yazdııım gece uyandırdım oğlanı uykusundan :) faceye girdirdim veee kızlarrr

Sen uyari mesaji atinca cvp geldi mi? Yok dimi!
Birak geri cek kendini ilgilendikce pesinde oldukca boyle oluyo..
Ki bana oyle geliyor ki sen aramasan yazmasan o hic aramicak bile.
Bak sinavdan sonra yine sen mesaj atmissin.. Niye atiyosun ki.
Bu adam ilk engelde sirtini donmedi mi zaten?
Benim birikimim yok sana bakamam diyip cekip gitmedi mi?
Ne hayri olur sana? Bu mu sevmek yani?
Boyle sevecek olan hic sevmesin.
Askmis ne aski yaa boyle ask mi olur.
Cicegim bocegim olunca oh ne ala ama araya sorun girince yok ben seni mutlu edemem hadi gule gule..
Bu da erkeklikse dahada birsey demiyorum.

Hiç whatsappa bi defa bakmaan adam geldiğinden beri whatsappa baktı benden beklediğini bildim zaten onun ruhunu bilirim.
Ama o kadar herseye rağmen yapmışım, haksızlık değil mi bu yediremiyorum kendime, gelse biri icimden acımı sevgimi alsa koparsa,
rahatlasamda huzura kavuşsam...:14::14::14::14::14::14:

Uyarı mesajı attım ona inşallah anlar. Anlamazsa birdaha umursamam.

Ama anlamadığım şu bu kadar acı cektik ikimizde, öyle umuyorum. Niye böyle bir çabaya girilir ki bi ego patlamaları aşkta sevgide olur mu bu?
Görüyorsunuz gösterince ilgiyi böyle oluyor..

Çoğunluğu böyle bunların ya :34:

Yazdım sınavın nasıl gecti diye iyi gecti flan dedi böyle bi kac konustuk soğuk konustu ayar oldum bende anlasıldı senin konusasın yok önemsendiğimz yok demekki gece yalnış sanmısım kb iyi günler yazdım flan dedim oda dur pek öyle sayılmaz flan dedi sonra ozaman konusma böyle akıtırım pekmezini diye espriye vurdum sonra yine bi soğukluk bi kendini geri cekme havaları ama bende böyle diyince vites yapıyor amacı ne bunun valla boğucam ya

erkek arkadaşınla böyle şöför nebahat konuşmaları yapma derim ben, ciddiye alınmazsın.
sevdiğim erkek benimle böyle konuşsa cevap bile vermem. kaldı ki kıza hiç yakışmıyor.
sevgiline gelince üstüne düşme derim, elinden geleni yapmışsın, sessizce bekle, bırak o seni merak etsin.

Son düzenleme:
Miyaw,kafam karıştı benim heee,dün sistemde tadilat vardı sanırım,bir gitti,giremedim sonra.Gündüz de giremiyorum ben pek,şimdi girdim.Bu arada karıştırmışsın birşeyler :1: Yeni açtığın burası değil mi?

miyavcım şuan görüşmediğiniz günlerin acısını çıkarmak istiyorsu bi sabırsızlık var netleşsin güven versin istiyosun hepsini çok iyi anlıyorum ama unutmaki karşındakide bir erkek yani bizim gibi düşünmeyen bizim gibi yaşamayan bizim gibi konuşamayan insanlar erkekler sen çok düşme üstüne elinden geleni yaptın san görüşmeyelim vs demedi biraz sakin kal aradığında sakince görüş konuş çok sıkma sende arada ara trip tavır yapmadan gayet sakin güzelce konuş gelecek vaad etmeden arkadaş gibi dost gibi ikinizde yıprandınız sorunlar aileler maddiyat vs şuan onu istiyorsan senle her konuştuğunda onada kendinede bi güven huzur ver ki devam etsin tedirgin olmasın yine sorun yaşayacaz diye düşünmesin

Valla hiç anlattığın gibi bi'aşk göremedim ben.

Adam güya ailesinden ötürü fakir ama gururlu çocuğu oynuyo sonra kız ben hep yanındayım diyo.

