yazdııım gece uyandırdım oğlanı uykusundan :) faceye girdirdim veee kızlarrr

Ay canim yaa bence bu oglanda seni seviyor :16: yoksa kimse gece uykusunu bolup face e girmez. Buarada izmirliyim bende.
Bende nisanlimla uzak iliski yasadim universitede tanistik biz univ.bitti birbirimize uzak yasadik hep. Su gidip yanina sarilsam koklasam dusuncesiyle gecti koskoca 6 yilim :-(
Bizde univden sonra ayrildik. Hep kader bizi biyerde bulustursun diye dua ettim. Ne oldu biliyomusun sevgilim askerligini izmirde hemde benim yarim saat uzagimda yapti. surekli yanina gidiyodum gormeye. Ordan sonra isler ilerledi ve biz 4 sene sonra aramizda daglar yollar olmasina ragmen nisanlandik ve suan cok mutluyuz :16: umarim sizin sonunuzda boyle olur.

Teşekkür ederim yorumlarınız, cesaretlendirdi beni. Emin olun ki ben hiç, hayatımda böyle bir şeye kalkışmamıştım. Fazla karsı taraftan beklerdim hep burdakiler sayesinde açıldım.. İnş öyle olur canım inş. Ben ilk aylarda cok tersledim o zamanlar ne serefini koydum, nede adamlığını..
Bu tepkisi o yüzden bana seni cok seviyorum demesiyle, aynı geliyor gözüme..

Bu gelişmeyi 2 saat önce açtıgın konuna da yazabilirdin.An be an gelişmeler için konu açmak ??

Haklısınız ama yeni üyeyim üstüne üstlük, heyecandan ölüyordum. İlk defa böyle cesaretli yazdım.. Ölsem yapamazdım, burdaki tavsiyeler olmasaydı onun verdiği bi yandan heyecan, bi yandanda site bakıma girdi, yazarken görülmez yeni gelişmeler diye düşündüm, Gelişmelerden haberdar edin bizi, demişlerdi allah razı olsun, sabırla dinlediler beni.. 3 4 konu açmak 3 günde biraz saçmaydıi kusura bakmayın kirlilik yüzünden.

Haklısınız ama yeni üyeyim üstüne üstlük, heyecandan ölüyordum. İlk defa böyle cesaretli yazdım.. Ölsem yapamazdım, burdaki tavsiyeler olmasaydı onun verdiği bi yandan heyecan, bi yandanda site bakıma girdi, yazarken görülmez yeni gelişmeler diye düşündüm, Gelişmelerden haberdar edin bizi, demişlerdi allah razı olsun, sabırla dinlediler beni.. 3 4 konu açmak 3 günde biraz saçmaydıi kusura bakmayın kirlilik yüzünden.

önemli deil konu açmak yasak da deil boşver anlıyorum seni hadi hayırlısı olsun bırakma peşini saldır :27:sabılrı ol olgun sakin ol ailene bu sakinlikle ne kadar kararlı bi şekilde onu istediğini anlatki desinler yook bu kız kopmayacak ondan napalım ne hali varsa görsünler:52::52:

önemli deil konu açmak yasak da deil boşver anlıyorum seni hadi hayırlısı olsun bırakma peşini saldır :27:sabılrı ol olgun sakin ol ailene bu sakinlikle ne kadar kararlı bi şekilde onu istediğini anlatki desinler yook bu kız kopmayacak ondan napalım ne hali varsa görsünler:52::52:

Ah abla o günlere cok var.. ama gelsin ben yaparım hertürlü ayar :) su süreci atlatalımda zaten şuan baska bölüm okuma isteğim var. İstesemde şuan evlenemem o ozamandı. Yorumlarınız beni mutlu edip yeniden hayata bağlıyor teşekkür ederim. En çok sizin yorumlarınızla cesaretlendim :).

Birde simdi sınavdan gelince, yazayım mı abla ondan mı bekleyeyim.?

