Evlilik arefesinde gozu evlilikten korkmus bir genc kiz olarak yaziyorum, yorumlarinizda hassasiyet gostereceginize yapici olacagina inaniyorum ve olmaz bu is ayril gitsin degilde kendinizce cozumu ne olabilir diye yorumlayacagina inaniyorum simdiden tesekkurler
Nisanlimla aramda tek sorun ailesi, kavga sebeplerimiz mutsuz oluslarimiz sadece onun ailesi .. Dusuncesiz, arsiz ve uzulerek soyluyorum ki geri kafali insanlar
Ben asi buyudum, kendimi ezdirmedim hicbirzaman, kimseye eyvallahim olmadi.. nisanlimin ailesi beni ezmek, onlara uydurmak, onlar gibi yapmak, onlar istedigi zaman oturmamizi onlar istedigi zaman kalkmamizi, oturma odamin rengini, sac modelimi sac rengimi, giydigim elbise hepsine onlar karar vermek istiyor hem annesi hem babasi.. nisanlim sozde bu konuda tarafsiz ama ben dogal olarak hayir dedikce kendi istedigimi yaptikca babasi ve ozellikle annesi nisanlima Rabian bize saygi duymuyor, hicbir istedigimize dedigimize saygisi yok, bizi anne baba yerine koymuyor ... tarzinda isliyorlar ve donem donem nisanlim benim karsima doldurulmus sekilde geliyor kavgalarimiz oluyor, mantikli dilde anlatiyorum bu sefer beni anliyor haklisin diyor ama yine bir donem geliyor yine ayni
Ve nezaman bir araya gelsek bu kadin istedigi olmuyor diye fenalasiyor, tansiyonu firliyor peki neden? uzuntuden diyor, Rabian onu cok uzuyor Rabian degismesse evliliginiz yurumez oglum kadin dedigin altta durur erkege uyum saglar, Rabian simdiden seni eziyor oglum ezdirme kendini diyorlar
malesef ki onlardan cok sogudum yuzlerini bile gormek istemiyorum, onlarda beni istemiyor zaten agzi dili olmayan ezebilecekleri bir gelin istiyorlar
Ne olacak bu durum