Sana göre güya içine dert olmuştu adama söylediklerin ama gel gör ki adamın onca şeye verdiği cevap "ama benim yatmam lazım yarın erkenden ise gitmem lazım uykum var".

"Yav he he uzatma hadi" demiş kadar olmuş yani.

Ayrıca attığın mesaja bakarsak yaşın da küçük bence ailene kulak ver.

telden aradım uyuyomuş garipim dedim faceye bak bisi mi oldu hıı diye sonra girdi yazdım iste burda konuşma:)

Ben: buna bu sefer inandırdım mı bilmiyorum ama ben dayanamadım yalan söylemeye kalbim sıkıstı kac zamandır hissediyordum iyi değilsin diye belki böyle dersem iyi hissedersin diye düsündüm deli olduğumu düsünüceksin ama sanki düsündüğünde hissettiğinde bna malum oluyo gibi geliyor maddiyattan bıraktın beni ailen yüzünden benim ailem yüzümden desem ki sana olsun biz devam edelim 2 yıl 5 yıl ne kadar sürerse sensiz olmuyo napalım düsünürüz ozmn geldiğinde bi yol simdi neyin ayrılığı desem olmucaksada ulan kardır desem kesin izmirde okumam cıksama bile yarım saatlik yerde okcm kesin ama desem
ne dersin dayanamadım böyle olmaya bitmeye bak ögürüyosun beceremiyorum sen rahat ol diye senin kadar iyi yapamıyorum işte hazirana girdik 2 aya ordayım 2 ay sonra yeniden baslasak desem beklesen desem bi kere sarılmadan ölmesek desem mümün ölümlü dünya desem
zaten 2 4 yıl arası ünversite okucam ben evlilik zaten suan olmaz desem böyle baskı olmaz desem harca ulan bizi desem desemde hep sana
desem? olmaz mı..

O: salak kız zaten sen izmire gelince ne sen durabilcen ne ben

bilmiomsn

sanki
ama benim yatmam lazım yarın erkenden ise gitmem lazım uykum var dedi
yazdı bende ozaman eylülde görüsürüz dedim

iyi geceler deli :) dedi simdi noldu biz cıkıyomuyuz oldu mu bu iş?? yorumlarr??:8::8::52::52::52::52::38::38::37::54:

Canım en son ne oldu,nasıldı durum onu bir yazar mısın?

Canım en son ne oldu,nasıldı durum onu bir yazar mısın?

Ya abla suan mesafeli konusuyor yani nasıl anlatsam yeniden tanısır gibi bazı seylerde dayanamıyor karısıyor veya kıskandığını hissediyorum ama belli etmiyor uzak duruyor ama konusuyor bnle facedende ekledi. Sevgili değiliz karışık bi durum biranda aynı olamazmıs bnde gerci olamam yanyana görüsmekte lazım tabi bilmiyorum artık kafa yormak istemiyorum bnde zamana bırakıcam

miyavcım şuan görüşmediğiniz günlerin acısını çıkarmak istiyorsu bi sabırsızlık var netleşsin güven versin istiyosun hepsini çok iyi anlıyorum ama unutmaki karşındakide bir erkek yani bizim gibi düşünmeyen bizim gibi yaşamayan bizim gibi konuşamayan insanlar erkekler sen çok düşme üstüne elinden geleni yaptın san görüşmeyelim vs demedi biraz sakin kal aradığında sakince görüş konuş çok sıkma sende arada ara trip tavır yapmadan gayet sakin güzelce konuş gelecek vaad etmeden arkadaş gibi dost gibi ikinizde yıprandınız sorunlar aileler maddiyat vs şuan onu istiyorsan senle her konuştuğunda onada kendinede bi güven huzur ver ki devam etsin tedirgin olmasın yine sorun yaşayacaz diye düşünmesin[/QUOTE

Evet tamda bu işte böyle yapmam lazım suan seri kanlı olmam lazım ama canımıda yakıyor böyle davranması işte rahat olmam lazım.. Telden giriyorum buarada kusura bakmayın anca yazabiliyorum.