Her bir cevabınızda karşı tarafa ayar vereceğinizi, süründüreceğinizi ifade etmenizi anlayamıyorum bir türlü. Kim öğretti size bunu bilmiyorum ama ilişkiler de sürekli ayar yiyen sürünen bağlı olmuyor karşı tarafa. Aksine karşı tarafa ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu hissettirirseniz ilişkiniz uzun soluklu olur. Böyle hem çaba sarfedip hem bulunmaz hint kumaşı gibi davranmaya karşı tarafın çok da dayanabileceğini sanmam . Bence her şeyden önce siz bu bakış açınızı değiştirin. Kimse vazgeçilmez değildir unutmayın

Son düzenleme:
Her bir cevabınızda karşı tarafa ayar vereceğinizi, süründüreceğinizi ifade etmenizi anlayamıyorum bir türlü. Kim öğretti size bunu bilmiyorum ama ilişkiler de sürekli ayar yiyen sürünen bağlı olmuyor karşı tarafa. Aksine karşı tarafa ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu hissettirirseniz ilişkiniz uzun soluklu olur. Böyle hem çaba sarfedip hem bulunmaz hint kumaşı gibi davranmaya karşı tarafın çok da dayanabileceğini sanmam . Bence her şeyden önce siz bu bakış açınızı değiştirin. Kimse vazgeçilmez değildir unutmayın

Cok yaralandım tam hikayemi bilseniz.. sizce peki bugun yazayım mı dün konustuklarımızı hatırlıyormusun diye?

Yaralarınızı onarmak yerine yaralamayı düşünmeyi yanlış buluyorum. Haklı olduğunuZ pek çok konu vardır elbette ama bunu yumuşaklıkla söyleyebildiniz ölçüde vicdanı harekete geçer. Diğer türlü hep başa dönersiniz. Bu arada elbette hatırlayacaktır kaldı ki yazılı bir konuşma bu. Ama erkekler bizim gibi değiller her dakika problemi düşünmezler. Biraz sürece zamana yayın kaldı ki evliliği de düşünmüyorsunuz yakın zamanda tükenip tketmeyin derim ben

Yaralarınızı onarmak yerine yaralamayı düşünmeyi yanlış buluyorum. Haklı olduğunuZ pek çok konu vardır elbette ama bunu yumuşaklıkla söyleyebildiniz ölçüde vicdanı harekete geçer. Diğer türlü hep başa dönersiniz. Bu arada elbette hatırlayacaktır kaldı ki yazılı bir konuşma bu. Ama erkekler bizim gibi değiller her dakika problemi düşünmezler. Biraz sürece zamana yayın kaldı ki evliliği de düşünmüyorsunuz yakın zamanda tükenip tketmeyin derim ben

Haklısınız, yorumlarınız için sağolun. Önerinizi denicem :)

Kusuruma bakmayın, heyecanla ne yazdığımı bilemedim gece elim titriyordu, pekte alışık değilim forumda yazmayada yeni üyeyim. Zamanla daha düzenli yazarım ayrı ayrı başlık açtığım için, kusuruma bakmayın. Heyecandan belki akıl veren insanlar görmez diye, açtım ama bu konu haricinde başka bir konuya, değinmedim. Konular biraz bağlantılı evet. Bunları silip ilk baslıkta mesajlarımı toplayabilirim kusuruma bakmayın, heyecanıma verin.

Erkekler yipraniyorlar malesef biz yipratiyoruz burnumuzdan kil aldirmayarak ..
Benimde var basimda bir tane( Allah yoklugunu gostermesin ), adama hayvandan daha hayvansin dedim :O
Vallah agizdan cikti bikere ne yapim bende ozur diledim tabi sonrada basima kakip duruyo iste :/

En bastan beri konularinizi bilmiyorum ama anladigim kadariyla sevgilinizin birikimi yok isi de iyi degil ailenizde istemiyor cocukta sizden vazgecip kendini geri cekmis..
Valla benim sevgilimide annem istemiyor bana dese ki anan beni istemiyo ben vazgeciyorum senden bende ne seref birakirim ne baska birsey...
Allahtan ben vazgecmem seni almadan gitmem diyorda bende susup oturuyorum ama tabi daha tuzu kuru hele annemle bi catismaya girsin bakalim kararli olacak mi zaman gostericek..

Ama dedigim gibi sevdiginden vazgecmesi hic hos olmamis benim gozumden duserdi sahsen beni sahiplenemeyen ilk engelde yok ben seni mutlu edemicem diyip cekip giden birisi.

