- Konu Sahibi geranimo85
-
canım bendede opudan sonra kabızlık oldu...3 gün çıkamadım..doktora söyledim duphalac diye bi şurup verdi 1 gün onu içtim yinede çıkamadım ertesi gün hem onu içtim hemde makata zeytinyağı sürdüm çıkabildim sonrasındada ishal oldum....eğer bişey yemiyosan zaten yapamazsın demişti doktor bana ama ben ilk günler yiyodum sonradan yiyemez olmuştum...şurubu çok fazla içmek istemedim ben açıkçası düzelincede hemen bıraktım zaten aç karnına kayısı, kiraz yiyebilirsin..onlarda iyi gelir...
Benim de 5 gun önce yumurtalarım toplandı. Bugün transfer olacaktı ama bende ohss olmuşum. Benden 12 yumurta toplanmasına rağmen epey bir su birikmiş. Ben toplamadan sonra kabiz oldum bazı arkadaşların dediği gibi. Dupholac şurup verdi doktor bana da bugün ama henüz hiç bir fayda sağlamadı. 2+2 seklinde 4 embriyomuzu dondurduk. 2nci reglimde transfer yapılacak artık Allah nasip ederse. Benimde karnım falan cok şiş ama ben hep kabizliga ve gaza yoruyordum. Fakat su da yapıyormuş demek. Ama bende cok ağrı yapmadı. Dr'um dans, koşma, ziplama gibi seri hareketlerden sakınmam gerektiğini söyledi. Yumurtaligim dönebilirmiş Allah korusun. Kan sulandirici iğne verdi kendim yapıyorum.
Bu da benim tecrübem. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah. Hepimizin göbüşlerini bebekle doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?