• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazdıklarımın aynısını kopyaladım..fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

valla senin için normal desem daha ne tür sorular soracaksın diye beklerim yeminle..linda dur artık görümceyi hastaneye götürdü diye çatladın akşamları arıyor anasını babasını arıyor diye çatlıyorsun ailesinin yanında rahat konuşamıyor diye çatlıyorsun az dur da ..ama dost acı söyler ben sana bu kadar tahammül edemezdim ama herkesin bi sabrı var bence sen şu an uzatmaları oynuyorsun ve mesajına cevap vereyim..
ben erkek arkadaşın olsam tamam linda bitti hadi hoşçakaldan başka cevap yazamazdım :KK66:
Kesinlikle hayr bn aile değerlerine çok Önem veririm
Mesele ailesi değil beni unursanadığını göstermek
Özellikle bu Sevdiğim adamın ailesiyle benim için değerlidir

ağır değil ama sevgilinizin bunalması an meselesi,abisi varken konuşmak istememesi doğal,eşim bekarken ablası falan gelirdi bizde konuşmazdık,ne dertler var bunlar ufacık şeyler,hepte senin konuna denk geliyorum : )
Konuşmaya biliriz ama kırgınlık var arada Sorun halledilmeli

Guzel,yazmisin agir degil bence , sadece senin bu konu icin ne kadar hüzünlü oldugunu görmüyor göremiyor :/ acik bi sekilde kendini güzel ifade etmisin bence bu büyük sprun onun icin hic sorun bile degil :/ ama erkekler genelde öyle degilmi ...? Kadinlar daha ince düsünür duygusaldir :) bu msjndan sonra seni sanlamya caliscaktir inaniyorum:) Ama abisinin yaninda konusmak istememesi bencede dogal .. Birazda akisins birak oldugu kadar olsun yeterki mutlu olun :)))

Sevgiliyken sürekli konuşma taraftarı değilim ama bir kural gibi sadece aksamdan aksama konuşmakta çok garip bence
Tamam akşamları uzun konuşursun ama gün içinde bir mesaj atacak ya da 1 dk sesini duymak için arayacak maillerine bakacak zamanı olmaz mı insanın???
Bir ihtiyacınız olsa ya da dertlesmek isterseniz hayayınızla ilgili birşey danışacak olsanız akşamı mı bekleyeceksiniz böyle sacmalik olur mu??
Bu adam sizin istediğiniz beklediğiniz ilgiyi gösteremeyecek belli bundan sonrasının kararını siz vereceksiniz
Ayrıca mesajınızda ağır birşey de yok hissettiklerini zi yazmıssınız
Artık her şeye hazırlıklıyım
Gündüz arasam açar ama kendisi de arasın istiyorum..o aramayınca bn de aramıyorum zaten ama artık canımı sıkmaya başladı bi insan bu kadar duyarsız olmamalı..tamam alıştım bu düzene ama bn kırgınım ona biliyor insan gündüz de bi şekilde konuşabilir bunun için bile akşam mı beklenir

Ben sana hak verdm acikcasi ne o oyle is gbi belirli bi saatte mi konusur sevgililer. bu bu cocuk cok umursamiyo canm ama ben sadece bu konunu okuyarak yorum yapiyorm. Bu konud bana oyle geldi bi insana ayrilik sinyali veren bi msj atarsan bi sekilde az bi insan oldugnda bile sana cvp yazardi.

linda senin başka bir işin yok herhalde
başa sarıp sarıp duruyorsun
madem mutlu değilsin bitir gitsin
ne bu dırdır vırvır

Ben sana hak verdm acikcasi ne o oyle is gbi belirli bi saatte mi konusur sevgililer. bu bu cocuk cok umursamiyo canm ama ben sadece bu konunu okuyarak yorum yapiyorm. Bu konud bana oyle geldi bi insana ayrilik sinyali veren bi msj atarsan bi sekilde az bi insan oldugnda bile sana cvp yazardi.
Az bi zamani oldugunda diyecektm t9 kurbani oldm:)

Olaya sadece bu konudan yola çıkarak bakmaya çalışıyorum.
Sorunlar insanların boş zamanlarında, kafaları rahatken konuşulur.
Haliyle iş yerinde 5 dakika arayayım da sorunumuzu halledeyim diyecek değil. İcabında saatlerce konuşulabiliyor çünkü. Hadi diyelim gün içinde aradı, arada birisi çağırsa, biri bir şey sorsa, düşündüğünden fazla konuşup zamanı aşsa ve "daha sonra konuşalım mı" dese tepki ne olurdu? Eminim sorunumuz önemli değil mi senin içine varırdı olay ve kavga daha da büyürdü.

