• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazdıklarımın aynısını kopyaladım..fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

Takipte olacağım diğer konunu biliyorum ve sana hak verdiğimi söylemiştim bir insan 5 dakikasını ayırır gün içinde lavaboya bile giderken konuşur insan yahu sevdiğimiz değil mi bu kadar mı önemli aralarda çay içmek yemek yemek bazen deli gibi elimizde telefon dolaşmıyor muyuz kesinlikle bir boşvermişlik var akşam 1 saat konuşursun 4 saat yerine ama gündüz de öldün mü kaldın mı ki çok üzücü ölsem akşama haberi olacak diyorsun o derece sinir bozucu bir mesaj arama olur muhakkak herkes için farklıdır ama normali bence bu benim için böyle olmalı daha doğrusu :KK59:merak ediyorum ne yazacak bakalım :KK14:

Çok mu tartışıyorsunuz?
2-3 günde bir kavgaya sarıyorsa iş, konuların üzerini kapatmak isteyebilir...
Öyle büyük bi sorunumuz olmadı şükür genelde konuşup konuşmama konusunda bn rahatsızlığımı dile getiriyorum bunun için.. Sevgilim bana hiç bi konuda kızmaz istemediği şeyleri her Zaman düzgün bi dille ifade eder.. Bn ona kızdığımda bile Aşkım demediğim zaman ondan bile rahatsızlık duyar kendisi tatlı dillidir

Konu sahibine fazla yüklenmekten yana değilim.
Diğer konularına da göz attım şimdi de, yani kız zaten gun içinde yazışmamayı kabullenmiş kendince uygulamaya çalışıyor. Bir sorunları olduğunda en azından adamın birkaç mesaj atmasını istemesi öyle aşırı anormal bi talep değil yahu. Adam laboratuvarda kapanıp ölümcül deneyler yapan bi bilim adamı değilse şayet.
Zaten bence konu sahibesi bu talepleri sırf şımarıklığından etmiyor. Bilinçaltı, tehlike çanlarının çaldığının farkında, o yuzden bir kaybetme korkusu sarmış, o korku itiyor kızı bunları yapmaya.
Belki abartıyor, saçmalıyor ama şımarıkça bi tavırla değil, korkuyla.

Ha bana kalırsa adam gerçekten de bıkmış olabilir, yazanlar haksız değil. Oluruna bırakman gerek artık konu sahibi, bi kere yaz, sonra ne zaman cevap verirse versin artık.
Aynen öyle çok hislerime tercüman oldunuz artık öyle yapıcam başka yolu yok ama her şeye hazırlıklıyım yoruldummm

Düzenli olarak bir hafta bile günlük on dk konuştuğumuzu hatırlamam.Bir yılı geçti kamerada ondk görüşmelerimiz inan onbeşi yirmiyi geçmemiştir.Faceden gece 23 gibi "Nasılsın napıyon" yazarak sevgililik geçirmek istiyor.Kamerada ciddi sıkıntı yaşatıyor.Ayrılmak istiyorum bırakmıuor.Bir ay oldu terkettim,arada arıyor.not;yurt dışında ve iş için sınava hazılanıyor.İnternete ulaşması zor değil,evinde interneti bazı zamanlar oldu ,ozanan dahi tavrı aynı oldu.Şuan evinde neti var.Hergün on dk kamerada görüşemem diye ilgisizlij abidesi olmanın uğraşını veriyor.Sınava girmeyi de ertelemiş beyefrndi ocağa.çalışamamış.Benle çok görüştü ya normal tabi..

Takipte olacağım diğer konunu biliyorum ve sana hak verdiğimi söylemiştim bir insan 5 dakikasını ayırır gün içinde lavaboya bile giderken konuşur insan yahu sevdiğimiz değil mi bu kadar mı önemli aralarda çay içmek yemek yemek bazen deli gibi elimizde telefon dolaşmıyor muyuz kesinlikle bir boşvermişlik var akşam 1 saat konuşursun 4 saat yerine ama gündüz de öldün mü kaldın mı ki çok üzücü ölsem akşama haberi olacak diyorsun o derece sinir bozucu bir mesaj arama olur muhakkak herkes için farklıdır ama normali bence bu benim için böyle olmalı daha doğrusu :KK59:merak ediyorum ne yazacak bakalım :KK14:
Telefondan Yazdığım için uzun tutamıyorum canım haber veririm gelişmeleri..
Aynen öyle beni gömecekler öyle haberi olucak..

3 gune 1 ayni mevzudan konu acacak demistim.Okumadim yazdigini yine gunduz arayip konusup konusamama davasimi biri he desin.

Normal mi bu
Bn mi abartıyorum
Insan sevdiğiyle kırgın olmaya dayanabilir mi
Iki gündür doğru düzgün yazmadı aramayı geç

hayır insan sevdiğiyle kırgın olmaya dayanamaz, karşındakinin neye "kırgın" olduğuna göre göreceğin, göstereceğin tavır değişir ama.

