yazarken bile utandım ama mecbur sorucam

2 dogum yaptim 2cide 92 kiloyla doguma suyum geldi o halimle 80 80 cm dusa kabinin icinde alipta gittim...sonucta tertemizdim. .doguma yakin gun asiri banyoda killarimi jiletle aliyodum..biz ölelimmi:KK14: duyu organimiz ellerimizde..illa göze gerek yok

Bana çok saçma gelmedi yani sonuçta hamilesin yapamıyorsun bende zorlanmıştım allahtan benim karnım çok yoktu ayna karşısında hallettim 2 ay kala doğuma kuaföre gitmedim ama kendim yapamasaydım tabikide eşimden isterdim böyle bir şey yani bazılarına neden bu kadar tuhaf gelmiş anlamadım sonuçta bana en yakın kocam oda isterse ve mecbursam yaprırırdım ne arkadaşıma ne ablama nede anneme yaptıramazdım böyle bir durumda .

Canim bncede esinden isteme bunu.jiletle keser falan sakin he.agdayla yapicaksa canin daha cok yanar zaten.bnce sen gene kuafore git.isi bilen bska esinin yapmasi daha aci werici olur

Bütün yorumları okumadım 19 sayfa sonuçta. İlk hamileliğimde 7 kilo almıştım ve bütün temizliğimi kendim yaptım (ben hep ağda kullandım jilet falan hiç kullanmadım ömrüm boyunca) ama kendiniz yapamıyorsanız eşinizden isteyin pedinizi bile değiştirmiş.

Ay ne takiyosun bu kadar yaa ne var kıl işte herkeste oluyo bence en yakın kocan ona söyle ben igrenecegini sanmıyorum böyle bi durumda kalsam kocamdan isterdim mecburen yapacak bisey yok ağda da da kasilmissin zaten tehlikeli o boşver ver eline jileti alsın nolcak sanki atla deve mi :KK48:

17 sayfada mutlaka yazılmıştır da ben yine yazayım. Emla krem sürüp genital bölgenizi uyuşturup ağda yaptırabilirisiniz. Veya köpük tüy dökücüler var ya hani 5 dakikanızı almıyor, 3 dakika.
İlla konuyu eşinizin düğünde pedinizi değiştirdiğine getirmemize gerek yok. Ayrıca yatalak değilseniz eşinize epilasyon yaptırmak kadar saçma bir şey yok. Ben şoklardayım konunuzun içeriğiyle ilgili. :)
Bu emla işe yarıyor mu gerçekten?

Tüy dökücü krem diye bir icat var.
Öyle milim milim uğraşmanıza gerek kalmaz hem de.
Kabaca sürersiniz, 10 dakida sonra bir süngerle üzerinden geçer yıkarsınız.
Eğilmenize ya da uzanmanıza da gerek yok.

Bazılarıniz ısrarla Ayy pedini mi değiştirdi ayyy igrencccc gibi yorumlarda bulunmuş tamam anlıyorum çok güzel yada sıradan bişey değil ama o zaman ki durumda başka çaremiz yoktu. ben gelinliğin içinde kukla gibiydim nasıl eğilip kilodumu bulucam da pedi takıcam etrafımda eşimden başka kimse yokken yok sen yaklasma gelinliğe kanda bulaşsa rezil de olsam yinede sen Yapma diyemedim ki hicbirinizin diceginide sanmıyorum. Bu eşimle arada hiç bir soğuma yapmadı aklımıza bile gelmedi Kaldıki eşim böyle şeylere takılıp ay soğudum senden yada tiksindim dicek bi insan değil aksine insan her türlü duruma düşer sen benim karımsın kafasında. KP 86 yaşında eşim onun altını bezler temizler yani halk dilinde çok ciğerci insandır tiksindim diyip kacanlardan değil. Eşimle işimizi hallettik bile sağolsun sen yaparmısın demeden yaparım diyip malzemeleri getirdi üstüne yıkadı beni ( tetenozun ilk dozunu aldım kolum agriyor) yorum yapan herkese teşekkür ediyorum

Tüy dökücü krem diye bir icat var.
Öyle milim milim uğraşmanıza gerek kalmaz hem de.
Kabaca sürersiniz, 10 dakida sonra bir süngerle üzerinden geçer yıkarsınız.
Eğilmenize ya da uzanmanıza da gerek yok.
Tüy dökücü vajinaya kullanilmiyormus üyeler öyle yorum yapti

Tüy dökücü vajinaya kullamiyormus bir sürü üye öyle yorum yaptı.
Hangi jinekolog ya da dermatolog söylemiş onu, merak ettim.
Hamileliğin son ayında doktorlarının hastalarına önerdiği yol budur.
Elbette boca edin demiyorlar, kabaca sürülüyor ve temizleniyor bu kadar.
Eczanelerde satılan, hamileler için özel olanları var.
Sanırım kimse bunu bilmiyor, ondan zararlı diyorlar.

bunu kocana söylersen bişi olmaz bu ayıp bişi diğil bence yardım isteyin ama içine dert yapıyosan kuaföre git hamilelik bu ayıp olmaz sonuçda yapamıyosun keyfinden diğil ya ?

herkesin her söylediğine canını sıkma günah bebeğinde strese gelmesin üzülme...

Bu emla işe yarıyor mu gerçekten?
Ben Emla kullanmadım ama daha az etkili lokal bi uyuşturucu kremini gece karanlıkta yanlışlıkla dudak kremim sanıp sürdüm ve dudağımın Nasıl uyuşup hissizleştiğini anlatamam. :D
Emla daha etkili bir şey, çok fazla insan kullanıyor lazere gidenler, cilt bakımında iğneli operasyonlarda falan. Mutlaka etkilidir.

Arkadaşlar ped değiştirmiş kocası yada temizliğini yapicak niye bu kadar ters bisey geliyor anlamadım ben kurtaj oldum kadın doğum servisinde kurtaj olan bir bayanın eşi herşeyiyle ilgilendi allah razı olsun evet yeri geldi pedini değiştirdi niye biliyormusun kız gurbetde ne anne ne abla ne kayınvalide nede kuzen kimse yok olsa bile kendisini kocasına karşı rahat hissediyorsa kocası yapar buda abes değildir hastalıkta sağlıkta diye imza atıyoruz karı koca sevişirken iyide igrenmiyorda eşinin temizliğinde igrenicekse o evlilikten öte cikarciliktir canım yapamiyorsan annendende kardeşinden de kayinvalidende utanabilirsin eşin yapabilir ben kendi adıma bu dadavranisi yanlış bulmuyorum bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsıninsalh.saglicakla kal.

Arkadaşlar ped değiştirmiş kocası yada temizliğini yapicak niye bu kadar ters bisey geliyor anlamadım ben kurtaj oldum kadın doğum servisinde kurtaj olan bir bayanın eşi herşeyiyle ilgilendi allah razı olsun evet yeri geldi pedini değiştirdi niye biliyormusun kız gurbetde ne anne ne abla ne kayınvalide nede kuzen kimse yok olsa bile kendisini kocasına karşı rahat hissediyorsa kocası yapar buda abes değildir hastalıkta sağlıkta diye imza atıyoruz karı koca sevişirken iyide igrenmiyorda eşinin temizliğinde igrenicekse o evlilikten öte cikarciliktir canım yapamiyorsan annendende kardeşinden de kayinvalidende utanabilirsin eşin yapabilir ben kendi adıma bu dadavranisi yanlış bulmuyorum bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsıninsalh.saglicakla kal.
Teşekkür ederim eşim halledip üstüne yıkadı bile beni:)

aynayla bu isi rahat halledersin..bnm gayet buyuk bi karnim vardi onumu goremiyodm ama doguma kdr bu sekilde hllettim.bnu deneyebilirsin..

Back
X