Yazıklar olsun!!!

Canım şuan imkansız görünüyor.benimde temennim bu.adam sırf boşanmaya delil oluşturmak için 1 hafta önceden evde beni videoya çekmiş.bunuda delil olarak sunmuş.midemde almıyor artık.bitsin diyorum artık.

Ben bu videodan sizin aleyhinize birşey çıkacağını sanmam.hatta adamın aleyhine olur demek ki boşanmayı kafaya koymuş hazırlık yapmış.ayrıca kendi konuşmalarını kesmiş hakim salak değil herhalde onunda konuşması olmalı diye düşünür.kocaniz bu video olayıyla kötü niyetli olduğunu hakime bizzat göstermiş olur.siz bu konuda rahat olun.

Ben bu videodan sizin aleyhinize birşey çıkacağını sanmam.hatta adamın aleyhine olur demek ki boşanmayı kafaya koymuş hazırlık yapmış.ayrıca kendi konuşmalarını kesmiş hakim salak değil herhalde onunda konuşması olmalı diye düşünür.kocaniz bu video olayıyla kötü niyetli olduğunu hakime bizzat göstermiş olur.siz bu konuda rahat olun.
İnşallah dediğiniz gibi olur canım,avukatım çok rahat,bundan birşey çıkmaz diyor,ama ben rahat değilim tek korkum evliliğin başından beri ben mücadele etmişken haklıyken,tek birşeyle haksız duruma düşmem

Bu arada dedikleriniz iyi geldi çok ama çok teşekkür ederim

Herkese merhaba.
Fikri olan veya böyle bir şey yaşayan varsa ne olur düşüncelerini paylaşsın.
Ben eşimle boşanma aşamasındayım hiç bir şey istemedim ondan sadece düğünde takılanlar hariç.
oda bunu kabul etmedi.bende bu sefer tüm haklarımı isteyerek dava açtım.
10 gün önce dilekçeme cevap yazmış.ne iftiralar ne iftiralar.
Üstüne de evdeyken tartıştığımızda kendi söylediklerini çekmemiş,benim tartışırken ki söylediklerimi video ya almış.fakat haberim olmadan çekmiş.
Ve bunları delil olarak sunmuş.
Midem almıyor artık yapılanları ve bu durum hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım
Aynı durumdayız hatırlıyorum seni 6 aylık evliliğin vardı sanirim benim eşim de kim bilir ne yalanlar sunacak acaba ama senin hakkın altınlar mahkeme direkt sana veryr

Herkese merhaba.
Fikri olan veya böyle bir şey yaşayan varsa ne olur düşüncelerini paylaşsın.
Ben eşimle boşanma aşamasındayım hiç bir şey istemedim ondan sadece düğünde takılanlar hariç.
oda bunu kabul etmedi.bende bu sefer tüm haklarımı isteyerek dava açtım.
10 gün önce dilekçeme cevap yazmış.ne iftiralar ne iftiralar.
Üstüne de evdeyken tartıştığımızda kendi söylediklerini çekmemiş,benim tartışırken ki söylediklerimi video ya almış.fakat haberim olmadan çekmiş.
Ve bunları delil olarak sunmuş.
Midem almıyor artık yapılanları ve bu durum hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım
Senin ki yine iyi benimkinin sabitlerini okudum evime girmeyen bir kere dahi girmeyenler var şahitler listesinde

Rica ederim ama durum bunu gosteriyor.her evli çift tartışır ama kimse bunu videoya çekmez çekmenin niyeti de bellidir.insallah hayatınızın geri kalanında çok mutlu olursunuz.
İnşallah ne umutlarla evlenmiştim,daha yeni evliydim,ne güven kaldı nede başka birşey

Ses kaydı delil olarak kabul edilmez ancak video kaydı delil olarak kabul edilir.
Not: hukukçuyum

Back
X