yazdııım gece uyandırdım oğlanı uykusundan :) faceye girdirdim veee kızlarrr

miyaw123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
114
9
11
Antalya
telden aradım uyuyomuş garipim dedim faceye bak bisi mi oldu hıı diye sonra girdi yazdım iste burda konuşma:)

Ben: buna bu sefer inandırdım mı bilmiyorum ama ben dayanamadım yalan söylemeye kalbim sıkıstı kac zamandır hissediyordum iyi değilsin diye belki böyle dersem iyi hissedersin diye düsündüm deli olduğumu düsünüceksin ama sanki düsündüğünde hissettiğinde bna malum oluyo gibi geliyor maddiyattan bıraktın beni ailen yüzünden benim ailem yüzümden desem ki sana olsun biz devam edelim 2 yıl 5 yıl ne kadar sürerse sensiz olmuyo napalım düsünürüz ozmn geldiğinde bi yol simdi neyin ayrılığı desem olmucaksada ulan kardır desem kesin izmirde okumam cıksama bile yarım saatlik yerde okcm kesin ama desem
ne dersin dayanamadım böyle olmaya bitmeye bak ögürüyosun beceremiyorum sen rahat ol diye senin kadar iyi yapamıyorum işte hazirana girdik 2 aya ordayım 2 ay sonra yeniden baslasak desem beklesen desem bi kere sarılmadan ölmesek desem mümün ölümlü dünya desem
zaten 2 4 yıl arası ünversite okucam ben evlilik zaten suan olmaz desem böyle baskı olmaz desem harca ulan bizi desem desemde hep sana
desem? olmaz mı..

O: salak kız zaten sen izmire gelince ne sen durabilcen ne ben

bilmiomsn

sanki
ama benim yatmam lazım yarın erkenden ise gitmem lazım uykum var dedi
yazdı bende ozaman eylülde görüsürüz dedim

iyi geceler deli :) dedi simdi noldu biz cıkıyomuyuz oldu mu bu iş?? yorumlarr??:8::8::52::52::52::52::38::38::37::54:

onceki konularına da bi göz attm simdi. aska gelip içini dökmüşsün adama iyi hoş çok güzel ama verdiği cevap pek tatmin edici gelmedi bana. gerçi o saatte uykusunu bölüp face e girip yazdıklarını okuma zahmetinde bulunması bile bir sey. ama bunu kötü bi sey mi oldu acaba diye meraktan da yapmıs olabilir malum sabahın 5i :)

yani bir seyler olması için illa senin onun sehrine gitmen mi gerekiyormus? telefonu bozuk demişsin ama biliyorsun bir erkek ulaşmak istese önünde dağ olsa durmaz. bu senin açık yüreklilikle yazdığın mesaj gibi bir mesaj yazsa sana sonra günlerce bozuk telefonundan aramasa da olurdu sanki.

bi yarın olsun cevabını bekle derim. ayık kafayla neler diyecek bakalım
:34:

onceki konularına da bi göz attm simdi. aska gelip içini dökmüşsün adama iyi hoş çok güzel ama verdiği cevap pek tatmin edici gelmedi bana. gerçi o saatte uykusunu bölüp face e girip yazdıklarını okuma zahmetinde bulunması bile bir sey. ama bunu kötü bi sey mi oldu acaba diye meraktan da yapmıs olabilir malum sabahın 5i :)

yani bir seyler olması için illa senin onun sehrine gitmen mi gerekiyormus? telefonu bozuk demişsin ama biliyorsun bir erkek ulaşmak istese önünde dağ olsa durmaz. bu senin açık yüreklilikle yazdığın mesaj gibi bir mesaj yazsa sana sonra günlerce bozuk telefonundan aramasa da olurdu sanki.

bi yarın olsun cevabını bekle derim. ayık kafayla neler diyecek bakalım
:34:

Ağırdan alıyo olabilir zaten izmirde okucağım icin ordan ozmn baslasak olurmu dedim uzatmak istememis olabilir gecenin 3 bucuğuydu ve 7de ise gidiyor zaten aksamda yazdım sevmediğime dair vs üstüne böyle yazdım buna sükür diyorum bn smdi bisi yazmayım dimi bu ne anlama geliyor yani oldumu buda adım aman aman :(

yok zten 3 saat öncesi yazmıstım bizle ilgili konuscm dedi telden at ölüyorum uykszluktan dedi beklyrm dedim tamam dedi girdi işte ya daha kötüydü önceden bilmiyorum bnde beklerdimde simdi yazmayım bidaha dimi o dönsün bna

Son düzenleme:
Yada geciştirmemi yaptı ağlarım valla öyleyse öldürürm bu sefer bunu burda tavsiyelere konustum bnde yoksa cesaret bulamazdım hicbi zamanda :/:((:50::50::50:

Yada geciştirmemi yaptı ağlarım valla öyleyse öldürürm bu sefer bunu burda tavsiyelere konustum bnde yoksa cesaret bulamazdım hicbi zamanda :/:((:50::50::50:
canim gecisrirme mi yapti yoksa gercekten uykusu olduğu icin mi yazamadi onu bugun verecegi tepkiden anlariz. ama sonuç her ne olursa olsun. eger istedigin cevabı alamazsan dahi gonlunu ferah tut cunku sen elinden geleni yapmis olacaksin. bundan sonra en azindan keske sevdigimi soylese miydim o zaman gelir miydi diye supheye dusmeyeceksin.

ve ondam bir tepki gelene kadar da baska bir sey yapma tabii ki

Açıkçası pek bir halt anlamadım konudan, önceki konularına da şöyle bir göz attım, bu konuyu birkaç defa okudum yine de eksik parçalar var. Ama heyecanın çok sevimli geldi, bayağı bir seviyorsun çocuğu onu anladım yani :1: Bence siz şuan berabersiniz, o saatte uyku sersemi o kadar yazabilmiş çocuk. İmkanın varsa öğlen molasının sonlarına doğru ara bir sesini duy, sağlam kafayla bir konuşup netleştirin herşeyi ama bence olmuşsunuz. :1:

Son düzenleme:
canim gecisrirme mi yapti yoksa gercekten uykusu olduğu icin mi yazamadi onu bugun verecegi tepkiden anlariz. ama sonuç her ne olursa olsun. eger istedigin cevabı alamazsan dahi gonlunu ferah tut cunku sen elinden geleni yapmis olacaksin. bundan sonra en azindan keske sevdigimi soylese miydim o zaman gelir miydi diye supheye dusmeyeceksin.

Sağolun, dua edin hayrlı olsun biz maddiyattan ve aileden ayrılmıstık umarım düzelir hic uyumadım smdi ise uğrucak ordanda sınavlarımı ne varmıs gün gecmicek bana :(

Sağolun, dua edin hayrlı olsun biz maddiyattan ve aileden ayrılmıstık umarım düzelir hic uyumadım smdi ise uğrucak ordanda sınavlarımı ne varmıs gün gecmicek bana :(
ay canim o kadar panik olma uyumaya çalış. uyuyamazsan da film izle nette dolan kafani dagit ama ondan cevap gelene kadar sakin iletisime geçme. ssviyorsa o icini doktugun mesaja kayitsiz kalamaz zaten. sabah gozunu acar acmaz yazar belki . 7de uyanicak demissin saat 7 bekle bakalim:) hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Açıkçası pek bir halt anlamadım konudan, önceki konularına da şöyle bir göz attım, bu konuyu birkaç defa okudum yine de eksik parçalar var. Ama heyecanın çok sevimli geldi, bayağı bir seviyorsun çocuğu onu anladım yani :1: Bence siz şuan berabersiniz, o saatte uyku sersemi o kadar yazabilmiş çocuk. İmkanın varsa öğlen molasının sonlarına doğru ara bir sesini duy, sağlam kafayla bir konuşup netleştirin herşeyi ama bence olmuşsunuz. :1:

ya ben fazla gururluyumdurda burda forumdaki ablalardan cesaret alıp gittim yazdım sonra yine elime yüzüme bulastırdım sonunda gururu ilk defa biyere bıraktım konustum işte böyle ama dediğim gibi heo uykusuz kalıyo garipim isten dolayı ztn telde ne dediğini bilmiyodu facede bunu yazması bile iyi bn uzatmak istemedim zaten bakalım bi ondan haber beklicem olmadı bn whatsapptan yazarım. konustuklarımızı hatrlymsn diye. birde ailem var onlarada caktrmamam gerek öyle riskli ama cok seviyorum napim bi geleyim sevgili olalım fazlasıyla süründürrüm bn onu ztn :):52::52::52:

ay canim o kadar panik olma uyumaya çalış. uyuyamazsan da film izle nette dolan kafani dagit ama ondan cevap gelene kadar sakin iletisime geçme. ssviyorsa o icini doktugun mesaja kayitsiz kalamaz zaten. sabah gozunu acar acmaz yazar belki . 7de uyanicak demissin saat 7 bekle bakalim:) hakkinizda hayirlisi olsun insallah

aynen öyle yapayım yada fazlası gercekten kızlık gururumu asıyor artık :/ bi cesaretle yaptım valla hayatımda ilk defa biri icin yaptım mutlu oluyosunda ezik bi duygu ama biriktiriyorum bi cıkalım süründürmesini cok iyi biliyorum ben onu görücez :D ama orda haklı bn izmire gidince hicbisi yapmasam bile o hic duramaz cünkü öncedende ayrıldımızda bi ara öyle olmustu kıvranmıstı bizde sarılma hastalığı var olmuyo yani :52::52:

aynen öyle yapayım yada fazlası gercekten kızlık gururumu asıyor artık :/ bi cesaretle yaptım valla hayatımda ilk defa biri icin yaptım mutlu oluyosunda ezik bi duygu ama biriktiriyorum bi cıkalım süründürmesini cok iyi biliyorum ben onu görücez :D ama orda haklı bn izmire gidince hicbisi yapmasam bile o hic duramaz cünkü öncedende ayrıldımızda bi ara öyle olmustu kıvranmıstı bizde sarılma hastalığı var olmuyo yani :52::52:
canim seviyorsun cok belli ama bir onceki konularda ailenin onay vermediğini yazmissin.tehditler filan da varmis sevgiline yonelik. o taraflari da iyice bi dusun istersen. simdi kaybetme korkusu ve cok ozledgin icin cok cabuk gaza geliyorsun. ne olursa olsun herseye raziym yanimda olsun diyorsun ama ailevi meseleleri de bi düşün ilerde yine ayni şeyleri yaşayabilirsiniz.

canim seviyorsun cok belli ama bir onceki konularda ailenin onay vermediğini yazmissin.tehditler filan da varmis sevgiline yonelik. o taraflari da iyice bi dusun istersen. simdi kaybetme korkusu ve cok ozledgin icin cok cabuk gaza geliyorsun. ne olursa olsun herseye raziym yanimda olsun diyorsun ama ailevi meseleleri de bi düşün ilerde yine ayni şeyleri yaşayabilirsiniz.

Zaten üni var nerden baksan yine 2 seneydi yeniden girdim 4 senelik tercihte buluncm ozamana kadar bi zahmet düzeltsin kendini zaten ynnda olucam oksdar sene snrada doğrulunca cıkınca karsına daha farklı olur hersey diye ümit ediyorum sonucta dicekler düzeltmiskendini iş bakımından birikimide var okadar sene vazgecmemisler ailem essek değil ya anlarlar sonunda diye umut ediyorum:/ napim dayanamıyorum yapamıyorum denedim kalamıyorum onsuz böyle denicez artık..

Ben sizin yazdiklarinizdan hic bisi anlamadim..
Nokta virgul yok sadece soyle desem boyle desem..
Valla helal olsun cocuk hem anlamis hemde cvp vermis :)))

Konularinizi bilmiyorum ama ayrilik soz konusu olmussa sizin bi kac ay sonra izmire gideceginizi bildigi icin baya rahat takiliyo.."ne sen durabilcen ne ben" fln...
Gece verdigi tepkide uykusuzluktan olabilir bilemiyorum..
Bugun verecegi tepki onemli bakalim aricak mi yazcak mi..
Yok hic birini yapmiyosa bence siz izmire bile gitseniz "sen dur"...