Sen konuşamamaktan kırgınsın, akşamları bir iki saat yetmiyor - 4 saat yazmıştın - yine telefonda 2 saat konuştuktan sonra uyudu, seven seven insan uyur mu? dedin, sevdiğin insanı tamamen kendin gibi bilme, karşındaki insan öncelikle, çalışıyor, yoruluyor ve uyuyor, her dakka senle aynı şekilde davranamaz. Sevgilisiniz siz, 19 mayıs hareketi yapmayacaksınız aynı anda. Öğle tatilinde 5 dakka beni arayamaz mı? diye dertleneceğine bir gün kırgınlık yapma da değişik muhabbet konusu bul, ilgisini canlı tut ki uyumasın, her daim seni avutmakla uğraşamaz, yayman lazım bunu, bazı kırgınlarının aslında kırgınlık olmadığını anlaman lazım, 20 kere kırıldıysan 5 tanesi saçma sebeptendir çünkü. Başkasının konuşma süresiyle kıyas yapılmaz mesela. Biz eşimle aynı kanepede 8 saat hiç konuşmadan oturabiliyoruz, bize göre çok normal, çünkü kitabım var elimde, o da kod yazıyor. Başkası gelse neden konuşmuyorsunuz küs müsünüz? der, sadece o 8 saate denk geldiği için. Hiç bir seven insan o kadar uzun süre konuşmadan oturamaz, boşan bence diye boş boş laf eden olursa ne yapayım yani? İkimiz de şikayetçi değiliz ki bu durumdan? Aşk hayatımızı bir film şeridi gibi gözünün önünden mi geçireyim? İlk günden beri böyle miyiz hayır, iki gün boyunca uyumadan konuştuğumuz da oldu operatörleri zengin de ettik veya o ay hiç fatura ödemedik.

Mutlu hissettiği/n zamanlar çok olsun ki, bu sefer sen/o üzgün hissettiğinde bu sefer seni tekrar mutlu etmek için çabalamaktan çekinmesin. Kadını erkeği yok yani bu işin, çoğunlukla ne hissediyorsan ona göre devam edersin.

Benimle hiç bir sorununu paylaşmıyor, sorsam hiç cevap alamıyorum her zaman asık suratlı ve sinirini benden çıkarıyor diyen insana "seni yeterince sevmiyor, ayrıl" demek de "normal" mesela da, bunu soran insan her sorun paylaşıldığında, "ben sana demiştim, salaksın işte" gibi cevap veriyor belki ve ayrıl lafı diğer tarafın kurtuluşu oldu? bilemiyoruz ki..

O mesaj, yeter artık! akşamları arıyorum, zaten yorgun oluyorum iki günde bir, bi de kapris mi çekeceğim kafasıyla okunabilir. Şaşırma, özet olarak. Pfff iki gün daha çekeyim tribini bari, yine mızmızlanıyor kafasıyla da okunabilir. Çok doğru söylüyorsun aşkım bundan sonra tam senin istediğin gibi davranacağım, artık sen ne dersen o cevabını ve altını dolduracak hareketleri sakın bekleme ama çünkü yarın memuriyetten istifa etmeyecek, okulunu bırakmayacak, ablası hala hamile olacak. Yarın yine sabah kalkıp yoğun gününe başlayacak, beğenmesen de bu böyle.

Son düzenleme:
Gun icinde 5 dakika ayirip, nasilsin, ne yapiyosun diyebilir, alt tarafi 5 dakika :110:

Telefondan Yazdığım için uzun tutamıyorum canım haber veririm gelişmeleri..
Aynen öyle beni gömecekler öyle haberi olucak..

Allah korusun tabi ki belki ona göre bu normaldir dediğim gibi herkesin düşüncesi farklı ama bu durum seni rahatsız ediyor mu orası kesin o yüzden kendini üzeceğine yazman anlatman doğru olmuş aldığın cevaba göre ne yapacağına karar verirsin ya bu şekilde yaşayacaksın ya da seninle aynı düşüncelere sahip biriyle olacaksın yapacak bir şey yok :cool:Eski konunda demiştim yine arkasındayım akşamları 4 saat konuşmak benim için fazla ama gündüzleri hiç konuşmamak bu çok tuhaf bunun bir ortası bence bulunabilir yeter ki isteyin akşamları çok daha az mesajlaşma konuşma gün içerinde bir kaç dakikalık haberleşme gayet normal devam edecektir :KK28:

Abisinin gelmemesi yazmamak için bir bahane değil bence. İnsanın sevdiğine ayıracak zaman bulması bu kadar zor değil. Tabiki abisine vakit ayıracak ilgilenecek ama bunun bedeli 2 gün boyunca sana yazmamak olmamalı. Ben tepkinde abuk subuk yada çok ağır bir durum göremiyorum.. Tabiki içinden geçenleri sevgilin ile paylaşacaksın ki orta yol bulasınız.