miyavcım şuan görüşmediğiniz günlerin acısını çıkarmak istiyorsu bi sabırsızlık var netleşsin güven versin istiyosun hepsini çok iyi anlıyorum ama unutmaki karşındakide bir erkek yani bizim gibi düşünmeyen bizim gibi yaşamayan bizim gibi konuşamayan insanlar erkekler sen çok düşme üstüne elinden geleni yaptın san görüşmeyelim vs demedi biraz sakin kal aradığında sakince görüş konuş çok sıkma sende arada ara trip tavır yapmadan gayet sakin güzelce konuş gelecek vaad etmeden arkadaş gibi dost gibi ikinizde yıprandınız sorunlar aileler maddiyat vs şuan onu istiyorsan senle her konuştuğunda onada kendinede bi güven huzur ver ki devam etsin tedirgin olmasın yine sorun yaşayacaz diye düşünmesin

Valla hiç anlattığın gibi bi'aşk göremedim ben.

Adam güya ailesinden ötürü fakir ama gururlu çocuğu oynuyo sonra kız ben hep yanındayım diyo.

Sana göre güya içine dert olmuştu adama söylediklerin ama gel gör ki adamın onca şeye verdiği cevap "ama benim yatmam lazım yarın erkenden ise gitmem lazım uykum var".

"Yav he he uzatma hadi" demiş kadar olmuş yani.

Ayrıca attığın mesaja bakarsak yaşın da küçük bence ailene kulak ver.

Sizin görüsünüzdür saygı duyarım. Aşk konusunda her bayan cocuklaşır ne diyeceğini bilmez ki tam olay olurken paylastım cünkü burdaki üyelerin tavsiyesinden güc alarak ilk defa açıldım. Karakterimi bilmiyorsunuz benide tanımıyorsunuz doğal olarak. Ben ilk defa aşık oldum tek zaafımda aşıkken cocuklaşmak. 21 yaşına girdim yolun başındayım tabi ama pekte cocuk sayılmam sağolun yinede saygı duyarım. Belki anlattıklarım boş gelebilir ama yaşadıklarımın eksiği var emin olun benim açımdan kolay değildi.

ya yaşadıklarınızın etkisi var yüzyüze görüşünce geçecek hepsi sen işin zor kısmını atlattın sakinleş sadece onada zaman ver seni aradığında sakın hemen hata ettin kib bay falan deme fevri asla olma seni aradığında aksine huzur bulsun ki seni aramak görüşmek istesin ki sende onla ol istediğinle ol acı çekme bir daha umarım daha iyi olur gün geçtikçe

Ya abla suan mesafeli konusuyor yani nasıl anlatsam yeniden tanısır gibi bazı seylerde dayanamıyor karısıyor veya kıskandığını hissediyorum ama belli etmiyor uzak duruyor ama konusuyor bnle facedende ekledi. Sevgili değiliz karışık bi durum biranda aynı olamazmıs bnde gerci olamam yanyana görüsmekte lazım tabi bilmiyorum artık kafa yormak istemiyorum bnde zamana bırakıcam

