Yazık bize ohss olduk:( sıkıntılarımızı paylaşalım:(

merhaba canım bende 25 yumurtayla ohss oldum transferım ıptal oldu
şimdi dondurulmus embrıyo transferı olucak beklıyorum ılaclarımı kullanıyorum hakkımızda hayırlısı buymus ıhsallah sonu guzel olur...

inşallah benimde ogünkü transfer edilicek embriyolarımı bekletmişler blast olabilmişler çok kaliteli dedi doktor sonrada dondurmuşlar şu ohss olayım bitince transfer olucak oda bu 10 güne kadar regl olur sonrada inşallah olur bidaha ki regl kalmaz inşallaaaaaaah

benimde 10 tane embriyom var dondurulmuş 2 sini ogün transfer yapılamayınca blast yapmışlar iyide olmuş bende dicektim zaten transferi yaparlarken neden blast yapmadınız die ama blastlarda dondurulunca aynı kalitede kalabiliyomu o biraz düşündürüyo hani 5 gün dışarda kaldılar bide filan

Doktorum bana bıraz sansın dustugunu soyledı embrıyolarımın Çok ıyı oldugunu soyledı bakalım hakkımızda hayırlısı

inşallah ya bu ohss nin üzerinden tek regl geçmesiyle transferi yapıolarmı yoksa 2 regl mi bekliyolar bilen arkadaslar paylaşsın lütfen

:çok üzgünüm: uff ya umarım okadar beklemek zorunda kalmam ya biran önce toparlansın inşallah yaaa doktor gel bi ikinci günü bakarız dedi regl ile mi atılıyor o sıvı dışarı

gerenimo bende bahçeci kliniği ve almanda yaptırıyorum tedavimi...banada dondurulmuşlarla şans y
%10 artıyo dedi doktorum....ilk adet dönemimde yapıcaktı önce ama sonra çok şiştiğimi görünce ilkinde toparlanamazsın 2. sinde yaparız dedi...sen yinede 2. adet dönemindede bi muayene ol sonucun iyi olursa gel dedi....inşallah sende beklemezsin 2. adet dönemini çok ağır geçirmediysen çok şişme olmadıysa ilkindede olabilir...hayırlı zamanda olsun inşallah...

ya aşırı problemim yok gibi sanki ayın 1 i gibi hastalanmam lazım hormonlar değiştirmemişse tabii inşallah problemimiz kalmazda beklemeyiz daha

arkadaslar bişi sorucam bu ohss de ishal denio ama benim 1 haftadan fazla oldu opu olalı kabızlık olayı var ya o günden beri daha önceden hiç böyle bi problemim yoktu ne yapsam düzeltemedim sizlerdede oldumu

canım bendede opudan sonra kabızlık oldu...3 gün çıkamadım..doktora söyledim duphalac diye bi şurup verdi 1 gün onu içtim yinede çıkamadım ertesi gün hem onu içtim hemde makata zeytinyağı sürdüm çıkabildim sonrasındada ishal oldum....eğer bişey yemiyosan zaten yapamazsın demişti doktor bana ama ben ilk günler yiyodum sonradan yiyemez olmuştum...şurubu çok fazla içmek istemedim ben açıkçası düzelincede hemen bıraktım zaten aç karnına kayısı, kiraz yiyebilirsin..onlarda iyi gelir...

doktorun kim canım benimkilerde verdiler duphalak kafaya diktim artık şişeyi hiç etkilemedi bile yediklerimi normal bi insan yeseydi ishalden hastanelik olurdu yinede banamısın demiyo opudan sonra 2 kere lama ile dışarı çıkabildim bugun 6 gün oldu hiç wc uğramadım yemekte yiyorum ama anlamadım ben bu işi çok rahatsız oldum

arkadaşım ben bişeyi merak ettim bende ohss oldum ama çok hafif çünkü doktorum anlayınca toplamadan önce hemen ilaca başlattı önleyici ilaçlar var sana vermedilermi

5 subatta transferım yapılmıstı
eve geldıgımden berı acayıp bı agrı basladı megerse ohss olmusum p.tesı doktora gıttım 2 3 saat hastanede yattım serumlar yedım çok korkuyorum tutmaz dıye bugun bıraz daha ıyıyım ama yınede agrım var

Benim de 5 gun önce yumurtalarım toplandı. Bugün transfer olacaktı ama bende ohss olmuşum. Benden 12 yumurta toplanmasına rağmen epey bir su birikmiş. Ben toplamadan sonra kabiz oldum bazı arkadaşların dediği gibi. Dupholac şurup verdi doktor bana da bugün ama henüz hiç bir fayda sağlamadı. 2+2 seklinde 4 embriyomuzu dondurduk. 2nci reglimde transfer yapılacak artık Allah nasip ederse. Benimde karnım falan cok şiş ama ben hep kabizliga ve gaza yoruyordum. Fakat su da yapıyormuş demek. Ama bende cok ağrı yapmadı. Dr'um dans, koşma, ziplama gibi seri hareketlerden sakınmam gerektiğini söyledi. Yumurtaligim dönebilirmiş Allah korusun. Kan sulandirici iğne verdi kendim yapıyorum.
Bu da benim tecrübem. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah. Hepimizin göbüşlerini bebekle doldursun.

merhaba jasemin .siz bu yazıyı yazalı baya olmuş ama belki bana yardımcı olabilirsiniz diye yazıyorum.
benim 11 kasım pazartesi yumurtalarım toplandı.13 kasım çarşamba kontrole gittim herhangi bir problem yoktu.perşembe gününden sonra karnım aşırı derecede ağrımaya ve şişmeye başladı sanki 4-5 aylık hamile gibiydim.sonra 16 kasım cumartesi transferim yapılacaktı doktora şikayetimi söyledim.hemen baktılar ohss olmuşum.transfer iptal edildi ve clexane iğne yazdı.dün 4üncü günüydü iğnenin göbekten vurdum gene.akşam üstü 4ten sonra aşırı derecede kanamam oldu gelen parçaların büyüklüğü yumruğum kadardı nerdeyse. acile gittik kan aldılar 4 tüp, alttanda muayene ettiler herhangi bişey görünmüyo dediler. beta hcg testi sonucum 177,6 çıktı. acaba kimyasal gebelik mi geçiriyorum diyorum. sizde aynı sorunu yaşadınız mı acaba. yakın sorun yaşamış olduysanız ne olur yardımcı olursanız çook sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…