benimde arkadasımın basına gelmişti böle bi olay vede eşine söle demiştim ben bulmustum hatt ne oldugunu nasıl oldugunu ve eşine söledi konustular adamın bu olaylardan hiç haberi bile yokmus adresini şifresini bilen en samimi arkadası varmış o yapmış tabi sonra eşiyle beraber o sitesini kapattırdı bence sende bi konus anlat derim....anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapmamerhaba arkadaşlar şimdi size konuyu anlatıcam ve ne yapmam gerekiyor bilemiyorum .....
eşim benden hiçbirşeyini saklamaz face msn vesaire şifresini bile biliyorum ......
ve okadar güven vermiştiki bende asla girip kurcalama gereği bile duymamıştım açıkçası..
dün şeytan dürttü sanki bi bakıyım dedim msnsini açtım bikaç msj var baktım önemli bişey değil bide gereksiz kutusunda bi msj vardı ona bi bakıyım dedim
bi arkadaşlık sitesinden gelmiş kullanıcı adı falan filan siteye girdim
derken şifreyi buldum profiline baktım beynimden vurulmuşa döndüm baya bi bahsetmiş kendinden mesleğini falan yazmış kendini bekar hiç evlenmemiş olarak tanıtıyor.....
18 ila 40 yaş arası bayan arkadaş arıyormuş kısa süreli ilşki istiyormuş ilginç ilişkiler yaşamak istiyormuş aşka sekse ve fanteziye inanan kişilerle ilşki kurmak istiyormuş bunca sene aynı yastığa baş koyduğum adam bana nasıl yapar bunu
aklıma gelmeyen başıma geldi bide kullanıcı adı kendi çocuğunun ad
sizce ne yapmalıyım ...anlatmalımıyım gördüklerimi lütfen akıl verin
Eğer bu durumu unutabilecekseniz bi şans verin yolunuza devam edin,oda sizin güveninizi tekrar kazanmaya çalışsın çabalasın... ama unutamam bu durumu atlatamam herzaman yüzüne vururum her kavgada konu oraya gelir suçlarım diosanız hiiiççç durmaya gerek yok ayrılın.
Eğer bu durumu unutabilecekseniz bi şans verin yolunuza devam edin,oda sizin güveninizi tekrar kazanmaya çalışsın çabalasın... ama unutamam bu durumu atlatamam herzaman yüzüne vururum her kavgada konu oraya gelir suçlarım diosanız hiiiççç durmaya gerek yok ayrılın.
affedilir gibi değil ama boşanmakta kolay değil hele de çocuk varken .biraz akışına bırakın kendinize zaman verin eşiinizn hareketlerine falan bakın bakalım nasıl davranacak bundan sonraa...
hayatta neleri affetmiyoruz kii
aslında affetmiyoruz yapılana göz yumuyoruz ...kendinizi yıpratmayın bu sürecte o sieyede üye olduğunuzu söylemeyin zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalışır surat yaptı demişsinizya
yalan söylediğini düşünüyorum
bn dedm zaten erkkler böyle bi ton yemin eder inanası gelir insanın sonuna kadar inkar ederler baktı kadın terkedicek Allah ne verdiyse artık bütün yeminleri yapar
siz evli 1 çocuk sahibisinz aynı yatağı paylaştığınız adam gece yatarken baktıkça onları hatırllatacaksınız içinizden atamazsınız olanları
hemn karar verilecek bişi değil biraz düşünün araya mesafe koyun yaptığı bu çok büyük hatayı telefi etmek için çabalrsa daha sağlıklı bi karr verirsinz
bu yüzden yuva dağılmalı mı bilmiyorum zor bi durum Alllah kolylık versin
bekar olsanız ayrıl gtsin ama evli olduğuz için böyle düşünüyorum
bence önce o bulduklarını kopyala sende kalsın,bakarsın lazım olur.
sonrada eşinle konuş.açıklaması kafana yatarsa bilemicem.
ama okuduklarını mutlaka kopyala çünkü kocalar delil karartmayı hemen yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?