:13: Benim de arkadaştan yana şansım yok hiç arkadaşım yok olanlardan da yediyım kazıkları hiç bahsetmiyorum şimdi yanlızım kimseyle konuşmuyorum ama bir tane arkadaşım olsun isterdim doğrusu
Kesinlikle haklısın.Bundan snra aynen bende öyleyim.Aileden başka arkadaş yok :)en hep arkdşlarımdan kazık yemişimdir çok çabuk arkdş edinirim tek çocuğum bide kardeş gibi davranırım hemen bellerim herşeyinde bulunurum ama 3 te birini göremem arkdşlarımdan sonra kırılırım ama kendi içimde yaşarım bu yüzden artık öğrendim insanlarla arama mesafe koymayı arkadaşsa arkadaş okadar daha ötesi yok... annem teyzelerm kuzenlerim en iyi arkadaşlarımm diğerlerine pekte gerek yok bence :)
2.5sene ne kii! beni 17senelik arkadaşım, dostum sattı. hem de ne ugruna. kendisine saygısı, sevgisi kalmamış, ne idüğü belirsiz bir ilişki yaşadıgı adam için.daha dogrusu çocugun pisliğini yüzüne vurunca kaldıramadı ikisi de. hoş sonra adam bunu dehleyince pişman oldu özür diledi ama nafilealışın bunlara. biz birbirimizin en yakını olabiliyorken birden en uzağı da olabiliyoruz. insanın en iyi dostu, en yakını sadece ailesidir. o yüzden bu arkadaşlıklar dostluklar falan boş işler.
en hep arkdşlarımdan kazık yemişimdir çok çabuk arkdş edinirim tek çocuğum bide kardeş gibi davranırım hemen bellerim herşeyinde bulunurum ama 3 te birini göremem arkdşlarımdan sonra kırılırım ama kendi içimde yaşarım bu yüzden artık öğrendim insanlarla arama mesafe koymayı arkadaşsa arkadaş okadar daha ötesi yok... annem teyzelerm kuzenlerim en iyi arkadaşlarımm diğerlerine pekte gerek yok bence :)
artık zaman böyle malesef insanın tek dayanağı yine kendisi ve ailesi ......odstluktan yana şansım yoktur ki ben kardeş gibi severim dost demek bile uzak gelirdi....29 yaşındayım artık herkesle mesafe koymayı öğrendim kimseye sırrımı, özelimi açmamayı bir gün beni en zayıf yerimden yakalayıp vurmalarına bir daha izin vermemeyi ! keşke bunu daha genç yaşta öğrenseydim ama illa insan kendi yaşayıp acısını hissetmelidir ya örneklerden ders almaz inatla o misal oldu benimkide ......neyse herkes olduğu yerde sağolsun bana uzak Allaha yakın olsun
Senin yaşadıkların neki biz 4 kişi bir grupduk ve aralarında dersi en iyi olan bendim yazılı ve ödev zamanı benden iyisi yok ama onun haricindde arkamdan konuşmalar konuştuğum kişileri kıskanmalar daha neler neler okullarımız ayrı fakat birisiyle aynı okuldayız olay değiştimi? hayır... hala arkamdan konuşmalara konuştuğum kişileri bana karşı kışkırtmalara son gaz devam..
Isine geldikleri gibi davranan tipler demekki..
Sen samimiyeti kesmekle iyi yapmissin ama
düsman göz önünde gerek
ne cok soguk davran nede cok samimi..
orta yolu bulmaya bak, yoksa arkandan edecek dedikodu arar ve bulurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?