• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazın cizme gıyılır mı??

ezelonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
151
3
46
Kocaeli
hanımlar sormak ıstedıgım su etrafımda yazın elbısenın altına cızme gıyen ınsanlar var acaba tuaf olmazmı aranızda gıyen boyle elbıseyle kombıne yapan var mı yardımcı olun bende gıymek ıstıyorum cızmelerı cok sevıyorum ama yazın nasıl karsılanır bılemıyorum:((((

hanımlar sormak ıstedıgım su etrafımda yazın elbısenın altına cızme gıyen ınsanlar var acaba tuaf olmazmı aranızda gıyen boyle elbıseyle kombıne yapan var mı yardımcı olun bende gıymek ıstıyorum cızmelerı cok sevıyorum ama yazın nasıl karsılanır bılemıyorum:((((

bnce tuhaf olur cnm ya ne biliim bn düşünemiorum. çizmesinede bağlı tabi ama olmaz gibi gelio..:97:

valla kışın giyilen çoğu şeyi yazında kombin eder giyerim dıyorum ama yaz gelince havalarda ısınıncaa hepsi lafta kalıyo sıcakta insan yanıyo:) çizme elbise uyumu şirin duruyo aslında ama tercih bahar aylarında olmalı bence yazın cidden cogu insan sandaletle babetlerle gezerken çizme abes kaçar en başta insanın kendisi sıcaga dayanamaz:D

birde şöyle düşünelim kışın sokakta sandalet giyilir mi?

bence giyilmemeli hoş bi görüntü değil

sonbaharda hava cok sogumadan kisa girilirken ya da kis bitip te ilkbahar yaklasirken cizme giyilebilir ama yazin asla ama asla cizme giyilmez giyilmez.
cok itici bir goruntu olur.
hem yazin spor ayakkabiya bile zor dayanilirken cizme nasil giyilir o sicakta...

Back
X