Şimdi canım bak,kolay değil,zor süreçler bunlar,yaşadıklarınızı anlattın yani ben başından itibaren düşünerek yazıyorum şu an.Erkekler bizim gibi değiller pek.Hele konular can sıkıcı şeyler hakkındaysa.Kaldı ki erkek arkadaşın ve ailesi de rencide oldu ne de olsa,kimbilir o da kendi yakınları tarafından nasıl konuşmalara maruz kaldı.Sen nasıl ailen ve onun arasında kaldıysan,o da kalmış olabilir.Öyle ya da böyle zaten şu an maddi açıdan sıkıntısı da var.Bir yandan da çalışma hayatı.Bak senin şunu netleştirmen lazım.Yazdıklarını okumaya çalıştım çünkü bu başlık altındaki yorumlarını yani.Bir yandan hem herşeye rağmen çok sevdiğim için ben varım,yeter ki onunla olayım,sürsün bu ilişki düşüncesinde yazıların.Ama bir yandan da ben uğraşamam böyle tavırlarla,ben hak etmiyorum böyle yapmasını vs.. gibisinden yazdıkların var.Zaten şu süreçte çok hassas bir durumda ilişkiniz.Ben net söylüyorum,o bunu yaptı ben de şöyle misilleme yapayım,o böyle dedi ben de şöyle lafı yapıştırayım kafasıyla olmaz bu iş.Pekmezini akıtırım filan gibi bir tavırla,ağızla da yaklaşma derim.Ben anlıyorum sen duygusal yaklaşımlar bekliyorsun ama erkekler böyle değil işte.O zaten bunalmış durumda şu an,öyle canım cicim gülüm olayına girmez.Peki ben diyeceksin,ben sanki çok mu rahatım?Evet değilsin,sen de çok üzüldün,acı çektin biliyorum.Fakat ben-sen olayına getirirsen bu durumu pek hayırlı olmaz.Bak sonuçta hiç cevap vermemiş değil sana,facebook tan eklemiş.Ama bence zamana ihtiyaç var bazı şeyler için.Sen emek verip ilişkin adına ılımlı,olumlu,sakin yaklaşmana rağmen baktın hiç arayıp sormuyor,hiç umursamıyor.O zaman tamam,daha da uğraşma.Fakat en azından birsüre fazla üzerine gitme derim.Bana göre laf çarpıtma,bak şöyle olursa böyle olur ona göre gibisinden bir tavır,o bana böyle yaptı al ben de ona şöyle yaparım gibisinden misillemeler ters teper şu sıralarda.

Şimdi canım bak,kolay değil,zor süreçler bunlar,yaşadıklarınızı anlattın yani ben başından itibaren düşünerek yazıyorum şu an.Erkekler bizim gibi değiller pek.Hele konular can sıkıcı şeyler hakkındaysa.Kaldı ki erkek arkadaşın ve ailesi de rencide oldu ne de olsa,kimbilir o da kendi yakınları tarafından nasıl konuşmalara maruz kaldı.Sen nasıl ailen ve onun arasında kaldıysan,o da kalmış olabilir.Öyle ya da böyle zaten şu an maddi açıdan sıkıntısı da var.Bir yandan da çalışma hayatı.Bak senin şunu netleştirmen lazım.Yazdıklarını okumaya çalıştım çünkü bu başlık altındaki yorumlarını yani.Bir yandan hem herşeye rağmen çok sevdiğim için ben varım,yeter ki onunla olayım,sürsün bu ilişki düşüncesinde yazıların.Ama bir yandan da ben uğraşamam böyle tavırlarla,ben hak etmiyorum böyle yapmasını vs.. gibisinden yazdıkların var.Zaten şu süreçte çok hassas bir durumda ilişkiniz.Ben net söylüyorum,o bunu yaptı ben de şöyle misilleme yapayım,o böyle dedi ben de şöyle lafı yapıştırayım kafasıyla olmaz bu iş.Pekmezini akıtırım filan gibi bir tavırla,ağızla da yaklaşma derim.Ben anlıyorum sen duygusal yaklaşımlar bekliyorsun ama erkekler böyle değil işte.O zaten bunalmış durumda şu an,öyle canım cicim gülüm olayına girmez.Peki ben diyeceksin,ben sanki çok mu rahatım?Evet değilsin,sen de çok üzüldün,acı çektin biliyorum.Fakat ben-sen olayına getirirsen bu durumu pek hayırlı olmaz.Bak sonuçta hiç cevap vermemiş değil sana,facebook tan eklemiş.Ama bence zamana ihtiyaç var bazı şeyler için.Sen emek verip ilişkin adına ılımlı,olumlu,sakin yaklaşmana rağmen baktın hiç arayıp sormuyor,hiç umursamıyor.O zaman tamam,daha da uğraşma.Fakat en azından birsüre fazla üzerine gitme derim.Bana göre laf çarpıtma,bak şöyle olursa böyle olur ona göre gibisinden bir tavır,o bana böyle yaptı al ben de ona şöyle yaparım gibisinden misillemeler ters teper şu sıralarda.

