Yazık bize ohss olduk:( sıkıntılarımızı paylaşalım:(

mm

Benimde 50 yumurtam olumasına rağmen doktorum 2 doz daha gonal f vurulacaksın dedi.sizin dozunuz kaçtı?bnmki 225 mlg.bendede pico var.bütün yumurtalarınız toplandı mı?

Benimde 50 yumurtam olumasına rağmen doktorum 2 doz daha gonal f vurulacaksın dedi.sizin dozunuz kaçtı?bnmki 225 mlg.bendede pico var.bütün yumurtalarınız toplandı mı?
Evet canım bütün yumurtalarım toplandı ilacım gonal fti dozu 300 dü

Bende polikistik overliyim 52 yumurta toplandı 32 olgun çıktı 20 tanesi döllendi 16 tanesi blastokist oldu maşallah :) ve donduruldu 1,5 aylık rahim dinlendirme sürecinden sonra şuan rahim hazırlamaya başladık çok şükür bu ay transferim var dualarınızı bekliyorum

İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçer ve inşallah tutar canım.çok heyecanlısındır şimdi. O gün bir gelse benimde ... süreçten haberdar et olur mu cnm

canım merhaba opu işleminden yaklaşık 10 gün sonra adet oldum diğer adet vaktinde geliyormu

İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçer ve inşallah tutar canım.çok heyecanlısındır şimdi. O gün bir gelse benimde ... süreçten haberdar et olur mu cnm
Aynen canım çok heyecanlıyım idrar yollarında mikrop bulunmuş antibiyotik verdiler estrofem sabah öğle akşam ikişer tane içiyorum günde bitane folik asit ve coraspirin kullanıyorum perşembe günü tekrar kontrolüm var hayırlısı bakalım :)

canım merhaba opu işleminden yaklaşık 10 gün sonra adet oldum diğer adet vaktinde geliyormu
Ben opudan beş gün sonra adet olmuştum cnn diğer adetimde biray sonra oldu yani bende düzenliydi ama sende nasıl olur bilemiyorum kişiden kişiye değişiyor ama kesinlikle stres yapma adetin gecikmesni doktorlar sorun yapmıyor

anladım canım transferi bekliycez o adetle merakımdan soruyorum. normalde 27 günde bir olurum değişmez. eğer bir aksilik olmazsa ayın sonuna olurum heralde

Canım coraspirin bana da verdi doktor peki sen opudan sonra mı kullanmaya başladın coraspirini?benim daha yumurtalarım toplanmadan başlattı coraspirine

anladım canım transferi bekliycez o adetle merakımdan soruyorum. normalde 27 günde bir olurum değişmez. eğer bir aksilik olmazsa ayın sonuna olurum heralde
Opu işleminden sonra bikaç ay düzensizlik olabiliyor cnm sakın panik olma tamamen normal bi durum

Canım coraspirin bana da verdi doktor peki sen opudan sonra mı kullanmaya başladın coraspirini?benim daha yumurtalarım toplanmadan başlattı coraspirine
Bende opudan önce başladım cnm tedaviye karar verdiğimiz günden bu yana kullanıyorum üçay falan oldu heralde

Offf arkadaşlar bu ay anormal şekilde rahim kalınlaşma problemi oluştu yani rahmim kalınlaşmıyor doktorum bu ay tedavi iptal olabilir dedi çok üzüldüm günde 6 tane estrofem ve üç tanede cylo prognova diye bi ilaç kullanıyorum ama tık yok 6 ml de kaldı ilerlemiyor napıcamı şaşırdım normalde rahmim estrofeme hemen cvp verirdi ilk defa böyle oluyo

Nar yemek kalınlaştırıyor ,iyi geliyor diyen bir arkadaş vardı..! Görmediğimizi görüyor bilmediğimiz şeylerle karşılaşıyoruz.. Hakkında hayırlısı olsun

Arkadaslar pkoluyum ve 8 gün önce günde 75 ml gonal f ve 3*1 femara kullandım . Yumurtalarım çok ve büyük olunca çatlatma iğnesi vurulmaktan vazgecildi . Doktor dostinex kullanmamı söyledi . Merak ettiğim çatlatma iğnesi vurunmadığım halde ohss riskim nedir

Canim merhaba uzerinden zman geçmiş fakat belki bana yardımcı olursun, yumurta toplama sonrasi senin yaşadığın belirtileri yaşıyorum ve öksürük beni cok rahatsiz ediyor. Karinimdaki sıvıdan dolayi olabileceğini soyledi doktor. Fakat 2 gündür gecmeyen öksürük var. Bu sureci nasil atlattın

Ayni dertten bende de var. 6 gün önce opu oldum.ohss olunca donduruldu embriyolar.ohss gerçekten çok kotu biseymis Allah düşmanıma bile yaşatmasin.adet olunca geçermiş ama gelmiyo bir turlu.bitkisel bisey var mi adeti getiren

Sizi bilemem benim E2 değerim 8300 lerde idi doktorum en fazla iki bardak su içeceksin dedi.. !karnımda su toplaması olmaması gerekiyormuş. Niye kimsenin hayatını tehlikeye atalım hayret bişey
merhabalar..
üzerinden iki sene geçmiş ama belki görüp yazarsınız.benim e2 değerim opu yapıldğı gün 9588 çıktı.ama hiç üzzerinde durmadı değerler yüksek iki ay sonra transfer dedi.hiç bir uyarıda bulunmadı şuan tedirgin oldum açıkçası.gerçi 2 hafta geçti hafif şişlik vrdı sanırım benimde şikayetim olmadığı için üzerinde durmadı.ohss oldun bile demedi.siz de nasıl etki etti rahatsızlık.

Son düzenleme:
Benim ilk tüp bebek tedavisinde özel hastane idi doktor odaya girer girmez sizde OHSS belirtileri görüyorum e 2 bakalım demişti. Transferim ertelenmişti. İkinci tüp bebek de devlet hastanesi idi orada da ertelendi değer yüksek olduğu için ama doktor hiç bişey demedi diyet vs konusunda.. Transfer olması halinde tehlikeliymiş. Endişe etmeyin zamanla geçiyor

çok teşekkür ederim.içim rahatladı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…