yazarken bile utandım ama mecbur sorucam

Biri bizi gözetliyor :-)

Eşin belki iğrenmez yapar ama azıcık bilinmeyen olmalı eşler arasında bence. İşinin ehli kuaföre gitsen sen daha anlamadan bitirir ağdayı. Dayanamıyorsan aynayla yapabilirsin ya da kuaförüne jiletle yaptırmayı teklif et.

Sağlıkla dünyaya gelsin bebecik :KK36:
Bence biri değil bayağı bayağı birileri.:D

Hanfendi biliyorum zaten konumda bugün agdaya gittigimi ve masadan kalktığımida yazdım.
Eşin yaptığında da acıyacak aynı şey.Üstelik kuaför bu işte uzamanı.Kolayca yapıyorlar.Bence eşine yaptırma çaresi varken.

Biri bizi gözetliyor :-)

Eşin belki iğrenmez yapar ama azıcık bilinmeyen olmalı eşler arasında bence. İşinin ehli kuaföre gitsen sen daha anlamadan bitirir ağdayı. Dayanamıyorsan aynayla yapabilirsin ya da kuaförüne jiletle yaptırmayı teklif et.

Sağlıkla dünyaya gelsin bebecik :KK36:
Tüy dökücü kullanmaya karar verdim eşime ağda yaptiramadim demiycem:/

Hanfendi sorun ağda yaptiramiyorum konumda yazdım ağda masasından kasildigim için bugün kalktım. Sorun ne ağda yaptirabiliyorum ne alt kısmı mi gorebiliyorum:KK43: kaldım ortada
aynayla denedinizmi
e$inizde jilet yapacaksa bunu sizde yapabilrisniz yarim yamalak gorseniz yeter, karninizi az toplayin bisey olmaz bebise, daha erken
9. ayda napacaksiniz :)

ailem bana uzakta doğumda annem gelicek 3 ay daha böyle nasıl beklerim mikrop kapadim valla :KK43:( offf tüy dökücü genital bölgede kullanılıyor mu?

Yaa bilmiyorum ama hamileyken riskli olmasın o tüy dökücüler.o_O
Bilemedim hiç.
3 ay daha da durulmaz haklısın.

Tabıkı aynı şey değil ama elimden bişey gelmedi o zaman mecburduk. Onun dışında tabiki eşimden öyle bi yardım istemedim
Her neyse sorunuza cevap verdim Akat bu çok alakadar etmedi sizi ilk aylarımda bulantı yüzünden evden çıkamadım bu sürede traş makinesi ile almıştım epilatorlerin traş başlığı var onları belki sizinde işinizi görür ayna yardımı ile tabiiki

Dişini sıkıp dayanmaya çalışsaydın keşke o_O Bence eşinden isteme ben istemezdim, en iyisi kuaför tertemiz. İster istemez eşinde bi tiksinme olabilir bence normal olarak. Ben bile nefret ediyorum kıl tüy işlerinden :KK53:

Her neyse sorunuza cevap verdim Akat bu çok alakadar etmedi sizi ilk aylarımda bulantı yüzünden evden çıkamadım bu sürede traş makinesi ile almıştım epilatorlerin traş başlığı var onları belki sizinde işinizi görür ayna yardımı ile tabiiki
Atlamisim kusura bakmayın o ara aklımda tüy dökücü vardı ama oda genital bölgeye kullanilmiyormus. Ben o aleti hiç kullanmadım eşimden yardım isticem başka çarem yok

Ben nedense evlide olsa bir gizemin olması yanlısıyım. Bir bayan arkadaşım eşini doğuma girmeye zorlamıştı adam uzun bir süre o psikoloji atlatamadı :)

Atlamisim kusura bakmayın o ara aklımda tüy dökücü vardı ama oda genital bölgeye kullanilmiyormus. Ben o aleti hiç kullanmadım eşimden yardım isticem başka çarem yok
Eşinizin traş makinesi ile de olabilir siz bilirsiniz kolay gelsin

aynayla denedinizmi
e$inizde jilet yapacaksa bunu sizde yapabilrisniz yarim yamalak gorseniz yeter, karninizi az toplayin bisey olmaz bebise, daha erken
9. ayda napacaksiniz :)
Benim oğlan çok haraketli asagida taşıyorum sağına yatınca bile tekmeleri sertleşiyor. Bide içime çekip egilirsem heralde kafayı yer:) ben eşime ağda yapıyorum yani göğüs kolları ve ellerine oda bana yardım edicek 1 2 kere mecbur. Çünkü gerçekten başka çarem yok ağda yaptiramadim altimi göremiyorum ailem uzakta doğumda annem gelicek ama 3 ay daha bekleyemem mikrop kaparim

Back
X