Evimdeki sorunlari felanSen nerden biliyorsun onun bildigini kendisi sizin hakkinizda sunu sunu biliyorum mu dedi.Bildigi seyler neler cok gizli seyler mi?
Birisi anlatmıştır nereden bilecek yoksa benim kardeşim de bilişim alanında kimsenin bilgisini bilemez ki illa biri anlatacak.biriyle tanistim ve yazilim sirketi var. Benimle ilgili birsuru sey biliyor ve bunu sadece en yakin arkadasim biliyor. Sizce arkadasim mi anlatti yoksa bu kisi sosyal muhendislik mi yapti?
Biri bizi gözetliyor mubiriyle tanistim ve yazilim sirketi var. Benimle ilgili birsuru sey biliyor ve bunu sadece en yakin arkadasim biliyor. Sizce arkadasim mi anlatti yoksa bu kisi sosyal muhendislik mi yapti?
Yani adam size sizin evinizdeki sorunlari biliyorum vs diye anlattiysa cok itici ya ben olsam sanane benim aile hayatimdan derdim.Arkadasin anlattigina eminsen de o arkadastan uzar dur.Evimdeki sorunlari felan
Dedim oda dediki nerden taniyimBence arkadaşınız anlattı.
Yani soyle dedi. Benim eski sevgilim vardi. Sonra anlatmaya basladi o eski sevgilisni ve tamamen benim evimdeki sorunlar...Yani adam size sizin evinizdeki sorunlari biliyorum vs diye anlattiysa cok itici ya ben olsam sanane benim aile hayatimdan derdim.Arkadasin anlattigina eminsen de o arkadastan uzar dur.
Ama birbirlerinitanimalari imkansiz gibi birsey biri ardahanda oturiyor digeri istanbulda. Arkadasimda dedi ki belki atiyordur onlarda tutuyordurEvindeki sorunlari sosyal muhendislik yaparak nasil ogrenir ki? Arkadasin sagolsun, bence.
bu gece de konular gittikçe ilginçleşiyor hayırlısı
Yani boyle bisey olabilir mi? Senin dusuncen neBenim de bi kere hard diski tamir etmişti çözdü herşeyi
Ama birbirlerini tanimalari imkansiz gibiArkadaşın yetiştirmiştir, evine dinleme cihazı koyamayacağına göre. Sosyal medyada evdeki sorunlarını da ilan etmiyorsundur sanırım. Geriye bir tek arkadaşın kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?