- Konu Sahibi geranimo85
-
siz çok şanslıymışsınız ki transferiniz ertelenmiş
ben transferimden 5 gün sonra ohss olduğumu öğrendim 3. dereceden devam etti ohss gebelikte olunca
13 gün hastane yatışım oldu 19 litre su topladım ama karın içi olarak değil ayak parmaklarıma kadar şiştim yumurtalıklarım 13 cm ve 16 cm olarak ölçüldü gençte sayılmam yaşım 36 zayıfta değildim 57 kilo idim evet pcos luyum 35 adet yumurtam oluştu ve 25 adeti olgun çıktı ama yinede transferim ertelenmedi çok zor bir dönemdi ama bebişlerim dursunda ben her şeye razıyım derken 9+6 günlükken geçtiğimiz salı günü ilaçla bebeğimide düşürmek zorunda kaldım şimdi çok zor bir dönemden geçiyorum tüm dengem bozuldu onca iğne ilaç serum aldım çok fazla canım yandı ama dayandım nedenim vardı
bunları yaşamamış olmanız gerçekten güzel sonrası daha zor oluyor çünki
doktorunuza teşekkür edin transferinizi ertelediği için
çok geçmiş olsun arkadaşlar... üzücü... can sıkıcı... peki neden böyle bir durum oluşuyor??? doktorun açıklaması ne oldu?
genelde polikistik over durumu olanlar rastlanıyor yumurtalıkların aşırı uyarılmasından kaynaklanan bi durum karında yumurtalıkta vs sıvı toplanması oluşuyor gebelik öncesi çok ağır olmasada gebelik başlarsa beta hcg bu durumu daha da arttırıyor serada gördüğümüz gibi kesinlikle transfer işleminin ertelenmesi gereken bi durum
yaşanılan sıkıntıların en kısa zamanda bebek müjdesiyle unutulmasını diliyorum. Bu durumda olan herkes için... herkesin sorunu farklı ama amacımız hep aynı... sevgiler...
slm
bende pko hastasıym 40 yumurtam olmuştu ohss olmadım ama ıhtımaller ustnde duruldu ve trasferım yapılmadı 1 ay sonraya ertelenmıstı , pko lu hastaların dr larının daha dıkkatlı ve ihtimaller ustunde durmaları gerekıyor allahım birdaha burdakı hiçbir arkadaşıma banada yaşatmasın inşallah
benim ilaç dozlarım baya düşük tutuldu çok ta zayıfım çünkü eminim düşük doz verdiğinden transfer günü ortaya çıktı benimkide cuma günü öğrendim ama bugun şişliğim daha çok arttı bu olay kaç gün sonra opudan alevlenio tam olarak ben tam ağrılarım geçti derken bugun şişliğim artmaya başladı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?