yazarken bile utandım ama mecbur sorucam

Valla öyle biz yazmışsınız ki sanki kocası her regl döneminde konu sahibinin pedini değiştiriyor. Acil bir durummuş, ne varki bunda.
Ben 41.haftada doğum yapmama rağmen son güne kadar kendim yapmıştım. Ayna kullanabilirsin, görebilirsiniz yani orayı.
Sorduğun soruya gelince; tabi ki eşinden yardım isteyebilirsiniz. Tiksineceğini düşünmüyorum eşinin.
Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin canım.

Epilatorle nasil aldiniz hem de hamile hamile vallahi tebrik ederim, aciya dayanikliymissiniz o_O Ben normal halimle omru hayatimda bir kere denedim canimdan can gitti, agdaya kurban olayim dedim :KK52:

Ben 15 yaşımdan beri kullanıyorum yani 15 senedir, tuylerim siyah kalın tüyler değil ala ala inceldi zaten

Teşekkür ederim:) artık gelinliğe bulasicakti Ablami bulamayınca eşimle mecbur kaldık değiştirdi. Sağolsun gelinliğin kabarikligindan mecbur kaldığı mi utanma mi hep söyleyerek beni rahatti. Veed hiç kullanmadım tüy dokucu mu agda mi?
Tüy dokucü ama genital bölge de kullanilmaz. Üzerlerinde yazar.

ben bırakın eşime ped değiştirmeyi, daha temiz pedi bile elimde görmemiştir. tamam aynı bardaktan çataldan yenir içilir ama adet olayı farklı bir durum. kötü kokusu, görüntüsü v.s filan...ben titizim bu konuda
ağda konusuna gelince, bende 9. ayımda aynı durumu yaşadım. sancım başladı doğuma gidecektim. hiç bir şekilde eğilemiyordum. daha önce aldığım püskürtmeli tüy dökücü losyon vardı evde. pek kullanmazdım onu ama o gün mecburdum. vajina üzerine kalınca tuvalet kağıdı koydum sıçramasın diye, kapattım orayı yani. sonra elime birayna alarak kıl olan bölgeye püskürttüm. 2 dakika bekletip yıkıyorsun zaten. tertemiz ağda yapmışsın gibi oluyor.. temizlik yapıp hastaneye gittiğim için hemşireler bile şaşırdı. hazırlıklı gelmişsin sen deyip gülüştüler.
yani sende böyle birşey yapabilirsin
Bende istemezdim ama o zaman başka şansım yoktu. Zaten çok normal gelse buraya konu açmam eşimden yardım istemem doğru mu diye. Lütfen bana markasını verirmisin kullandığın ürünün. Bide sen ağda mi yapıyordun yoksa jilet mi kullanıyorsun? Ben jilet kullanıyorum kıl köklerim çok sertlesmis yinede temizlermi

Kabarık kocaman gelinliğin içindeyim ve Ablami bulamıyoruz adet oldum ve gelinlik baticak eşim ben yardım edim diyor. Hayır ben rezil olucam yinede değiştirme demek gibi bi lüksüm yoktu hanfendi. Sonuçta her hasta oluşum da eşimden yardım istemiyorum kaldı ki oral seks yaparken tiksinmiyorsa bi ped takmayi da çok garipsememistir.

Ne ilgisi var oral seksle yaa iyice tuhaf oldum hee

Ay yapmayin :KK33: Esinize demeyin su tuy dokucu kremlerden filan alin ben hic kullanmadim onlari ama onu da yapamazsaniz kuaforden rica edin. Kuafor size agda disi bir yolla yardimci olsun. Esiniz yardim eder bence ama siz soylemeyin.

Bebeginizin cok guzel bir hayati olsun insallah, saglikla kucaginiza alin :anneadayı:

Bir de hamilelerin duasi kabul olur derler hafta sonu sinavim var bana dua eder misiniz :KK23:
Hahah ay çok tatlısın ya inşallah sınavın güzel geçer mutlu olursun sonuctan:)

Arkadasim aynanin karsisina otur ac bacaklarini ole hallet isini. Ben ole yapmistim. Benim esimde bana teklif etmisti. Ama beni kensinlikle ole gormesini istemedim. Zorlansamda isimi hallettim hep.

bende eşimden yardım isteyemem ama mecbur kalırsam yardım etmesini isterim..sonuçta zor durumda olmasak yardımını kabul etmeyeceğimizi biliyorlar..bundan rahatsız olacaklarını sanmıyorum..evlilik süresince hiç mi regl kanıydı,kldı tüydü,kokuydu görmediler yani..

Kabarık kocaman gelinliğin içindeyim ve Ablami bulamıyoruz adet oldum ve gelinlik baticak eşim ben yardım edim diyor. Hayır ben rezil olucam yinede değiştirme demek gibi bi lüksüm yoktu hanfendi. Sonuçta her hasta oluşum da eşimden yardım istemiyorum kaldı ki oral seks yaparken tiksinmiyorsa bi ped takmayi da çok garipsememistir.
Valla bu sizin düşünceniz ikisi aynı şey değil benim gözümde

tüy dökücü krem tehlikeli değil mi ya ? kimyasal var içinde sonuçta bence tüy dökücü krem kullanmayın, eşinizden yardım alın utanmayın

Back
X