Son düzenleme:
konuyu başından sonuna bildiğim iiçiin tamamdır bu iş çocuk demiş işte sen buraya gelince ne sen nede ben duramayacakdıkki zaten diye oda kendinin sana karşı uzak duramayacağını biliyomuş zaten uykusundan uyanmış daha ne desin ohh iyi iyii dün böğürüyodun burda bak bende yazamadım sistem tadilata girdi iyi yaa rahatladım :27:

Bu gelişmeyi 2 saat önce açtıgın konuna da yazabilirdin.An be an gelişmeler için konu açmak ??

Yahu noktalama isaretleri parayla mi satiliyor? Niye kullanmayip, dumduz yaziyorsunuz. Konuyu anlamayamadim. Onceki konulara da bakmadim. Sadece burdan okudugumdan anladigim bu cocuk senden vazgecmis ve sen onu ikna etmeye calisiyorsun. Ama 3-5 sene dedigin sey cok uzun ve daha bugunden senden vazgecen o kadar uzun sure sana bagli kalabilir mi bir dusun derim.

Vazgecmis birini tekrar kendine baglamaya calismak bana gore beyhude bir cabadir

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ay canim yaa bence bu oglanda seni seviyor :16: yoksa kimse gece uykusunu bolup face e girmez. Buarada izmirliyim bende.
Bende nisanlimla uzak iliski yasadim universitede tanistik biz univ.bitti birbirimize uzak yasadik hep. Su gidip yanina sarilsam koklasam dusuncesiyle gecti koskoca 6 yilim :-(
Bizde univden sonra ayrildik. Hep kader bizi biyerde bulustursun diye dua ettim. Ne oldu biliyomusun sevgilim askerligini izmirde hemde benim yarim saat uzagimda yapti. surekli yanina gidiyodum gormeye. Ordan sonra isler ilerledi ve biz 4 sene sonra aramizda daglar yollar olmasina ragmen nisanlandik ve suan cok mutluyuz :16: umarim sizin sonunuzda boyle olur.

Son düzenleme:
Ben sizin yazdiklarinizdan hic bisi anlamadim..
Nokta virgul yok sadece soyle desem boyle desem..
Valla helal olsun cocuk hem anlamis hemde cvp vermis :)))

Konularinizi bilmiyorum ama ayrilik soz konusu olmussa sizin bi kac ay sonra izmire gideceginizi bildigi icin baya rahat takiliyo.."ne sen durabilcen ne ben" fln...
Gece verdigi tepkide uykusuzluktan olabilir bilemiyorum..
Bugun verecegi tepki onemli bakalim aricak mi yazcak mi..
Yok hic birini yapmiyosa bence siz izmire bile gitseniz "sen dur"...

Kusuruma bakmayın, heyecanla ne yazdığımı bilemedim gece elim titriyordu, pekte alışık değilim forumda yazmayada yeni üyeyim. Zamanla daha düzenli yazarım ayrı ayrı başlık açtığım için, kusuruma bakmayın. Heyecandan belki akıl veren insanlar görmez diye, açtım ama bu konu haricinde başka bir konuya, değinmedim. Konular biraz bağlantılı evet. Bunları silip ilk baslıkta mesajlarımı toplayabilirim kusuruma bakmayın, heyecanıma verin.

konuyu başından sonuna bildiğim iiçiin tamamdır bu iş çocuk demiş işte sen buraya gelince ne sen nede ben duramayacakdıkki zaten diye oda kendinin sana karşı uzak duramayacağını biliyomuş zaten uykusundan uyanmış daha ne desin ohh iyi iyii dün böğürüyodun burda bak bende yazamadım sistem tadilata girdi iyi yaa rahatladım :27:

Sistem tadilata girincede belki görünmez, birşey olur diye açtım yeniden konuyu zaten. Sizin sayenizde yazdım, ilk defa yaptım. Onun vermiş olduğu korku vardı. Yoksa siz olmasaydınız. Benim heralde mahsere kalırdı konuşmam. Desem bile burnumdan kıl aldırmazdım...

ayy ne güzel karşılklı aşk kokusu yoğun bir şekilde var. ve evet siz çıkıyorsunuz..