Haklısın abla, ama laf cok carpıtıyor o görmezden geliyorum bi söküğü öbür söküğünü tutmuyoki dikeyim:) yakınlığa getiriyo farkediyor sonra hop toparlıyor kendini ama sonuna kadar haklısın dediğini uygulucam spor salonuna yazılıcam yarın sarkmalarımı toparlarım hem kafam dağılır sınavlarda var bos kaldım mıda cıkarım arkadaslarla dısarı kafa dağıtırım böyle rahatlatırım kendimi diye düsünüyorum. Beni yeniden olgun mantıklı bu kızda huzur mutluluk var kanısı varmasını cok istiyorum bunun icin acı cekeyim sorun değil ama inş başarıcam.

Haklısın abla, ama laf cok carpıtıyor o görmezden geliyorum bi söküğü öbür söküğünü tutmuyoki dikeyim:) yakınlığa getiriyo farkediyor sonra hop toparlıyor kendini ama sonuna kadar haklısın dediğini uygulucam spor salonuna yazılıcam yarın sarkmalarımı toparlarım hem kafam dağılır sınavlarda var bos kaldım mıda cıkarım arkadaslarla dısarı kafa dağıtırım böyle rahatlatırım kendimi diye düsünüyorum. Beni yeniden olgun mantıklı bu kızda huzur mutluluk var kanısı varmasını cok istiyorum bunun icin acı cekeyim sorun değil ama inş başarıcam.

Laf çok çarpıtıyor demişsin ya canım,örneklesene mahsuru yoksa.Hangi konuda mesela laf çarpıyor,nasıl cümleler sarf ediyor?Kafanı dağıtma konusunda aynen yazdığın gibi.Sadece bu duruma odaklanınca stres olacaksın,normal ,doğal olabilecek davranışlarında etkilenecek bu sefer.

Laf çok çarpıtıyor demişsin ya canım,örneklesene mahsuru yoksa.Hangi konuda mesela laf çarpıyor,nasıl cümleler sarf ediyor?Kafanı dağıtma konusunda aynen yazdığın gibi.Sadece bu duruma odaklanınca stres olacaksın,normal ,doğal olabilecek davranışlarında etkilenecek bu sefer.

Mesela diyorki senin gibi trip atmam benim facemde senin facendeki gibi yorum atan olmaz veya gecmiste yaptığımz anılardan laf carpıtma yapıyor ben görmemezlikten geliyorum veya kızıllardan hoslanırım ben bizim iş yerinde su kızlar bna sunu dedi diye konu acabiliyor kıskandırmak icin
coğu yalan tabi :) evet o yüzden düsünmemem lazım yani eski huzur veren sevdiği insan olup hem normal konusur bi sekilde değer verdiğimi cok hissettirmeden yapmam lazım ilk defa yapıcam biliyormusun :) hayatımda hiç böyle duygularımı geri çekmemiştim bu kadar yani düsünmemiştim olduğu gibi yaşamayı sevdim hep ama işte erkeklere o gelmiyor.

ya yaşadıklarınızın etkisi var yüzyüze görüşünce geçecek hepsi sen işin zor kısmını atlattın sakinleş sadece onada zaman ver seni aradığında sakın hemen hata ettin kib bay falan deme fevri asla olma seni aradığında aksine huzur bulsun ki seni aramak görüşmek istesin ki sende onla ol istediğinle ol acı çekme bir daha umarım daha iyi olur gün geçtikçe

Teşekkür ederim ablacım.. :) bu erkeklerin ortak tek istediği huzur değil mi ne olursa olsun illada huzur.

