Yazık değil mi bebişe

bir de dün şöyle komik bir olay yaşadım.annem bana geldi.bende bunalmışım tabi 7/24 çocuğa bakıyorum,benimkinin uykusu da az,ne olduysa bugün uyuyor rahat rahat takılıyorum nette.neyse anneme verdim çocuğu nete geçtim 15 dk.geçmedi içeriden bağırıyor "akıllıbıdıııık şu çocuğunla ilgilen biraz,bak bir kadın nete takılmışta çocuğu ölmüş haberi olmamış".yuh ya kalksın da gelinine böyle desin bakalım o da gelmiş kaynanalığını bana yapıyor ya.bende ne dedim ama "anne ben uzman doktora gittim,o da bana hergün 2-3 saat nete girmelisin dedi,o yüzden giriyorum"hani gelini her istediğini yapıp doktor dedi diyor ya o hesap

heheheheh

Tebrik etmemek aypı olur zekice

yazık bebişe anne sütü kadar güzel birşey varmı.benim bebeğim 6 aylık şimdiye kadar daha birşey vermedim.birkaç gündür başladım.korkuyorum bırakacak diye inşaallah en az 1 yıl emer diye...aslında emmesi anne için daha kolay gece mama yapmak nekadar zor,dışarı çıkınca.ama anne sütü herzaman taptaze yanında.............

yengen mantıklı düşünse emzirir çocuğu zaten bunu sizlerin değil annesinin düşünmesi gerek ama herkes anne olamıyor işte boşverr abin versin mama parasını laf anlamayana öylesi yaraşır

üzüldüm bebişe ya,Allaha versin hesabını annesi,başlarda zor geliyopr insana lohusalık falan ama dünyadaki en tatlı şeylerden biri bebişi emzirmek göğsüne yatırıp,hemde tam bir mucize,size yapıcak bi şey düşmez,anası babası sonuçta ama cidden çok üzücü geri kafalı bi düşünce anne sütümucize gibi bir şey,dua edinde ikna olsun ama ben çok gıcık olurdum abinizinde aynı fikirde olması cahil insanlar başka bi şey diyemiyorum

kusura bakma ama canım senin yengeye anne denilmez müsvette denir.benim bırak gögüzlerimin bozulacağını isterse vücudum param parça olsun yine emzirirdim.daha neler görcez alahım yarrabim bence siz söylemekte sonuna kadar haklısınız.birinin o anne müsvettesine durrrrrrr demesi lazım yaaaa

eger zaten uyardiysaniz artik cok karismayin, bu sefer kotu olan siz olursunuz.
benim eltim de cocuklarini emzirmedi bu yuzden, saka gibi

YAzık gerçekten bebişe.Allah akıl fikir versin yengenize.İnşallah allah ona bu verdiği kararı aratmaz ilerde.

acaba bnm gibi doğuma yakın bebeğini kaybetseydi sevgili yengen ne yapardı merak ediyorum
YAZIKLAR OLSUN ABİNEDE YENGENEDE

acaba bnm gibi doğuma yakın bebeğini kaybetseydi sevgili yengen ne yapardı merak ediyorum
YAZIKLAR OLSUN ABİNEDE YENGENEDE

işte canım cefasız emeksiz o mucizeye sahip olanlar da böyle kıymet bilmiyorlar.hamile kaldığında doktor dış gebelik olabilir demişti de nasıl tutuşmuşlardı ama sonra unuttular o günleri,kıymet bilelim olmayadabilirdi demiyorlar.Rabbim inşallah sana ve senin gibi dosdoğru annelik yapacaklara bir an önce evlat versin.

evladın anne üzerindeki haklarından birisi 2 yıl emmesi kuranda geçiyo . anne sütü ile büyüyen cocuk hastalık görmez bende saglıgımı anne sütüne borcluyum grip bile olmam o derece ama annesi kesinlikle istemiyosada cocugun saglını riske atmıs olur mamalarla ilgili hergün bi iddia atılıyo ortaya son duydugum obeziteye sebep oldugu.eger anneninde rızası olursa ve bulabiliyosanız en azından bi süt annede olabilir ama bu annenin yaptıgı biraz zulüm gibi geldi

ay inş yengenin o kıyamadığı memeleri böle sütten teee göbeğine kadar iner...
bu arada bebişin nasibi öylemiş artık napalm bazen annenin hiç sütü olmuyo ya da gerçekten de yaramıyo ozaman da mamayla büyüyolar yani dünyanın sonu diil Allah korur onu merak etmeyin

valaha göründüğü üzere gelin abinin üzerinde baya bir etki bırakmışki onun sözünden çıkmıyor bence hiç karışmayın kötü olan siz olursunuz bırakın napıyosa yapsın siz hayatınıza bakın

evet abime de hayret ediyorum.bana kendisi emzirirken kola içiyorum diye "içme içme hemen sütünden geçer" diyordu.şimdi karısına gıkı çıkmıyor.gelinimiz de o kadar uyanık ki milletin söylediklerini hep dalgaya alıyor.hiçbir şeyi kafasına takıp düşündüğü yok.

canım bu gelin abini çok güzel eline almış siz ne derseniz diyin o mantıklı cümleler kurup abinin kafasına giriyoooo bence hiç karışmayın ne sizin moraliniz bozulsun sıkıntınız olsun ne de onların

ısrar etmek boşuna annenin içinden gelicek bi kere. benimde yara oldu çok acıdı ama mama verip kolayına kaçmadım. bence sütü olmayan anneler dışında tabi sütü olup mama verenler biraz kolayına kaçmak için yapıyolar çünkü emzirmek sıkılmadan bunalmadan bebeğin doymasını beklemektir yarım saat belki 45 dakika bile sürdüğü olur buna dayanamayıp mamayla 10dakikada halletmek daha kolay.ben birbuçuk yaşına kadar emzirdim allaha şükür halende ayırırken duydugum üzüntüyü duyarım..

emzirmek sadce bebeğin beslenmesi için değil ki psikolojik tarafına da dikkat edilmesi lazım. anne çocuk bağı ilk olarak emzirme ile sağlanıyor çocukta güven duygusunu etkiliyor. annesi çocuğuna böyle davranıyorsa ileride çocuğunun da onu bir yabancı gibi görmesine katlanabilecek demek ki... Allah akıl fikir versin...

Yahu ikiside mutlu mesut
sizmi bakiyorsunuz yengenizin bebegine
bu kadarmi yargilanir annelik
belki sutu yoktur sizden sakliyordur
belki baska bir durum var
kocasi kapi gibi arkasinda duruyor diemi bu kadar dusman oldunuz

Benc vücut bozulması falan bahane
Yengen sigara içtiği için emzirme olayına karşı çıkıyor

Madem çocuğunu emzirmekten bile aciz, kendi vücudunu güzelliğini daha ön planda tutuyor kocası da istemezken niye çocuk yapar ki bir insan anlamakta güçlük çektim. Allah akıl fikir biraz da vicdan ve merhamet nasip eylesin gelinize başka ne denir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…