Yazıklar olsun dost dediklerimize !

inan hiç üzülmüyorum
o üzülmeye değmez çünki
şükrediyorum gerçeği gördüğüm için
ve bu olay bana büyük ders oldu
kimseye güvenmemem gerektiğini anladım

inan hiç üzülmüyorum
o üzülmeye değmez çünki
şükrediyorum gerçeği gördüğüm için
ve bu olay bana büyük ders oldu
kimseye güvenmemem gerektiğini anladım

Kesinlikle bende.Heşeyde bir hayır var derler ya aynen öyleymiş.Gerçeği görmüş oldk.

hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ki, o şeyler yaşandı bunları silemezsiniz, ilerde daha büyük olaylar olur daha çok yıpranırsınız, bir arkadaşlık bittiği zaman üzerinde pek durmamak gerekir, başka insanlarla temiz bir başlangıç yapın

benimde bi arkadaşım vardı.20 yaşında falan tanışmıştık.birden samimi olduk.sonradan annelerimiz bile çok iyi arkadaş oldu.meğersem akrabamız olan hoşlandığı çocukla yakınlaşmak için beni kullanmış.ne kadar sinirlendim bu durumu anladığımda!3 sene sonra farkettim tabi ne fayda.zaten 3. sene akrabamızdan ayrıldı!ayrılıncada bıçak gibi kesildi.bize gel diye ısrar eden kız çat kapı gelen kız, ne bize gelir oldu ne de evlerine kabul etti beni.ama çok sinirlenmiştim.şakayla karışık söylüyordum işte napim gelemiyorum falan diyordu.şimdi ise yolda görürsek ne yaptın nasılsın o kadar.ama insan üzülüyor! o kadar şey paylaştık ne de olsa ama işte!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…