Mace canım sesin soluğun çıkmıyordu yine dönmüşsün

öncelikle bilgilerimi veriyim ben iskambil istiyorum.
Adım cansu yengeç burcuyum kumralım 17 yaşındayım.Sevgilim ali akrep burcu beyaz tenli 22 yasındaaa
Şimdi sende 2 yol görüyorum bu yollar çok kalabalık ve bir tanesi kariyerindeki adım diğeride aşk yolun.Kafanda belirlediğin hedeflerin var ve içinden geçen 1 yada 2 belirgin dilek var ikisinin olmaması için bir engel yok gibi duruyor birisi çok hızlı bir şekilde olucak diğeri ondan biraz daha sonra gibi...Sonra burda erkek ve kız gördüm kız sensin,erkekte sevgilin vardı o büyük ihtimalle saçları gür bu erkeğin yapılı bir vücudu var.Senin saçlarda toplu tepeden perçemlerin mi var? güzel toplamışsın bu arada saçını tepeden

ikiniz konuşuyorsunuz erkek kafasına şapka takmış ya aksesuar olarak bir şapka bu yada erkeğin başarıları.Erkek sanki bir kusur işlemişte sana hesap veriyor gibi açıklama yapıyor.Sende kırılmış gözüküyorsun ama yelkenleri suya indirecek vaziyettesin.Sonra E harfi gördüm birinizin isminde geçiyormu acaba E harfi.Erkeğin başında kalbi var seviyor seni.Yaptığı bir suçmu desem odunlukmu desem telafisini yapacak sanki.Ayrıca senden hoslanan bir erkek daha var.Ama tipini göremedim

seni etkilemek için adımlar atabilir oda.Hane içinde G yada C harfli birisi var öyle bir harf belirmiş bu kişi sıkıntılı aileye yada sana sıkıntı veriyor karanlıık o kişinin etrafı hastamı yoksa? Onunla alakalı bir durum sizi meşgul edecek onun dısında problem göremiyorumm....