Guzel,yazmisin agir degil bence , sadece senin bu konu icin ne kadar hüzünlü oldugunu görmüyor göremiyor :/ acik bi sekilde kendini güzel ifade etmisin bence bu büyük sprun onun icin hic sorun bile degil :/ ama erkekler genelde öyle degilmi ...? Kadinlar daha ince düsünür duygusaldir :) bu msjndan sonra seni sanlamya caliscaktir inaniyorum:) Ama abisinin yaninda konusmak istememesi bencede dogal .. Birazda akisins birak oldugu kadar olsun yeterki mutlu olun :)))
Çok Sağol canım teşekkür ederim umarım anlar..
Bn bunu gece yazdım facebook üzerinden beyefendi bakalım akşam kaçta bakışta cevap vericek..
Evet canım zaten konuşmuyoruz abisi falan olduğunda az yazıyoruz ama kırgınım ona gün boyu hiç aramadı bari akşam yarım saatini benim için ayırsaydı normal bi zamanda konuşmasakta olur..

Merhaba arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi sevgilimde sadece akşamları iş çıkışı Konuşmak beni bunaltıyor artık gündüzde kısa da olsa Konuşmak istiyorum ama biz konuşmaya başladık mı telefonu kapatmıyoruz..
Artık bu duruma da alıştım sevgilim ilgisiz değil akşam da olsa konışuyoruz fakat bi Tartışma olduğunda aramızda sorunun halledilmesi de taa ertesi gün Akşamı buluyor bari sorun olduğunda gün içinde konuşup halledelim dimi..
Ve bn buna kırgınım çok önemli bişey değil ve bu bana 2 gündür doğru düzgün yazmadı konuşmadık sebebi de abisi gelmiş zaten abisiyle sık sık görüşüyorlar.. Bn bekledim dün yine doğru düzgün konuşmayınca şu Mesajı yazdım...

Bana ayırıcak hiç mi vaktin yok ?
Sürekli böyle mi olucak ?
Ben böyle hır gür istemiyorum
karşılıklı anlayış huzur istiyorum..
Sürekli bi tarafın istekleri doğrultusunda olmuyo
Ve sorunlarımızı halledemiyoruz
Ben bazı şeyleri görmezden gelip devam edemiyorum
Seninle iletişim problemi yaşıyoruz problemler konuşulmadan geçildiği için ufacık bi olayda bile patlak veriyo artık
Ben sevdiğim insanla istediğim zaman konuşamıcaksam sıradan bi insandan farkı yok benim için
Ya da sesini duymak konuşmak istediğinde sürekli karşı tarafa bağlı kalmak o ne zaman isterse ancak o zaman konuşabilmek hiç hoş değil..
Bu durumdan hoşnut değilse insan bi yerde olmasa da başka ufacık büyütülmicek bişey de bile karşı tarafa tepki gösterebiliyo geçenki mesele de olduğu gibi çünkü bazı şeyler birikiyo..
Açıkça söylemek istiyorum
Zaten yeterince açık yazdığımı düşünüyorum
Ama duygularımı saklayamıcam
Sen bana karşı vurdumduymaz oldukça aramıza soğukluk giriyo
Senin yapıcı yaklaştığını düşünmüyorum demek ki için rahat bilmiyorum ben rahat olamıyorum çözmek istiyorum ama sen de bu yok geçende söyledim aynısını tenezül edip bakmıyosun bile dün öyle bugün öyle..
Buraya giriyorum unutmaya çalışıyorum ama sen bakmıyosun bile..
Bundan sonra benden bişey bekleme sana karşı çok kırgın hissediyorum...

Sizce ağır mı olmuş arkadaşlar bu yazdıklarım?
Kusura bakmayın uzun oldu kızlar ama paylaşmaya ihtiyacım var..

