Yazilim sirketi olan birisiyle tanistim?

Gulerser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
18
3
1
36
biriyle tanistim ve yazilim sirketi var. Benimle ilgili birsuru sey biliyor ve bunu sadece en yakin arkadasim biliyor. Sizce arkadasim mi anlatti yoksa bu kisi sosyal muhendislik mi yapti?

biriyle tanistim ve yazilim sirketi var. Benimle ilgili birsuru sey biliyor ve bunu sadece en yakin arkadasim biliyor. Sizce arkadasim mi anlatti yoksa bu kisi sosyal muhendislik mi yapti?
Birisi anlatmıştır nereden bilecek yoksa benim kardeşim de bilişim alanında kimsenin bilgisini bilemez ki illa biri anlatacak.

Ayrıca sosyal mühendislik ile senin evinde ki sorunları nereden bilecek sosyal mühendislik ikna kabiliyetle karşısındakini kandırma vs dir karşı taraf sizin güveninizi kazanır ve sizden bilgi vs alır sizden bilgi almadığına göre sizleri ortak tanıyan birisi var.

Biri bizi gözetliyor mu
Mahremiyetin çokta gizli kalacağını sanmıyorum ama biz muaf oluruz diye umuyordum
Şaka bir yana arkadaşınızın ifadesini bir alın

Yani adam size sizin evinizdeki sorunlari biliyorum vs diye anlattiysa cok itici ya ben olsam sanane benim aile hayatimdan derdim.Arkadasin anlattigina eminsen de o arkadastan uzar dur.
Yani soyle dedi. Benim eski sevgilim vardi. Sonra anlatmaya basladi o eski sevgilisni ve tamamen benim evimdeki sorunlar...

Mesajlarda falan birilerine anlattıysanız hacklemiş olmasın
Gece gece tırsınçlı konu

o adama sorsana kıyamet ne zaman kopacakmış madem herşeyi biliyor.Bu seneyse malı mülkü satıp afiyetle yıyeceğim de Maldivler de ha ha

Arkadaşın yetiştirmiştir, evine dinleme cihazı koyamayacağına göre. Sosyal medyada evdeki sorunlarını da ilan etmiyorsundur sanırım. Geriye bir tek arkadaşın kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…