yazdıklarınız beni sabırsızlandırıyor

kuzu_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
46
0
86
Tekirdağ
daha adetime 7-8 gün var ama buraya takıldıkça acabalar içimi kemiriyor daha fazla bekleyemeyeceğim ve bir test alıcam. bir hafta önceden belli olur olurmu öyle aman aman bir belirtim yok ama gögüslerim çok acıyor

canım bende senin gibiyim okudukça hevesleniyorum.inşallah hamilesindir ama bence biraz daha bekle istersen test için

canım inşallah hamilesindir ben 8+2 günlük hamıleyım adet tarıhıne kaç gun var acaba 10 gün varsa çıkmaz canım boşuna yapıp da kendını üzme hem şuan pek bır belırtın de yokmuş bekle derim ben

:sm_cool:anacım bu topik hamile olmayanı bile hamile eder vallaaa ..takılmaya devaaaaammmhihoyyythihoyyyt

kızlar hamilelik hastası olduk şu an size yazarken dahi kendimi dinliyorum karnıma arada bir kasılma giriyor ve hala giriyor belkide diyorum sonra boşuna kendini umutlandırıp kandırma ama diyorum sonra test almayı da else nin dediği gibi beklemem lazım daha vaktim var bir haftada olsa şimdi bunun umudu bile beni heycanlandırıyor bunu bari doyasıya yaşayım

hamile gibi hissetmek bile insanı mutlu ediyor di mi?:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…