Mesela diyorki senin gibi trip atmam benim facemde senin facendeki gibi yorum atan olmaz veya gecmiste yaptığımz anılardan laf carpıtma yapıyor ben görmemezlikten geliyorum veya kızıllardan hoslanırım ben bizim iş yerinde su kızlar bna sunu dedi diye konu acabiliyor kıskandırmak icin
coğu yalan tabi :) evet o yüzden düsünmemem lazım yani eski huzur veren sevdiği insan olup hem normal konusur bi sekilde değer verdiğimi cok hissettirmeden yapmam lazım ilk defa yapıcam biliyormusun :) hayatımda hiç böyle duygularımı geri çekmemiştim bu kadar yani düsünmemiştim olduğu gibi yaşamayı sevdim hep ama işte erkeklere o gelmiyor.

Canım,onun da böyle laf çarpıtması,kıskandırma maksatlı filan imalarda bulunması hoş değil.Ben onun yaptıkları doğru demiyorum,yanlış anlaşılmasın.Sadece şu dönem belli durumlar,eskiye dayalı şeyler de var diyorsun ya da buradan herşeyi yazamıyor olabilirsin elbette.Ben diyorum ki biraz zamana bırak,telaş yapma,sakin olmaya çalış.Fevri davranma yani.Yaşadıklarınızdan dolayı erkek arkadaşının da kafası karışık olabilir şu dönem,saçmalayabilir.Ya da mahsus,seni denemek için inadına bazı tavırlar takınıyor olabilir.Yapmaması lazım tabii de biraz zaman ver bakalım.Fazla abartmadan arada ona olan duygularını belli et.Bakalım biraz süre geçsin,anlaşılır zaten bence.Biraz zaman geçmesine rağmen baktın hala sevgililik anlamında alakası yok,uzak sana karşı,devamlı mesafeli filan,o zaman da sen elinden geleni yapmış olursun.En azından kafanda keşke,acaba kalmaz.

Bana bir abla gibi nasihat verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bilinçsizim bu konularda hiç ben söyle yapayım saklayım gibi düsünmemistim, o yüzden elime, ayağıma dolandı. Yarın işten gelince yazarsa konusucam sakin güleç normal ama abartmadan duygulara girmeyeceğim. Hüzünlü veya stresli tripli konusmayacağım. Cünkü bu aksam oldu trip yaptım ters tepti bide üsütne iyi geceler yazınca patladı ama sonra yumusattım yani ikinci bi hatamda düzelmez son şansım artık benimle alakalı düsüncelerinin değişmesi için. Yani umarım beni boş aptal düsünmez.

Canım,onun da böyle laf çarpıtması,kıskandırma maksatlı filan imalarda bulunması hoş değil.Ben onun yaptıkları doğru demiyorum,yanlış anlaşılmasın.Sadece şu dönem belli durumlar,eskiye dayalı şeyler de var diyorsun ya da buradan herşeyi yazamıyor olabilirsin elbette.Ben diyorum ki biraz zamana bırak,telaş yapma,sakin olmaya çalış.Fevri davranma yani.Yaşadıklarınızdan dolayı erkek arkadaşının da kafası karışık olabilir şu dönem,saçmalayabilir.Ya da mahsus,seni denemek için inadına bazı tavırlar takınıyor olabilir.Yapmaması lazım tabii de biraz zaman ver bakalım.Fazla abartmadan arada ona olan duygularını belli et.Bakalım biraz süre geçsin,anlaşılır zaten bence.Biraz zaman geçmesine rağmen baktın hala sevgililik anlamında alakası yok,uzak sana karşı,devamlı mesafeli filan,o zaman da sen elinden geleni yapmış olursun.En azından kafanda keşke,acaba kalmaz.

Haklısın ama su teorin cok doğru inadına tavır takınıyor. Zaten geri istediğini kuzenine söylemis gecen gün kendini güya ağırdan satıcak.
Ben biraz şey nasıl anlatsam fazla güvenirim kendime egoluda diyebiliriz böyle olmak yani baya zorluyor beni susmak alttan almak flan oda öyle
yapıda bir insan hatta bendende beter diyebilirim. Cok inatcıdır. Söyle düsünücem ya görüsmüyoken tam 4 ay hani en fazla durumlarına bakabiliyordun sanki yine aynıymıs gibi düsün rahat ol yazma. bu kadar basit.