bence ona kendini daha fazla begendirmeye calıs
merhaba arkadaşlar şimdi size konuyu anlatıcam ve ne yapmam gerekiyor bilemiyorum .....
eşim benden hiçbirşeyini saklamaz face msn vesaire şifresini bile biliyorum ......
ve okadar güven vermiştiki bende asla girip kurcalama gereği bile duymamıştım açıkçası..
dün şeytan dürttü sanki bi bakıyım dedim msnsini açtım bikaç msj var baktım önemli bişey değil bide gereksiz kutusunda bi msj vardı ona bi bakıyım dedim
bi arkadaşlık sitesinden gelmiş kullanıcı adı falan filan siteye girdim
derken şifreyi buldum profiline baktım beynimden vurulmuşa döndüm baya bi bahsetmiş kendinden mesleğini falan yazmış kendini bekar hiç evlenmemiş olarak tanıtıyor.....
18 ila 40 yaş arası bayan arkadaş arıyormuş kısa süreli ilşki istiyormuş ilginç ilişkiler yaşamak istiyormuş aşka sekse ve fanteziye inanan kişilerle ilşki kurmak istiyormuş bunca sene aynı yastığa baş koyduğum adam bana nasıl yapar bunu
aklıma gelmeyen başıma geldi bide kullanıcı adı kendi çocuğunun ad
sizce ne yapmalıyım ...anlatmalımıyım gördüklerimi lütfen akıl verin
bence ona kendini daha fazla begendirmeye calıs
evlenmeden önce belki cok sevdıgı bır isimdir ve cocuguna da o ismi vermişlerdir..ne bilim inşallah evlendikten sonra üye olmamıştır ve eşine haksızlık yapmamıştır..Allah yardımcısı olsun..
dediğim gibi bence ilk aşamada ne zaman üye olduguna bak siteden üyelik bilgilerinden falan..
ben ihanet konusunda çok katı kuralları olan birisi olmama rağmen şuan yargısız infaz yapılabilme ihtimalinden korkuyorum..tamam haklısınız;
eğer o siteye üyelik sizin eşiniz tarafından yapılmışsa tamam.. belki en sert kararları almalısınız.böyle söyleyen herkese katılıyorum.ama konuşmadan anlayamazsınızki.
bakın hayat bu herşey olabilir, yani bu tür sitelere başkasının adresi verilerekte üye olunabiliyor.
ha diyeceksiniz ki niye çocuğunun adını koyuyor.
bir tanıdık olamaz mı?
etrafta gördüm bunun örneiğini,ordan biliyorum.
kendi bilgilerini ortaya dökmekten çekinenn bazı aciz insanlar,cesareti olmayan ahlaksızlar,
etrafındaki insanların bilgileriyle saçma sapan sitelere belkide bikaç saatlik merak,keyif için üye olabiliyor. ayrıl falan demek kolay da.durun bismillah.
sizin eşiniz sonuçta. siz en iyi tanırsınız.bence tepkilerini,olayın durumunu herşeyini iyice gözden geçirip, gözleme alın..
yoksa bende tasvip etmiyorum,desteklemiyorum yani böyle çirkin birşeyi.
ama bu hayatta öyle şeyler duyuoruz ki.
soğudum artık herşeyden.
fikrim bu..
saygılar
bi ağzını arayın bakalım. ya ayşenin kocasının böyle böyle internette haltları varmış. ayşede boşanmak istemiş filan diye. ne diyecek. aaaa olur mu öyle şey mi diyecek yoksa kızarıp bozaracak mı? tepkisine göre anlayabilirsiniz belki.şimdi evliliğiniz bi yanlış anlamaya kurban gitmesin. belki de siz sormadan kendi anlatmaya başlar..itiraf eder. ama siz hesap sorarsanız mutlaka üste çıkar.bi internetim var başaka bişe yok der.
kesin o bliyorum .....başka bi siteye daha üye olmuş lanet olası onuda buldum iğrenç kadınlardan iğrenç teklifler almış ......ölmek istiyorum yaaa hazmedemiyorum daha bişeyde söylemedim içim içimi yiyor ..diğer siteyede üye oldum ordanda msj yazdım ........midem bulanıyor aklıma geldikçe hiç beklemezdim ondan öyle bişey inanamıyorum cevap yazmasını bekliycem anca öyle ispatlarım yoksa inkar ederde durur yada üye oldum ama bişey yaşamadım der.....allahım nelerle uğraşıyorum onun yüzünde ne sitelere girdim iğrençlik diz boyu...
kesin o bliyorum .....başka bi siteye daha üye olmuş lanet olası onuda buldum iğrenç kadınlardan iğrenç teklifler almış ......ölmek istiyorum yaaa hazmedemiyorum daha bişeyde söylemedim içim içimi yiyor ..diğer siteyede üye oldum ordanda msj yazdım ........midem bulanıyor aklıma geldikçe hiç beklemezdim ondan öyle bişey inanamıyorum cevap yazmasını bekliycem anca öyle ispatlarım yoksa inkar ederde durur yada üye oldum ama bişey yaşamadım der.....allahım nelerle uğraşıyorum onun yüzünde ne sitelere girdim iğrençlik diz boyu...
teklif almış öyle msjlar var ama eşinizin yazdığı msj yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?