- Konu Sahibi mai_anemon
Ben ağustos ayında olmuştum..ameliyat sonrası oluşan morlukların güneşe buluşmasın yoksa kalıcı olurlar demişti doktor,ben de bi 20 gün dışarı çıkmamıştım hiç ki süreç anca tamamlanıyor zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ağustos ayında olmuştum..ameliyat sonrası oluşan morlukların güneşe buluşmasın yoksa kalıcı olurlar demişti doktor,ben de bi 20 gün dışarı çıkmamıştım hiç ki süreç anca tamamlanıyor zaten.
canim ben gecen sene temmuzda ameliyat oldum..aslinda zor bi tarafi yok ..söylekiii sicak dus almicaksin ilk ik hafta ilik suyla, sonra güneslenmek ilk bir ay sakincali, gunesde durmak da sakincali,ben aksamlari cikiyordum disari..klima olmasada sonucda gölgedeysen sorun yok...
ACELYAM şişliklerin kolay indi mi? şişlik ve morluk sıcaklarda kolay inmez kalıcı olur demişler iyice kafam karıştı.
ağustosta ameliyat olmayı düşünüyorum ben de. sürekli evde dursam dışarı çıkmasam? gerçi ev de sıcak oluyor ama, vantilatör filan çalıştırırım napiyim... olmadı ucuzundan bir klima alırım... gerçi kontrole gidip gelirken dışarı çıkmak zorunda kalıcam... ay iyice kafam karıştı![]()
Cnm benim bildiğim bir alerjim yok, ama toz ve polenli ortamlarda çok hapşırıyorum ve nadir de olsa burnum kapanıyor belki de alerjim vardır. Alerji olmasının burun ameliyatında bir önemi var mı? gittiğim doktorlar alerjim olup olmadığını sormadı.
ılık suyla dus almanın suresı ne kadar?sureklı mı yoksa bır ılk haftalar da mı sadece?
ACELYAM şişliklerin kolay indi mi? şişlik ve morluk sıcaklarda kolay inmez kalıcı olur demişler iyice kafam karıştı.
ağustosta ameliyat olmayı düşünüyorum ben de. sürekli evde dursam dışarı çıkmasam? gerçi ev de sıcak oluyor ama, vantilatör filan çalıştırırım napiyim... olmadı ucuzundan bir klima alırım... gerçi kontrole gidip gelirken dışarı çıkmak zorunda kalıcam... ay iyice kafam karıştı![]()
Arkadaşlar yazın sıcaklarda burun ameliyatı daha zor oluyormuş diye duydum, morarma ve şişlik daha çok oluyormuş, bu nedenle klimalı serin ortamlarda kalmak gerekiyormuş. Ancak bizde klima yok, onun için yazın bu ameliyatı yaptıran arkadaşların fikirlerineihtiyacım var.