Bence artık sevgilinizin sabrının sınırlarını zorluyorsunuz o mesaj da tüy dikebilir tüm mesajların böyle biz daraldık k bu çocuk nasıl daralmasın. Daha yeni açtığın konuda çocuk alt tarafı bir akşam arkadaşlarıyla görüşmüş şarjım az aşkım merak etme diye de mesaj atmış saat daha 21.30 bu saate kadar konuşmamak normal mi demiştin oysa konuştuğunuz zaman saatlerce konuştuğunuzu kendin söyledin bir akşam az konuşsanız ne olur, bir akşam ağabeyine zaman ayırsa aramasa ne olur gündüz hiç konuşmuyor değil sadece kısa görüşüyorsunuz ama bakın aradım mı kapatmak bilmiyoruz diyorsunuz çalışıyor bu insan. Yine başka konuda vay efendim bana zaman ayırmıyor ablasını doktora götürmüş dediniz ya bu sağlık yani gezmeye götürmedi ya çok takıntı yapmışsınız 7-24 yanınızda olamaz bu insan sorun varsa akşam da konuşulur işyerinde ayak üstü aceleye getirip konuşmak istemiyor belki. Yani sonra da burada ayrıldık diye ağlamayın çünkü sonunuz yakın.

Artık her şeye hazırlıklıyım
Gündüz arasam açar ama kendisi de arasın istiyorum..o aramayınca bn de aramıyorum zaten ama artık canımı sıkmaya başladı bi insan bu kadar duyarsız olmamalı..tamam alıştım bu düzene ama bn kırgınım ona biliyor insan gündüz de bi şekilde konuşabilir bunun için bile akşam mı beklenir
Beni anlatıyorsun resmen. Ben sevgilimle 1 gün hiç konuşmayıp 2.günün akşamında sadece napıyorsun diye konuştuğumu biliyorum. O yüzden seni anlıyorum, insan önemsenmek istiyor. Onlara göre "seviyorum daha ne yapayım?" mantığı ama insan ilgi göstermediği birini nasıl sevebilirki?

Bence artık sevgilinizin sabrının sınırlarını zorluyorsunuz o mesaj da tüy dikebilir tüm mesajların böyle biz daraldık k bu çocuk nasıl daralmasın. Daha yeni açtığın konuda çocuk alt tarafı bir akşam arkadaşlarıyla görüşmüş şarjım az aşkım merak etme diye de mesaj atmış saat daha 21.30 bu saate kadar konuşmamak normal mi demiştin oysa konuştuğunuz zaman saatlerce konuştuğunuzu kendin söyledin bir akşam az konuşsanız ne olur, bir akşam ağabeyine zaman ayırsa aramasa ne olur gündüz hiç konuşmuyor değil sadece kısa görüşüyorsunuz ama bakın aradım mı kapatmak bilmiyoruz diyorsunuz çalışıyor bu insan. Yine başka konuda vay efendim bana zaman ayırmıyor ablasını doktora götürmüş dediniz ya bu sağlık yani gezmeye götürmedi ya çok takıntı yapmışsınız 7-24 yanınızda olamaz bu insan sorun varsa akşam da konuşulur işyerinde ayak üstü aceleye getirip konuşmak istemiyor belki. Yani sonra da burada ayrıldık diye ağlamayın çünkü sonunuz yakın.
Gündüz konuşuyoruz diye bişey yazdığımı hatırlamıyorum ben.. Ablasına takmışsınız nerden yazdım bilmiyorum bn sağlık sorunu değil ayırıcı hamile ve sevgilim gitmese de olurdu anne diğer abla da var mecbur kalsa gitmese bn git derim zaten sizinle bilmiyorum..mesele ablası değil istediği zaman vakit bulabiliyor bir beş dkda bana ayırabilir diyorum..

Beni anlatıyorsun resmen. Ben sevgilimle 1 gün hiç konuşmayıp 2.günün akşamında sadece napıyorsun diye konuştuğumu biliyorum. O yüzden seni anlıyorum, insan önemsenmek istiyor. Onlara göre "seviyorum daha ne yapayım?" mantığı ama insan ilgi göstermediği birini nasıl sevebilirki?
Aynen biz her akşam mutlaka Konuşuyoruz ama insan belirli saatlerde değil de az ve arada Konuşmak istiyor

Su adamlara bu kadar cok sey yazip kendilerini bu kadar onemli hissettirmeyin yahu...

Konu sahibi yazdiklarin istedigin etkiyi yaratmayacak..yazmamalisin.bu kadar.cok sey... Cidden...

Su adamlara bu kadar cok sey yazip kendilerini bu kadar onemli hissettirmeyin yahu...

Konu sahibi yazdiklarin istedigin etkiyi yaratmayacak..yazmamalisin.bu kadar.cok sey... Cidden...
Neden peki bn tepkili olduğumu bile düşünmüştüm

Neden peki bn tepkili olduğumu bile düşünmüştüm

sorun kendini ifade etme biçimin, tepkili olman değil. bu kadar uzun şey gereken mesajı diğer tarafa vermez.
şunun yerine sen aradığında günüm daha güzel geçiyor deseydin arada bir, zaten konu açmayacaktın.

sorun kendini ifade etme biçimin, tepkili olman değil. bu kadar uzun şey gereken mesajı diğer tarafa vermez.
şunun yerine sen aradığında günüm daha güzel geçiyor deseydin arada bir, zaten konu açmayacaktın.
Bu mu yani ?
Çok denedim

Back
X