliyorum umarım bu yolda çok başarılı olursun ve hedeflerini küçük tutma dünya çapında olmak için hiçbir engel yok babam sairlikle meşgul olduğu için biliyorum sadece ticari kaygı güden yayinevleri editörler biraz engel gibi olabilir ama onların arasından da siyrilabilirsin konuyu kabataslak oluşturup karakterleri sonra sekillendirebilirsin sanırım lise edebiyat bilgilerimden kalanlar bunlar :))

teşekkür ederim :) çok iç açıcı konuştunuz :)

ben zaten yazar aramıyorum kendi çapında yazanlardan tavsiye istiyorum
ve kk nın bayanlarından iyi tavsiyeler geleceğini umduğum için açtım konuyu :) forumda hitabeti kuvvetli insanlar var gibi
ki dünya çapında ünlü olamayacağımıda belirttim hahaha :) :)

Bende umduğundan daha fazlasını bulacaksın diyorum,mesala bugün çörek temalı yazıyı okusaydın ne demek istediğimi anlardın.

kız sana bir örnek vereyim dedim ama sen sonra yazarlık denemelerini bizim üzerimizde yapmayasın bakalım inandırıcı olabiliyor muyum diye ben neettim:KK53:

tam yerine açtın konuyu şeker burada öyle yazarlar varki sana akıl verebilecek,kısa sürede dünya çapında meşhur olabilirsin:KK53:

konuyu okudum
o kızı eleştirebilecek kadar Türkçesi'ne ve hitabetine güvenenlerde varmış diye düşünüyorum :)
inş onlar yardımcı olurlar :)

konuyu okudum
o kızı eleştirebilecek kadar Türkçesi'ne ve hitabetine güvenenlerde varmış diye düşünüyorum :)
inş onlar yardımcı olurlar :)
tatlım sen başka hayatlar üretebilmek istiyordun ya o yüzden örnek vermiştim yazım hatalarını eleştir diye değil

yazarlık kafandaakini tamamiyle yazıya dökebilme sanatıdır ne var bunda deme inan o kadar zorki bi ara bende niyetlendim ama ugraştırıcı gerçekten emek ister gerçekten istiyorsan araştır bunun üzerine kitaplar oku nasıl yapman gerektigiyle ilgili damdan düşer gibi çok zor büyük ustaların dediği gibi önce pişmelisin:)

tam üzerine bastın canım fetibörüde unutmayalım:KK53:
Ay onu da gördüm ama muhabbete sonradan dahil olmayayım diye hiç yazmadım.Sen burada da söyleyince dayanamadım artık :D Sitede dehalar, kıvrak zekalar kol geziyor :D
not:Fetibörlü basta yapmayı öğrenen olursa tarifi ben de istiyorum :D:KK45:

Back
X