AĞIR DEĞİLDE
gereksiz dolandırmışsın sözleri
özet geçseydin daha etkili ve akılda kalıcı olurdu
şuan DIRDIR denilen şeye düşmüşsün
erkek arkadaşın eminim ki başını ve sonunu okudu
ortalarını
okurken
dı dı dı dı dı dı
dedi ve geçti

bak ben sana bir tavsiede bulanayım
erkeklere hitap eder ve konulurken
şu dili kullan

NE DÜŞÜNDÜM BİLİYORMUSUN
SEVGİLİM OLMASINA RAĞMEN HAYATIM BOŞ VAKİTLERLE GEÇİYOR
BEKAR BİR ADAM OLSAM KAHVEYE GİDİP OKEY OYNARDIM YADA PlayStation A GÖMÜLÜR HOVARDALIĞA SARARDIM
GÖRDÜĞÜN GİBİ ADAM OLMAK BANA PEK YAKIŞMAYACAK
EN İYİSİMİ DİYORUM AŞKIM
SEN ADAM GİBİ ADAM OL DA
HAYATIMDAKİ YERİNİ BİR DOLDUR
AKŞAMDAN AKŞAMA KONUŞMAK PEK TE DOLU DOLU BİR HAYAT SAYILMAZ DİMİ
SENCE DE ÖYLE DEĞİLMİ SEVGİLİM ;????????????????

Olaya sadece bu konudan yola çıkarak bakmaya çalışıyorum.
Sorunlar insanların boş zamanlarında, kafaları rahatken konuşulur.
Haliyle iş yerinde 5 dakika arayayım da sorunumuzu halledeyim diyecek değil. İcabında saatlerce konuşulabiliyor çünkü. Hadi diyelim gün içinde aradı, arada birisi çağırsa, biri bir şey sorsa, düşündüğünden fazla konuşup zamanı aşsa ve "daha sonra konuşalım mı" dese tepki ne olurdu? Eminim sorunumuz önemli değil mi senin içine varırdı olay ve kavga daha da büyürdü.
Doğru Haklısın canım ama Akşamlar ne güne duruyor 2 gündür sadece nasılsın iyi misin dedi insan yarım saat ayıramaz mı

Doğru Haklısın canım ama Akşamlar ne güne duruyor 2 gündür sadece nasılsın iyi misin dedi insan yarım saat ayıramaz mı
Çok mu tartışıyorsunuz?
2-3 günde bir kavgaya sarıyorsa iş, konuların üzerini kapatmak isteyebilir...

Sevgilin ne iş yapıyor?
Bana bu durumlar çok saçma geliyor.
Oldu da başına bi iş geldi! Kaza geçirdin. Beyfendinin akşam mı haberi olacak?

Üzerine düşme. Düştükçe tepene çıkar.
Devlet memuru canım aynı zamanda iki Üniversite'de okuyor o Yüzden de yoğunmuş
Ağzına sağlık aynısını bn de dedim ölsem ta akşam öğrenecek

2 nedeni olabilir ya sen adamı çok bunaltıyorsun artık konuşmak istemiyor ya da başka biri var.

Sadece bu yazdıklarına bakarak haklısın aynı dert bende de var diyeceğim ama sen ""geçen işyerinden görümceyi dr götürüyor beni aramıyor her akşam 4saat msjlaşıyoruz,bşrkaçgüne bir saat konuşuyıruz ""diyen kızsan,benden hallicesin.Her akşam msjlaşacağınıza telleşsenize.Onu mu yapmıyor..Her akşam telleşirse iki sevgili daha ne ister..

Canım faceden yazdım daha görmedi aksam işten gelince görür artık

Ölürsen de akşam öğrensin güzelim.Yeterki her akşam hiç olmazsa on dk yada mümkünse yarım saat arasın da..

Konu sahibine fazla yüklenmekten yana değilim.
Diğer konularına da göz attım şimdi de, yani kız zaten gun içinde yazışmamayı kabullenmiş kendince uygulamaya çalışıyor. Bir sorunları olduğunda en azından adamın birkaç mesaj atmasını istemesi öyle aşırı anormal bi talep değil yahu. Adam laboratuvarda kapanıp ölümcül deneyler yapan bi bilim adamı değilse şayet.
Zaten bence konu sahibesi bu talepleri sırf şımarıklığından etmiyor. Bilinçaltı, tehlike çanlarının çaldığının farkında, o yuzden bir kaybetme korkusu sarmış, o korku itiyor kızı bunları yapmaya.
Belki abartıyor, saçmalıyor ama şımarıkça bi tavırla değil, korkuyla.

Ha bana kalırsa adam gerçekten de bıkmış olabilir, yazanlar haksız değil. Oluruna bırakman gerek artık konu sahibi, bi kere yaz, sonra ne zaman cevap verirse versin artık.

Back
X