- 4 Ağustos 2017
- 36
- 51
- 8
- 37
- Konu Sahibi ayyssunn35
Herkese merhabalar esim olacak insanla bir senedir evliyiz. Bir senedir sürekli olarak kaba tavırları küfürleri hakaretleri vs güzellikle düzelsin diye sürekli ugrasmaktayim. Bunlar duzelmedigi gibi adam ergenlik döneminden çıkamayıp sürekli bir arkadaş derdinde. Onun memleketine gittiğimiz zaman günlerce evlerinden çıkmam o sürekli gece ikilere kadar arkadaşlariyla takılır. Kendi yaşadıgimiz ilde az arkadaşı oldugu halde onlarla bile haftada uc dört gun dışardadir. Bunlara da eyvallah dedim. Adam sürekli eve erkek arkadaşlarını yemeğe cagirmam icin baskı yapıyor ve ben istemedigim icin benimle hakaretli küfürlü kavgalara giriyor. Bu gun de beyimizin memleketinden mahallesinden bir arkadasinin abisi gelmiş. Sadece selamı olan bir kisi ve evime yatıya getirmiş. Ben evimde bayanlı olmadığı müddetçe musafir akraba ve esli olmadığı müddetçe yatili misafir kabul etmiyorum. Yabanci bir adamin yanında asla rahat etmiyorum. Bunu söyleyince arkadaşında git kal dedi ben neden gidiyorum deyince beni evden atmaya çalıştı. Yaptıgı hareket degil su an üzüldüğüm es denilen o insanin karısıni hic düşünmeyip namus ve ahlak değerinin olmayışı. Ve su an beni haksız kendini haklı görüyor. Haksız olan yanlış yapan ben miyim Allah aşkına