Son düzenleme:
Yazdım sınavın nasıl gecti diye iyi gecti flan dedi böyle bi kac konustuk soğuk konustu ayar oldum bende anlasıldı senin konusasın yok önemsendiğimz yok demekki gece yalnış sanmısım kb iyi günler yazdım flan dedim oda dur pek öyle sayılmaz flan dedi sonra ozaman konusma böyle akıtırım pekmezini diye espriye vurdum sonra yine bi soğukluk bi kendini geri cekme havaları ama bende böyle diyince vites yapıyor amacı ne bunun valla boğucam ya

Nolur bir yardımcı olun amacı ne bunun :( niye canımı yakma icersinde nasıl bi yol izlemeliyim bu durumda.. kalbim sıkısıyor.

Hiçbir şey anlamadım. Hem de tek bir kelimesini bile.... Sizin sorununuzu küçük görmüyorum ama bence bundan da büyük bir sorununuz var. Türkçe'yi bilmiyorsunuz!!!

Yazdım sınavın nasıl gecti diye iyi gecti flan dedi böyle bi kac konustuk soğuk konustu ayar oldum bende anlasıldı senin konusasın yok önemsendiğimz yok demekki gece yalnış sanmısım kb iyi günler yazdım flan dedim oda dur pek öyle sayılmaz flan dedi sonra ozaman konusma böyle akıtırım pekmezini diye espriye vurdum sonra yine bi soğukluk bi kendini geri cekme havaları ama bende böyle diyince vites yapıyor amacı ne bunun valla boğucam ya

Çek kendini geri o ana gelicektir yüksek ihtimalle :34:

Çek kendini geri o ana gelicektir yüksek ihtimalle :34:

Uyarı mesajı attım ona inşallah anlar. Anlamazsa birdaha umursamam.

Ama anlamadığım şu bu kadar acı cektik ikimizde, öyle umuyorum. Niye böyle bir çabaya girilir ki bi ego patlamaları aşkta sevgide olur mu bu?
Görüyorsunuz gösterince ilgiyi böyle oluyor..

Son düzenleme:
Benim gelip böyle arkandan koşturmaya uğrasmaya gücüm yok. Yaralıyken sana son gücümle actım kollarımı ben. Fazlasıyla acı cektim. Sanki benim yerimdeymissin gibi davranıyosun aşk bu mu biri böyle yapınca burnundan tüy aldırmamak mı? Ben bunu aştım sen aşıcak zamana nezmn geliceksin? Gercekten sna tükendiğimde mi? Ben sevgi sözcükleri beklemiyorum suan bir iliskide beklmiyorum ama böyle karsımdada umursamaz egolu laflarla durulmasınıda haketmiyorum sandığım aynı en azından ozamanki arkadaslığımz gibi konusuruz diye böyle salak yerine koyulmak değil. Yaptığımdan pisman etme beni.

Böyle bi uyarı mesajı attım ya anlar yada gider. İnanın gücüm yok cok acı cektim bu oyunlara halim yok. Ben haklı olmama rağmen, yaptım bunları ona. Normalde olsa yaparım bi ilgi sonra hop geri çek. Ama cidden o hallere zamanlardan gectim. Kac zamanlık iliski bu zaten yeni birşeyde değil..

Sen uyari mesaji atinca cvp geldi mi? Yok dimi!
Birak geri cek kendini ilgilendikce pesinde oldukca boyle oluyo..
Ki bana oyle geliyor ki sen aramasan yazmasan o hic aramicak bile.
Bak sinavdan sonra yine sen mesaj atmissin.. Niye atiyosun ki.
Bu adam ilk engelde sirtini donmedi mi zaten?
Benim birikimim yok sana bakamam diyip cekip gitmedi mi?
Ne hayri olur sana? Bu mu sevmek yani?
Boyle sevecek olan hic sevmesin.
Askmis ne aski yaa boyle ask mi olur.
Cicegim bocegim olunca oh ne ala ama araya sorun girince yok ben seni mutlu edemem hadi gule gule..
Bu da erkeklikse dahada birsey demiyorum.

Sanki benden öfkesini cıkartıyor, canımın böyle cok yanıycağını iyi biliyor. İyi konusmayalıma getirincede geri vites yapıyor 25 yaşında,
koca adam ya:47::47::47: