yazıklar olsun sana

benimde arkadasımın basına gelmişti böle bi olay vede eşine söle demiştim ben bulmustum hatt ne oldugunu nasıl oldugunu ve eşine söledi konustular adamın bu olaylardan hiç haberi bile yokmus adresini şifresini bilen en samimi arkadası varmış o yapmış tabi sonra eşiyle beraber o sitesini kapattırdı bence sende bi konus anlat derim....anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapma

affedilir gibi değil ama boşanmakta kolay değil hele de çocuk varken .biraz akışına bırakın kendinize zaman verin eşiinizn hareketlerine falan bakın bakalım nasıl davranacak bundan sonraa...
hayatta neleri affetmiyoruz kii
aslında affetmiyoruz yapılana göz yumuyoruz ...kendinizi yıpratmayın bu sürecte o sieyede üye olduğunuzu söylemeyin zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalışır surat yaptı demişsinizya

yalan söylemeye tabiki yalan söylüyor benim fikrimce
burnunu sürtmeniz lazim sonrada barisin bence
sonucta gercekten yaptimi yapmadimi hic bir zaman bilemezsiniz

yalan söylediğini düşünüyorum
bn dedm zaten erkkler böyle bi ton yemin eder inanası gelir insanın sonuna kadar inkar ederler baktı kadın terkedicek Allah ne verdiyse artık bütün yeminleri yapar
siz evli 1 çocuk sahibisinz aynı yatağı paylaştığınız adam gece yatarken baktıkça onları hatırllatacaksınız içinizden atamazsınız olanları
hemn karar verilecek bişi değil biraz düşünün araya mesafe koyun yaptığı bu çok büyük hatayı telefi etmek için çabalrsa daha sağlıklı bi karr verirsinz
bu yüzden yuva dağılmalı mı bilmiyorum zor bi durum Alllah kolylık versin
bekar olsanız ayrıl gtsin ama evli olduğuz için böyle düşünüyorum

Yuvanızı dağıtmalı mısınız dağıtmamalı mı? Bilmiyorum. sadece şunu söyleyebilirim. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İki insan arasındaki güven duygusu yavaş yavaş örülür. Bir kere bozulursa bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

Evliliği ayakta tutan en önemli iki duygu güven ve saygı. Şimdi birini kaybettiniz, saygınız da beraberinde yok olacak. Sonra sevginiz. Bunları yeniden inşa etmek zor. İmkansız değil ama zor.

Bir de şunu söylemek isterim. Emin olun yalnız değilsiniz. Burada nasıl yapar! dünyayı başına yıkarım! diyen bir çok bayan da durumundan bi haber bana göre. Ne diyelim, bilmemek mutluluktur. "Ignorance is bless"...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

asla unutamam yaptıklarını.......

anlattığım günden beri pervane gibi dönüyor etrafımda ...kurban olurum ben sana nasıl aldatırım falan diyor sen benim herşeyimsin sana nasıl ihanet ederim bi anlık hevesle yaptım diyor..iyi dedim öyle olsun bakalım ...sende diyor benim inadıma gidip üye olma sakın o sitelere dedi..
sen yaparsında ben niye yapmıyım dedim...
üye olduğundandsa haberi yok ...
tahmin edersiniz işte kabahatli ya ne yapacağını şaşırmış durumda..

araya mesafeyi koydum zaten herşeyi zamana bırakıcam güvenim.... bitti zaten hiç kalmadı
bi şans daha vericem bidaha görürsem dedim seni eve almam defolup gidersin dedim tamam dedi bi daha yaparsam kov dedi

canımm ya inşallah dersini almıştır allah bundan sonra seytana uydurmasın güven kazanmak zor ama kaybetmek çok kolay tabiki haklısın diyecek kelime bulamıyorum ama bundan sonra aklını baska seylerle oyala bu olayo unutman zaman alır ama lütfen kendini yıpratma alah yardımcın olsun

evliysen ve eger 1 çocugun varsa boşanmak dahada zor güven kalmıyo zaten aldatıldıgı ögrendigim tam 1 sene olcak okadar pişmanki bana yaptıklarına agladıgı günleri bilirim yüzüme bakamadıgı için eve gelmeye çekindigi günleri bilirim elinde olsa şu 1 seneyi geri alcak ama alamıyo pişman ben eskisi gibi üstüne titremiyorum ama seviyorum kızım için eskileri kapatım hiç söz konusu bile degil ama bir daha yaparsa eşimi boşarım oda bunun farkında sevgi kolay kolay silinecek bişey degill şuan mutluyum kızım eşim ve ben asla aramızda yalan sır yok ne varsa ortada bütün şiftrelerine kadar biliyorum kızımiçin iyiki afetmişim diyebiliyorum

Ah ah ne dertler var kaç yıllık evlilerin biile bu sorunları var bir de ben 3 yıllık bitmiş ilişkim için ağlıyorum.Diyecek bir şey bulamıyorum sadece erkek işte rahat batıyor bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…