Yazıklar olsun dost dediklerimize !

aslında bunu düşünerek kimseye sırrını anlatmıycaksın. çünkü gün gelir bu sırrı koz olarak kullanabilirler. mesafe... herşeyde mesafe şart... hem canım madem öyle yapmışlar sana demek ki bunlar zaten arkadaşın falan değilmiş. hiç kafaya takma onları.

Evet canım haklısın ama işte insan konduramıo yani yediremiyorm.Takmıyorm saten ama çok kırıldım ve sinirlendm.Ailemin çok uyarmasına rağmen dinlemeyip onları savundm.Ne kadar haklılarmış.

Ya tmm güvenmeyelim fln ama insanda tahmin edemiyr.Sonuçta o kdr fedakarlık yapmışsın gördüğün muammeleye bak.İnsan hazmedemiyo.Allahlarından bulsunlar

bilirim benn.. bende kazik yedim en yakin arkadasimdan, degil 2.5 senelik, cocukluktan beri.. insan hemen anlayamiyor ama sonralardan sezdim birseylerin ters gittigini.
en kotu gununde yaninda, en iyi gununde yaninda, gayet kardes gibi, hic ummaszin? sence vefazsiz arkadaslardan mi yoksa boyle sana kardes can dost gibi gorunenden kazik yemek mi daha kotu?
sen yine iyisin.

Aslına bakarsan ikiside birbirinden beter bence.Vefasız arkadaştan kazık yersin.Adı üstünde vefasız.Ama dost gibi kardeş gibi görünen insanların attığı kazık ayrı bir kötü oluo.Banada sağolsnlar yaşattılar.Aslında dediğin gibi ben yine iyiyim.Daha beterleride vardır tabii.

Senin yaşattıkları bu iğrenç şeyin farklı durumlarınıda bana yaşattılar.Arkadamn konuşmadılar belki ama insan bumuydu değer verdiğim insan dio.Çok uzun hikayeler.Karaktersizlikleriyle kalsınlar.

Merak etme konuşmuşlardır bunu yapan o arkandan konuşma işini yaptıklarının da bir kanıtı olduğunu gösterir.Ama bizimle uğraştıklarına göre demek ki ulaşılamaz birileriz.Bizim gibi olamıyacakları için böyle yaparak seviyelerini düşürmekle kalsınlar onlar ancak :)

Evet cnm haklısın :) Demekki biyerlerinde hazmedemedikleri birşey varmışki böyle ucuz şeyler yapıyolar.Seviyeleri belli.Yaşasın biz :)

Evet cnm haklısın :) Demekki biyerlerinde hazmedemedikleri birşey varmışki böyle ucuz şeyler yapıyolar.Seviyeleri belli.Yaşasın biz :)

boylelerinden uzak durmak lazim. ne yazikki tuzaga dusen var ve sirf arkadasliksiztan herkesle bile arkadas oluyor.. simdilik cok sukur arkadaslarim iyiler..

boylelerinden uzak durmak lazim. ne yazikki tuzaga dusen var ve sirf arkadasliksiztan herkesle bile arkadas oluyor.. simdilik cok sukur arkadaslarim iyiler..

Arkadaşsız bir insan niye kalsınki saten.Hiçmi çevresinde birileri yok.En azından ailesi var.Umarım sende bunları yaşamazsn.

oyyy oyyy anlatsam bıtmez...
en yakın çocukluk arkadaşımdan kazık yedım....
en yakın arkadaşı kocama göz dıktı...
en yakın arkadaşım hızsızlık yaptı...

ya barı bızde toplanalım... bır araya... dost kazıgı yıyenler.. iyi anlarız bırbırımızı... sohbet edelım yaaa

[ı]her sırtını sıvazlayanı dost sanma, belkıde bıcaklayacak yer arıyordur:!!!![/ı]

benım en yakın arkdaşm, ona iş bulmak için kendı iş yerıme getırıp yardımcı olmalarını istedim.. çırpındım..
o ise benım oradan atılıp kendının alınması için elınden gelenı yaptı...
ama olmadı tabı.. dedikoducu ve ıftıracıya yol gösterıp gönderdıler

Birde öyle tipler var tabii.Çıkarmışsındır heralde hayatından.

evet yazıklar olsun dost dediğime
verdiğim değere
geçirdiğim harcadığım zamana
bende kazıık yiyenlerdenim hemde çok yeni henüz bir ay bile olmadı
benim fazla arkadaşım yoktur aynı işyerinde çalışıyorduk
çok güvendim derdimi sırrımı paylaştım ama ne oldu o beni sırf çıkarları
uğruna sattı evliyim bir kızım var bunları bile bile beni başka birisinin yatağına atmaya çalışmış
tabi ben aptalım aptalın önde gideni nasıl farketmedim eşim sayesinde öğrendim
evime gidip geliyordu eşim gerçek yüzünü gösterdi bana
ekmeğimden oldum onların yüzünden ama iyikide çıkmışım kurtuldum allahıma bin şükür

Aynen canım bnm yediğim kazıkta henüz yeni 1 ay dahi olmadı :)
Ama inan ben takmıyorm.Çünkü değmez diyorum.Sonuçta onlardan kurtulduklarımıza sevinmeliyiz öyle değilmi? Belkide ilerde daha kötü şeylerde olabilirdi bunları farkedip onları hayatımızdan uzaklaştırmasaydık.Üzülmemek lazım.Verilmiş sadakamız vardır belki :)

inan hiç üzülmüyorum
o üzülmeye değmez çünki
şükrediyorum gerçeği gördüğüm için
ve bu olay bana büyük ders oldu
kimseye güvenmemem gerektiğini anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…